Jak coś to ja mogę kogoś przygarnąć. Mieszkam w Kostrzynie wlkp. Nocleg raczej za darmo 😉 Dojazd do Poznania kosztuje 4 zł 😉.. Ja będę jechać na Cavaliade to mogę wziąć ze sobą 🙂. Jak co to pw.
hey mam pytanie, jak jest z tymi biletami kupionymi przez internet?? Chodzi mi o te które trzeba sobie wydrukować. Tam jest taki śmieszny obrazek(kod kreskowy) i to będzie działać??
D+A ja też jadę wcześniej, ale wracam w niedzielę TLK o 19:26 ze znajomymi, także zapraszamy 😉 O ile taki jeździ, bo rozkład PKP, który jest na stronie w wyszukiwarce obowiązuje do... 10 grudnia. PARANOJA.
MsCarmen, od 11 grudnia wprowadzają świąteczny rozkład. Myślę, że dostanie się w niedzielę z Poznania do Warszawy będzie wyzwaniem. Ale ja nie zamierzam się poddawać 😉
abre Źle nie będzie 😀 Ciekawe tylko kiedy go wrzucą, bo chciałabym kupić bilety wcześniej...
W opcji powrotu jest jeszcze PolskiBus za 30zł, ale ten odjeżdża o 22:10 i jest w stolicy dopiero o 4 rano. Oczywiście można w nim kimać i się mocno zastanawiam nad tą opcją.
Odnośnie gotówki na zawodach - wychodząc głównym wyjściem, idąc w lewo wzdłuż targów, trafimy na bankomat więc nie ma tragedii 🙂 dokładnie, dodatkowo jest jeszcze bankomat przy Dworcu Zachodnim (WBK) no i na samym Głównym też kilka (na pewno PKO i 2xWBK).
tak kombinuję, że może udałoby się też przyjechać chociaż na sobotę, ale powiedzcie mi prosze na jaką stację pociągiem trzeba dojechać żeby później najbliżejej do targów? bo muszę popatrrzyć na polczenia...