Forum konie »

Targi jeździeckie w Poznaniu - CAVALIADA 10-12 grudnia 2010

świat koni jest jakiś zawirusowany :/

Mi też powiadomienia wyskakują  🙄
W tym roku miałam jechać w sobotę ale będę musiała kogoś zatrudnić do koni żeby wybrać się też w niedziele . Ciekawe jakie araby będą na wystawie w niedziele .
Kto się wybiera  ❓ 
no ja chyba ze wzgledu na araby bede w niedziele🙂😉)
A ja sobie robię "shoping list"... i mi się nie mieści na jednej kartce, hehehe.
czy ktoś mógłby wkleić program - ale nie z tej zwirusowanej strony - i nie jako linka? tylko aby było widać?
a czy jest możliwość jeszcze zgłoszenia się jako wolontariusz? Niestety email jest zły telefon również  🙁
Dodo proszę  :kwiatek:
W tym roku AŻ 4 dni?! 🤔
To chyba dobrze nie? 😉 Ja sie nie moge doczekać Speed and music !! 🙂😉))
Ponawiam

a czy jest możliwość jeszcze zgłoszenia się jako wolontariusz? Niestety email jest zły telefon również   🙁
Chuda, moja koleżanka zbiera wolontariuszy. Już ślę Ci do niej namiary 🙂
widziałam też nabór na Fb - znajdź sobie Cavaliadę 🙂
Z tym wolontariatem był cyrk, 2 tygodnie temu rozmawiałam z 4 osobami, teraz mam namiar do 5 👍 niemniej mam nadzieję, że się uda 🙂
dobra.. to iż ja powiem że będę focić :P trzeba się za jakieś akredytacje brać :P
a jakiś nocleg gdzieś w Poznaniu możecie polecić? Ja się chciałam z ekipą w tym roku wybrać 🙂
my właśnie też kompletujemy ekipę. ojjj.. doczekać się nie mogę.. lubie takie zawody choć jest full latania jako fotograf :P
Ja będę pierwszy raz i sama najprawdopodobniej, więc z miłą chęcią poznam jakiś voltopirów 🙂
ja będę pewnie w niedziele, chciałabym 4 dni, ale obowiązki nie pozwalają 🙁
Ja byłam rok temu.
było super, w tym roku tez bym pojechala ale kasy mi szkoda 🙁

Bo to wychodzi 240 zł z 2 dni + podróż (pociąg)
czyli wychodzi około 300 zł a za ta kasę to wole cos innego 😉

A jak jest z wolontariuszami? Mają zniżki cyz coś?
Ja będę pierwszy raz i sama najprawdopodobniej, więc z miłą chęcią poznam jakiś voltopirów 🙂

Mia jakby co to Cię chętnie przygarniemy  😀
xxagaxx, jak blisko chcesz mieszkac , cena itd to sie pomysli co polecić 🙂
co do noclegu - zawsze można znaleźć na gumtree noclegi u osób prywatnych(od 30-35zł za noc). dużo tańsza alternatywa dla hosteli.
ja sama bym chętnie kogoś przygarnęła, ale że wynajmuję pokój wielkości klatki dla chomika...  🙄
baffinka, o! byłabym wdzięczna 🙂
Co do wolontariatu, to dziś w nocy nabór został zamknięty - dostałam maila od organizatorki z taką informacją. Kolejnym etapem kwalifikacji jest przyjście na spotkanie organizacyjne 😉
Hej, orientuje się ktoś jak jest z biletami na Cavaliadę ? Czy, żeby wejść jako widz na halę, obejrzeć zawody trzeba mieć jakiś bilet, jak np. na Torwarze czy Paradzie jeździeckiej ? Na stronie Cavaliady jest jedynie informacja o targach, nic o programie zawodów ani widzach. Chyba, że źle szukać wobec tego proszę o nakierowujący link 😉
W zeszłym roku było tak,że trzeba było mieć bilet żeby móc obejrzeć zawody, jednocześnie ten bilet upoważniał do  wejścia na targi😉

Zarezerwowałam właśnie nocleg, czyli będę od piątku - przyjadę pewnie w miarę wcześnie 😉 🏇 🏇
Ponia, ten bilet, który upoważnia do wejścia na targi jest również biletem, za który mogę obejrzeć zawody ? (Tak tanio ? ) 😉
croopie,  ceny biletów możesz sprawdzić - tutaj  Generalnie jest tak, że jest oddzielny bilet na same targi i show i wtedy nie masz wstępu na halę z zawodami, a możesz kupić bilet uprawniający do wejścia na wszystkie hale - targi, show i sport.
W zeszłym roku było tak,że trzeba było mieć bilet żeby móc obejrzeć zawody, jednocześnie ten bilet upoważniał do  wejścia na targi😉

Zarezerwowałam właśnie nocleg, czyli będę od piątku - przyjadę pewnie w miarę wcześnie 😉 🏇 🏇

gdzie masz nocleg?
zawsze tak było 😉   Parkur jest w pawilonie 5, więc obowiązują ceny : 70zł za całość albo odpowiednio 20/30/40zł za pt/sob/nd 😉

edit:
Bogdan, http://www.slowackiego.hostelpoznan.pl/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się