Forum konie »

Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

Magdzior - wysiadasz na stacji Poznań Główny i juz stamtad widac hale targowe ,takze z samego dworca nawet nie 5 minut 🙂
HBC będziemy 🙂 jako zwyczajni goście, poznacie nas po polarach i logo, jeśli ktoś chce pogadać to zapraszamy, nie gryziemy 🙂 baaa jesteśmy nawet mili  😉
Bogdan,  no nie wiem nie wiem  😎 hihi

bardzo się cieszę,że znów się spotkamy 😉
ale czego nie wiesz Poniu? nie poznasz po logo?  😉
my się cieszymy,że ponownie sie spotkamy 🙂 czyje dziecko masz zamiar usypiać?
Ponia a mężów też kapitulujesz i nie przeszkadzają? 🙂 jak tak to sie piszę 🙂
no czy Wy tacy mili jesteście i nie gryziecie :P hihih

a nie wiem czyj szkrab tym razem przypadnie Cioci Poni 😉

Isabelle,  z mężami jeszcze nie miałam doczynienia  😂
chętnie oddam na eksperymenty:P

nie wiem czy było, ale się zapytam, opłaca się jechać na więcej niż jeden dzien? jakas logiczna baza noclegowa się znajdzie tanio?

Wątpię, żeby ktos jechał ze mną, ewentualnie małż, bo chyba z łodzi nikt sie nie wybiera, zeby się do autka chcial wepchnąć 🙁
Isabelle, myślę,że jak Ponii oddasz męża na chwile to krzywda się nie stanie🙂 Ponia ma dar usypiania 🙂
Ponia jak tak wszyscy zachwalają to może i mi pośpiewasz do snu? 😁
Parajeździectwo ma ponoć być, także będę i ja. I żeby mi nie było, jak ostatnio 🤬 podchodzić i gadać!
paa,super! to znów będę Ci kibicować!!! 😀
Nie masz kibicować tylko się integrować :P
Ja będę jechać z okolic Bydgoszcz/Toruń i mam miejsce w samochodzie więc mogę kogoś zgarnąc  🥂
Paa to tym razem się odezwiemy  😀 Mam nadzieję, że złapie Cię też w innych okolicznościach, a nie na rozprężalni na koniu tuż przed samym wjazdem  😉
, a nie na rozprężalni na koniu tuż przed samym wjazdem  😉

do tego z koleżanką Horciakową macie ogromny talent  😂

p.s. wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują,że przybędziemy -chociaz na sobotę  👀
Ej nooo- Ciebie dorwałyśmy już po przejeździe  😎
( ale chyba Ponie przed  👀 )
Fajnie, że będziecie  😀
mam pytanko odnośnie targów, czy komuś udało się coś "utargować" w zeszłym roku? 😁  ja wtedy była w piątek i z negocjacji wyszły nici, moze teraz się uda zdobyć jakąś perełkę 😉
hugolina009, Najlepiej pojechać w niedziele, ale musisz się liczyć z tym, że towar będzie już mocno przebrany. Jednak upusty są wtedy największe.
i tak pasuje mi tylko niedziela, ale będę od rana, cały dzień... mam nadzieję, że coś w tym roku upoluje 😉
MsCarmen, ojj nie chcesz słuchać jak śpiewam 😀
[quote author=Ktoś link=topic=219.msg1199789#msg1199789 date=1322225703]
do tego z koleżanką Horciakową macie ogromny talent  😂

p.s. wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują,że przybędziemy -chociaz na sobotę  👀
[/quote] oj tam, oj tam 😉 jakieś talenty trzeba mieć, prawda?  😁
PONIA re voltowa ciocia 🙂 może ja tez się z małym wybiorę  😂 zastanów się dobrze czy chcesz tyle dzieciaczków usypiać  😁
A mi też jakieś dzieciaczki odstąpicie? Chętnie przyjmę, referencje mam wystawione, doświadczenie z dziećmi w wieku 0-3 lat i powyżej 5 lat 😁

mam pytanko odnośnie targów, czy komuś udało się coś "utargować" w zeszłym roku? 😁  ja wtedy była w piątek i z negocjacji wyszły nici, moze teraz się uda zdobyć jakąś perełkę 😉

Dość sporą zniżkę, chociaż swoje też musiałam kupić. Plus kantar i parę innych pierdół. Jednakże ja mam jeden upatrzony sklep, chociaż i tak muszę przejść wszystkie stoiska, by porównać ceny.

II dnia targów już nie było rozmiaru popręgu jaki szukałam, aż mi szczęka opadła, tak wszystko schodzi. Zostały większe bądź mniejsze i bądź tutaj mądry...
Ponia nasze krzyki do pana Pizzy brzmiały jak śpiew, także można powiedzieć, że słyszałam 😁
To była jedna z najlepszych pizz w moim życiu, głownie dlatego, że tyle czekałyśmy 😀

Mnie w tym roku nie będzie, Parlament Europejski mnie wzywa, więc róbcie dużo, dużo zdjęć i bawcie się dobrze.
Przyszły rok będzie nasz!
Znacie jakieś tanie noclegi w okolicy targów?  😉
Bo ja miałam spać u koleżanki ale nei wiem czy to wypali, wiec musze czegoś poszukać.
Takie wiecie- do 50 zł na noc.

Wiecie jak to jest prawnie ustalone, czy da się tak że
wynajmuje 1 osobowy pokój w hotelu na 3 dni,
jednak śpią w nim (na podłodze) jeszcze dodatkowe np. 3 osoby?
Da się tak?  😀
pokoje 2os w akademikach UP w Pozku są za ok 60zł z tego co wiem, ale standard pokoi jest niski:/  dojazd do targów super, dużo tramwajów, kilka minut i jest sie na miejscu
Ktoś wie kto bedzie prowadzącym na cavaliadzie?  😉
hej 😉    jeśli chodzi o noclegi to zapraszam -->  http://www.eholiday.pl/noclegi-rk2841.html 

dobre warunki i  blisko do targów.....    😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się