"Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom środowiska jeździeckiego uprzejmie informujemy, że Międzynarodowe Targi Poznańskie planują zorganizować w dniach 11-13 grudnia 2009 roku Ogólnopolskie Halowe Zawody w Skokach przez Przeszkody HZO***. Wydarzenie to będzie towarzyszyć Targom Sprzętu Jeździeckiego – jedynym w Polsce targom dla profesjonalistów i miłośników koni. O szczegółach tych dwóch wydarzeń będziemy informować Państwa na bieżąco."
Niestety, wielu wystawców już zrezygnowało a inni przenieśli swoją ofensywę do Katowic.
Ja wybieram w tym terminie Berlin! 🍴 ... i już zapowiedziałam rodzinie, że w tym roku prezentem gwiazdkowym będzie... choinka 😅. Całe przedświąteczne fundusze idą na shopping 😜
Bandos, Jedź do Katowic. Poznań bym sobie odpusciła. Bo skoro dużo wystawców odpuściło i sie oprzenosiło to nie ma sensu. Przynajmniej moje jest takie zdanie 😉
Ja jakbym znała kogoś w Katowicach to bym tam pruła od razu. Ale że, nie znam to nie jadę 🙁
Wilejka Odpowiedź masz w poście armaquesse z poczatku strony: "Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom środowiska jeździeckiego uprzejmie informujemy, że Międzynarodowe Targi Poznańskie planują zorganizować w dniach 11-13 grudnia 2009 roku Ogólnopolskie Halowe Zawody w Skokach przez Przeszkody HZO***. Wydarzenie to będzie towarzyszyć Targom Sprzętu Jeździeckiego – jedynym w Polsce targom dla profesjonalistów i miłośników koni. O szczegółach tych dwóch wydarzeń będziemy informować Państwa na bieżąco."
Czyli odwołali CSI, ale są ogólnopolskie i w tym czasie tez targi jeździeckie
Aaaa. Bo nie wiedziałam do końca, czy chodzi też o zawodników z zagranicy. To ponawiam jeszcze pytanie kalaarepy. Co z ceną ? No bo powinna chyba zostać zmniejszona, czy nie ?
Z tego co sie dowiedziałam dziś, to targi poznańskie w ogóle są odwołane, choć na stronie widnieje jeszcze informacja, ze targi sie odbędą 😁 Nie dzwoniłam jeszcze, poczekam do połowy tygodnia aby miec 100% pewność. A co z tymi Katowicami? Kiedy mają być zawody/ targi?
Megane jak będziesz wiedzieć coś o Poznaniu to prosze daj znać bo to dla mnie cała wyprawa;D;D a jak pojade i pocałuje klamke to troche sie wkurze;D a do Katowic dla mnie za daleko🙁
Z tego co sie dowiedziałam dziś, to targi poznańskie w ogóle są odwołane, choć na stronie widnieje jeszcze informacja, ze targi sie odbędą 😁 Nie dzwoniłam jeszcze, poczekam do połowy tygodnia aby miec 100% pewność. A co z tymi Katowicami? Kiedy mają być zawody/ targi?
No bo wchodzę sobie na r-v w celu odstresowania się a tu taki zonk 😁 już się poumawiałam, opuszczę kółka obowiązkowe [tak, W SOBOTĘ], nie idę na urodziny kumpeli no i najważniejsze - mam całe 150 zł na przepuszczenie 😜
Hej, Hej. Targi jeździeckie już od jutra. Jedziemy polować na końskie rzeczy i łaszki, a może tylko pooglądać? Ja mam nadzieje kupić parę rzeczy, miałam zrobić to już wcześniej, ale skorą są targi, to może tam uda się taniej?, lub chociaż w weselszych okolicznościach 🙂. A jak tam z wami?
Pewnie to główny powód. Mam jednak nadzieje, że będzie to impreza mimo wszystko godna uwagi i, że zakupy będą udane 🙂. Mam kilka rzeczy, które chce upolować 😜 Ciekawe czy dostanę Mettes'a 🤔
TeliKoń to zwierzak. Animal. Rży i wierzga. Patrzy w dal. Konstanty Ildefons Gałczyński 10 grudnia 2009 18:31
Ponoć najlepszym dniem na targi jest niedziela. Wystawcy zbierają się do domu i nie chce im się mnóstwa rzeczy na powrót ciągnąć, więc obniżaja ceny. Ktoś zauważył taką tendencję?
Właśnie wybieram się w niedzielę i liczę, że faktycznie ceny będą dużo niższe. Przede wszystkim mi zależy na podkładce pod siodło, ale może przy okazji kupiłabym ogłowie 🙂 - w końcu koń już wybrany, ale ciii.... 🏇 🙄