Pewnie wybierzemy taki, w którym większości z nas będzie muzyka odpowiadać. Więc pytanie teraz kto się pisze na imprezke po sobotnich konkursach i co by mu odpowiadało
ja się piszę na imprezę! nie wiem, czy będę na targach jako takich, bo: a)możliwe, że akurat na ten konkretny weekend przyjedzie do mnie facet b)możliwe, że na dodatek znajomy, który planuje mini eurotripa z/do turynu przez poznań, warszawę, kraków, wiedeń i pragę akurat w tym samym czasie wyląduje u mnie 😵 najwyżej sami we dwójkę przy piwku w klubie pogaworzą 😁
Pytanie do obeznanych 😉 - wiecie może, gdzie dokładnie jest północne wejście WTC ? To jest to samo wejście, od którego wchodzi się zawsze ? 😉 Albo przynajmniej rok temu? Czy to jest to wejście główne, które widać z dworca PKP ? Google nic nie wypluły, na stronie MPT też nie znalazłam informacji na jakiej ulicy się znajduje.
Wilejka, zerknij na plan miasta i sprawdź gdzie jest północ 😉 Wejście północne to jest to od Sheratona.
Czyli od ulicy Bukowskiej - czyli jak ktoś wysiada z pociagu w Poznaniu to idzie na "dworzec zachodni" i schodami do góry. Przechodzi przez ulicę i idzie w prawo do końca budynków a potem gdy kończy się kompleks targowy skręca w lewo - jest na ulicy Bukowskiej i tam jest wejście. To jest niby blisko ale jednak jakieś 10 minut marszu.
Co roku sobię obiecuję, że uzbieram sobię do grudnia kasiorę na potężne zakupy i za każdym razem znajdzie się 120 innych wydatków po drodze.
powiem Ci, że u mnie to samo.. chyba się zapożyczę u ojca.. choć i tak na siodło już pożyczał.. no zobaczymy 😀 ale jakieś może nowe ogłowie albo ochraniacze albo jakieś czapraki.. hmmm..
a tam, ja nie oszczędzam specjalnie na te targi , bo w zesżłym roku nie bło zbyt duzo okazji. Radze sobie przed wyjazdem sprawdzić ceny w internecie, żeby potem nie przepłacic i nie żłowac 😉
a tam, ja nie oszczędzam specjalnie na te targi , bo w zesżłym roku nie bło zbyt duzo okazji. Radze sobie przed wyjazdem sprawdzić ceny w internecie, żeby potem nie przepłacic i nie żłowac 😉
zabieram ze sobą interenet, więc będę na bierząco 😀
Czy bilety mają również numerowane miejsca jak w Spodku czy teraz w Łodzi? Czy po prostu kupuje się bilet i ma sie wstęp na targi oraz zawody i ' siada gdzie się chce ' ? 😉
Zawsze było po prostu siadanie, gdzie komu pasuje. Przejrzałam rozpiskę pokazów na drugiej hali. Ciekawa jestem treningu Kieconiów i tenessee walking horse'a- na ile to będzie przykry obrazek jak z okropnych filmików na youtube.
siada się gdzie się chce, chyba,że masz bilet dla vipów 😉
Mam 😁 Ale też nie jest ponumerowany 😉
Bedę codziennie- specjalnie wzięłam wolne w pracy na czwartek i piatek. Mam zamiar siedzieć od rana do wieczora aż bede miała dość koni na najblizszy rok 😉
Czy z Wrocławia byłby ktoś chętny jechać w sobotę na Cavaliadę, bo bym miała jakieś 3 miejsca w samochodzie, wtedy koszty paliwa dzielimy i wsio,bo myślałam o jeździe pociągiem ale to mi się jakoś samej nie uśmiecha, a wieczorem będę wracać , ponieważ mam zajęcia w niedzielę i muszę na nich być.