W tym roku miałam jechać w sobotę ale będę musiała kogoś zatrudnić do koni żeby wybrać się też w niedziele . Ciekawe jakie araby będą na wystawie w niedziele . Kto się wybiera ❓
co do noclegu - zawsze można znaleźć na gumtree noclegi u osób prywatnych(od 30-35zł za noc). dużo tańsza alternatywa dla hosteli. ja sama bym chętnie kogoś przygarnęła, ale że wynajmuję pokój wielkości klatki dla chomika... 🙄
Co do wolontariatu, to dziś w nocy nabór został zamknięty - dostałam maila od organizatorki z taką informacją. Kolejnym etapem kwalifikacji jest przyjście na spotkanie organizacyjne 😉
Hej, orientuje się ktoś jak jest z biletami na Cavaliadę ? Czy, żeby wejść jako widz na halę, obejrzeć zawody trzeba mieć jakiś bilet, jak np. na Torwarze czy Paradzie jeździeckiej ? Na stronie Cavaliady jest jedynie informacja o targach, nic o programie zawodów ani widzach. Chyba, że źle szukać wobec tego proszę o nakierowujący link 😉
croopie, ceny biletów możesz sprawdzić - tutaj Generalnie jest tak, że jest oddzielny bilet na same targi i show i wtedy nie masz wstępu na halę z zawodami, a możesz kupić bilet uprawniający do wejścia na wszystkie hale - targi, show i sport.