Forum konie »

Bryczesy

Ja już dawno doszłam do wniosku ze nie ma co żałować na bryczesy... Mam już same ES i Pikeury i mam wrażenie ze to druga skóra. Nic się nie poci, nie odpaża, ugniata 😀 I Wydatek na lata. Teraz chyba się będę zastanawiać czy brać te Dorina czy Lorena.. 🤔wirek: Jak szaleć to szaleć 😀😀

edit: wzięłam te co ty 😀 rozmiar 76, mam nadzieję że będą dobre 😀😀
[quote author=Edytka link=topic=217.msg624110#msg624110 date=1276776806]
kotbury te czapeczki mają w koniku (www.konik.com.pl) i mustangu (www.sprzetjezdziecki.com) 😉
co was tak w ogole nagle wzieło na te czapeczki pikeura? one są dostępne od 3 czy 4 miesięcy, to żadna nowość

Ja ich wcześniej nie widziałam. Mi się podoba najbardziej ta zielono/brązowa??? Ale jej już nigdzie nie ma ;/[/quote]
Aga,dziś mi Sebastian zameldował,że wjechały im właśnie czapeczki do Lamri,jak zapytałam o kolory,to powiedział,że na pewno te fioletowo-brązowe i te "brzydkie zielone",a innych nie pamiętał...dzwoń śmiało 😉
"Ja już dawno doszłam do wniosku ze nie ma co żałować na bryczesy... Mam już same ES i Pikeury i mam wrażenie ze to druga skóra"

Ponieważ lej pod wpływem ciepła dopasowuje sie do ciała  😎

Mam nadzieje że jutro dojdzie moja czapeczka  😎

Ktoś posiada bryczesy ANIMO?
[quote author=Ktoś link=topic=217.msg624304#msg624304 date=1276787920]
[quote author=Edytka link=topic=217.msg624110#msg624110 date=1276776806]
kotbury te czapeczki mają w koniku (www.konik.com.pl) i mustangu (www.sprzetjezdziecki.com) 😉
co was tak w ogole nagle wzieło na te czapeczki pikeura? one są dostępne od 3 czy 4 miesięcy, to żadna nowość

Ja ich wcześniej nie widziałam. Mi się podoba najbardziej ta zielono/brązowa??? Ale jej już nigdzie nie ma ;/[/quote]
Aga,dziś mi Sebastian zameldował,że wjechały im właśnie czapeczki do Lamri,jak zapytałam o kolory,to powiedział,że na pewno te fioletowo-brązowe i te "brzydkie zielone",a innych nie pamiętał...dzwoń śmiało 😉

[/quote]
oks, zaraz si dowiem 😀
Dramka...boskie te ciuchy z ANIMO są  😍

A ja na razie będe testować bryczesy Pikeura z pełnym lejem....Zdradziłam dla nich ES....No ale jakąś drugą porządną parę muszę  mieć żeby na d założyć 🙂
Boska jest ta koszulka konkursowa. Podobną oglądałam KINGSLAND za 100zł, jak się zdecydowałam już była sprzedana  😵
do mnie właśnie doszły wylicytowane na allegro pikeury od Dramki :kwiatek: są rewelacyjne, tylko niestety dużo dużo za długie i muszę oddać do skrócenia.  Materiał jest super, idealny na lato.
Wierz że nadal nie mam wpłaty?  😲

Mój znajomy skracał bryczesy, Ja zawsze zwężam  🙄

Niech Ci służą  :kwiatek:

niestety z płatnościami allegro podobno tak jest, że niby od razu są pieniądze, ale w rzeczywistości sprzedający czeka 🤔
na pewno będą mi dobrze i długo służyć :kwiatek:
bo przekazują je raz czy dwa w miesiącu....

mi się moje jeansowe ES jakoś znudziły na razie  😲
Ja mam dylemat czy swoje jeansowe odsprzedać czy przerobić u krawcowej..
Dramka, jeansowe są fajne - na jesień/wiosnę...jak chce Ci się czekać,to przerabiaj 🙂

ostatnio w pace znalazłam granatowe ES z krótkim lejem,kupione kiedyś od majeczki,więc bilans bryczesów uważam za zamknięty 🙂
[quote author=Ktoś link=topic=217.msg626047#msg626047 date=1276930184]
Dramka, jeansowe są fajne - na jesień/wiosnę...jak chce Ci się czekać,to przerabiaj 🙂

ostatnio w pace znalazłam granatowe ES z krótkim lejem,kupione kiedyś od majeczki,więc bilans bryczesów uważam za zamknięty 🙂
[/quote]

a ile ich masz?? Bo ja się zaczęłam zastanawiać czy nie mam za dużo  🤔wirek:
nie licząc konkursowych,to 4  🙂
To chyba mam za dużo  😵 😵
to ile masz?
Ktos 4? jeansy czerwone i jakie jeszcze?
ja po testach luganki bawelnianej kocham je miloscia coraz wieksza...no ale prazkowane ES takze kocham, tylko no... przydaloby sie wlasnie cos takiego na lato, bo czarny i granat to jednak w upal nie jest db rozwiazanie. No chyba ze siwy bedzie tak swiatlo odbijal, ze z mnie sciagnie ciepelko 😁
granatowe ES i szare Cindy pikeura 😉
cindy maja wyzszy stan?
kurcze no poza jeansami masz takie co ja tez kcem... 🍴
6, i kolejne w drodze  😵 😵
To ja się nie odzywam. Mogłabym sklep otworzyć.  😡
To ja się nie odzywam. Mogłabym sklep otworzyć.  😡

tzn??

Ja jak sobie pomyślę o kasie, ile na nie wydałam.. ehh masakra.
xxagaxx- to są same z pełnym lejem do jazdy na co dzień.

Mam jeszcze z 10 co najmniej sztuk (jak nie więcej) tzw "roboczych", w większości z krótkim lejem, w których częściej sprzątam w stajni, jeżdżę na oklep, strugam kopyta, ale i wożę się w tereny po robocie w stajni. Mają przebarwienia, są miejscami wyblakłe od słońca, ale normalnie można w nich jeździć. Nic im strasznego nie dolega.

I co najgorsze......wszystkie są mi potrzebne.  😉 😵
[quote author=Karla🙂 link=topic=217.msg626354#msg626354 date=1276958318]
cindy maja wyzszy stan?
kurcze no poza jeansami masz takie co ja tez kcem... 🍴
[/quote]
cindy to biodrówki,z szerokim pasem.

a jakie Ty chesz?
chce wlasnie z szerokim pasem ale i wysokim stanem, no i czerwone z czarnym lejem... 😡
tunrida, jak moja mam zrobi taką minę  🤔wirek: na nowe bryczesy to jej pokażę Twój zbiór  😁
tunrida, łoł, niezła kolekcja! Same ładne 🙂
ja w pewnym momencie doszłam raptem do 9 sztuk i myślałam, że to dużo 😁 Teraz mam do jazdy 2 porządne sztuki + 3 do ciorania, ale ich się pozbędę, zaczęły na mnie wisieć.
Te z API "Sara" kuszą. Wie ktoś czy będą się nadawały na lato? W swoich sztruksowych pikeurach się zagotuję.
Nie podpuszczajcie, bo pójdę zrobię fotę tych roboczych.  I dopiero się zacznie. 😉
Karla🙂, a moje z granatowym są 😉
ale sa czerwone i to mi juz wystarczy- czerwien i ciemny lej ( kazdy- grafit, czarny, granat) juz poprawia mi humorek🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się