HBC będziemy 🙂 jako zwyczajni goście, poznacie nas po polarach i logo, jeśli ktoś chce pogadać to zapraszamy, nie gryziemy 🙂 baaa jesteśmy nawet mili 😉
mam pytanko odnośnie targów, czy komuś udało się coś "utargować" w zeszłym roku? 😁 ja wtedy była w piątek i z negocjacji wyszły nici, moze teraz się uda zdobyć jakąś perełkę 😉
mam pytanko odnośnie targów, czy komuś udało się coś "utargować" w zeszłym roku? 😁 ja wtedy była w piątek i z negocjacji wyszły nici, moze teraz się uda zdobyć jakąś perełkę 😉
Dość sporą zniżkę, chociaż swoje też musiałam kupić. Plus kantar i parę innych pierdół. Jednakże ja mam jeden upatrzony sklep, chociaż i tak muszę przejść wszystkie stoiska, by porównać ceny.
II dnia targów już nie było rozmiaru popręgu jaki szukałam, aż mi szczęka opadła, tak wszystko schodzi. Zostały większe bądź mniejsze i bądź tutaj mądry...
Znacie jakieś tanie noclegi w okolicy targów? 😉 Bo ja miałam spać u koleżanki ale nei wiem czy to wypali, wiec musze czegoś poszukać. Takie wiecie- do 50 zł na noc.
Wiecie jak to jest prawnie ustalone, czy da się tak że wynajmuje 1 osobowy pokój w hotelu na 3 dni, jednak śpią w nim (na podłodze) jeszcze dodatkowe np. 3 osoby? Da się tak? 😀
pokoje 2os w akademikach UP w Pozku są za ok 60zł z tego co wiem, ale standard pokoi jest niski:/ dojazd do targów super, dużo tramwajów, kilka minut i jest sie na miejscu