Forum konie »

Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

To ja szukam noclegu 😀 Kto przygarnie na weekend?
abre, zapraszam do Środy 😀
Z milą chęcią 🙂
Ktoś, kombinuj kombinuj 😉

ps. póki swoich nie mam to mogę się cudzymii chwile pozajmować  😁
A zmieni ktoś tytuł wątku i uaktualni datę? 🙂
czepiasz się szczegółów  😎 cofnijmy się w czasie  😁
Powinnam być 8 grudnia i 10. Chyba że szefowa mnie ozłoci i da wolne, więcej wolnego.  😉
Jak coś to ja mogę kogoś przygarnąć. Mieszkam w Kostrzynie wlkp. Nocleg raczej za darmo 😉
Dojazd do Poznania kosztuje 4 zł 😉..
Ja będę jechać na Cavaliade to mogę wziąć ze sobą 🙂.
Jak co to pw.
Jak dobrze pójdzie, to byłabym w sobotę i niedzielę 🙂
Czy ktoś z Warszawy wybiera się na targi pociągiem w niedzielę? Szukam towarzystwa😉
hey mam pytanie, jak jest z tymi biletami kupionymi przez internet?? Chodzi mi o te które trzeba sobie wydrukować. Tam jest taki śmieszny obrazek(kod kreskowy) i to będzie działać??
D+A, ja będę jechać pociągiem albo w piątek wieczorem, albo w sobotę rano. Jeśli zmienisz plany to zapraszam.
Ktoś, ciocia Lov też zawsze do dzieci chętna 😁
Do zobaczenia wszystkim! Będę pewnie ile wlezie jak zwykle 💃

Lov na fejsa marsz!
abre, niestety muszę być na uczelni🙁
abre, w takim razie widzimy się za trzy tygodnie 🙂
O tak 🙂
D+A ja też jadę wcześniej, ale wracam w niedzielę TLK o 19:26 ze znajomymi, także zapraszamy 😉
O ile taki jeździ, bo rozkład PKP, który jest na stronie w wyszukiwarce obowiązuje do... 10 grudnia. PARANOJA.
no wlasnie, podobno nowy jest juz opracowany a ni widu ni slychu na stronie:/
nie moge zaplanowac podrozy😉
MsCarmen, od 11 grudnia wprowadzają świąteczny rozkład. Myślę, że dostanie się w niedzielę z Poznania do Warszawy będzie wyzwaniem. Ale ja nie zamierzam się poddawać 😉
oo to drugi tydzien grudnia, to nie jedziemy na zawody 🙂 chcialby sie ktos z łodzi zabrać autkiem?
abre Źle nie będzie 😀 Ciekawe tylko kiedy go wrzucą, bo chciałabym kupić bilety wcześniej...

W opcji powrotu jest jeszcze PolskiBus za 30zł, ale ten odjeżdża o 22:10 i jest w stolicy dopiero o 4 rano. Oczywiście można w nim kimać i się mocno zastanawiam nad tą opcją.
Dla mnie odpada, z Warszawy musiałby mnie mąż odebrać a on rano jedzie na samolot. Nie zrobię mu tego 😉

Odnośnie gotówki na zawodach - wychodząc głównym wyjściem, idąc w lewo wzdłuż targów, trafimy na bankomat więc nie ma tragedii 🙂
Odnośnie gotówki na zawodach - wychodząc głównym wyjściem, idąc w lewo wzdłuż targów, trafimy na bankomat więc nie ma tragedii 🙂
dokładnie, dodatkowo jest jeszcze bankomat przy Dworcu Zachodnim (WBK) no i na samym Głównym też kilka (na pewno PKO i 2xWBK).
W zeszłym roku nabiegałam się tyle za bankomatem, że jak sobie przypominam to ręce i cycki opadają  😁

Jak już ustalicie gdzie, co i jak, dajcie znać!
Chętnie dołączę do grona imprezowiczów  😁
Trzeba jeszcze jedynie jakieś spanie ogarnąć..
Kto z Warszawy będzie jechał w piątek rano pociagiem? 😉
Będę codziennie od rana do wieczora. Specjalnie z  tej okazji wzięłam wolne w pracy 😉
Nuna ja (-; InterRegio tuż po 7
tak kombinuję, że może udałoby się też przyjechać chociaż na sobotę, ale powiedzcie mi prosze na jaką stację pociągiem trzeba dojechać żeby później najbliżejej do targów? bo muszę popatrrzyć na polczenia...
Magdzior, Poznań główny
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się