Forum konie »

Bryczesy

Jeżeli FAIRPLAY są w uzytkowaniu takie same jak PIKEUR to dlaczego:

"Jest, i to ogromna na korzyść Lugan."?

D&A Zdarza się niestety..też tak mam w swoich PIKEUR ale nie prują się dalej.
Dramka, ja nie wiem gdzie ty szkoły skończyłaś, śmiem twierdzić że nie w Polsce - nie piszę w ramach obrażania Cię, ale czasem na prawdę trzeba by się trochę wysilić, skoro nie do końca rozumiesz.  Napisała, że GRZESZYŁA TWIERDZĄC, ŻE NIE MA RÓŻNICY.  Po polsku znaczy to, że przyznaje, że ta różnica jest.
Uważam, że w spodniach za tyle kasy nitki nie powinny wyłazić:/ Poza tymi nieszczęsnymi nićmi uwielbiam te bryczesy- są mega wygodne i fajne w praniu.
Dramka, ja nie wiem gdzie ty szkoły skończyłaś, śmiem twierdzić że nie w Polsce - nie piszę w ramach obrażania Cię, ale czasem na prawdę trzeba by się trochę wysilić, skoro nie do końca rozumiesz.  Napisała, że GRZESZYŁA TWIERDZĄC, ŻE NIE MA RÓŻNICY.  Po polsku znaczy to, że przyznaje, że ta różnica jest.

Nic dodać, nic ująć.

🙄
[quote author=D&A link=topic=217.msg622985#msg622985 date=1276698582]
Uważam, że w spodniach za tyle kasy nitki nie powinny wyłazić:/ Poza tymi nieszczęsnymi nićmi uwielbiam te bryczesy- są mega wygodne i fajne w praniu.
[/quote]

Ale to są tylko nitki  😉 Poza tym "naprawa" jest prosta i trwa sekunde.

"nie piszę w ramach obrażania Cię" Jednak czuje sie obrażona..

Normalnie w życiu zakręciłam się.
Przestań się obrażać - tylko czasem się przyłóż - naprawdę czasem Ciężko się Ciebie czyta - piszesz niegramatycznie, z błędami - tyle osób jest za to gnębionych, mogłabyś się postarać  :kwiatek:
Przykładam się.  👿 Uważam że zrobiłam ogromne postepy ale nie widze potrzeby się tłumaczyć Tobie.

Zdanie Sierry czytałam z 10 razy  🤔  🤔wirek:

Dramka Twoje "wierz" przeszło juz chyba do historii 😉

A ja zgłupiałam... Kupiłam dziś bryczesy Pikeura bo w promocji były... W beżową kratkę 😀  😍
plus wzięłam też z Pikeura: koszule konkursową i kurtkę Lavender i czapeczkę taką w kratę fioletową  😵 😵

Chyba mi odbiło.. ale przynajmniej wreszcie kupiłam coś dla siebie a nie tylko dla kopytnego 😀
Dramka, ja wiem że to tylko nitki, ale uważam że przy tej cenie bryczesów to aż nitki. Nawet w moich HKMach nitki nie wyłażą (za to lej się mechaci i nie są tak wygodne;p). Naprawię te bryczesy, bo niby w niczym to nie przeszkadza, ale estetycznie mnie drażni.
Dramka, nie chce mi się... Ale wypadało by mieć trochę szacunku do innych użytkowników. Na forum szacunek do innych wyraża się także pisaniem w zrozumiały gramatyczny sposób. Sprawdzenie pisowni często działa także na sprawdzanie podstawowych błędów gramatycznych.

Koniec OT i przepraszam.
xxagaxx Mi się marzy ta czapeczka w kratke fioletowa  😵 Dawaj fotke bryczesow  🤬

epk Błędy gramatyczne = szacunek do innych na forum?  🤔wirek:

Nic nie poradze że skończyłam szkołe zagranicą. Przykro mi.  🙄 Nawet na studiach miałam ulge za błędy gramatyczne.

D&A Rozumiem cie ale nic nie poradzisz. Jakość i cena w bryczesach PIKEUR dotyczy materiału i lej a nici standardowe  😉
Mam identyczna kratke w domu tylko model Meredith - ma dużo bawełny.  😀

Wykończysz mnie fotka czapki  😵 mam tyle wydatków..nie kuś  🤬 Powiedz jaka jest w dotyku? Bawełna czy bardziej materiał przewiewny, cienki, oddychający?

Chyba przestane się udzielać na forum, jeżeli wszystkich tylko obrażam..
oj Dramka nie marudź tylko weź się w garść i rób mniej błędów 😉 Każdy je robi, tylko staraj się robić ich coraz mniej 😀

Nie wiem 😀 Czekam właśnie na przesyłkę 😀 A moje też model Meredith  💃 💃

A na pocieszenie powiem Ci że już trudno dostać te czapeczki. Mi się taka zielona jeszcze podobała to już nie mogę jej nigdzie znaleźć ;/
A jaki rozmiar kupiłaś? Jeżeli mają 2 kieszenie z przodu wkładane to Meredith

Jest taka czapeczka na allegro z LAMRI - tak między nami 😉
http://allegro.pl/item1080433918_lamri_czapka_z_daszkiem_pikeur.html

dostępny kolor 2 i 4, a mi się 1 podoba 😀 Jakby j gdzieś dorwała to bym ją kupiła.

Wzięłam 40 😉 Pikeury 38 są dla mnie za małe ;/ Tak mają 2 kieszenie z przodu 🙂
[img]http://i39.photobucket.com/albums/e172/equishop/DSC_0011-15.jpg?t=1271941858[/img]
I przez Ciebie kupiłam fioletową 🤬

Ja mam rozmiar 76..lej jest granatowy i tak jak pisałam materiał starszej troche generacji, nie micro 2000 plus tylko wiecej bawełny. Niech Ci służą  :kwiatek: Moge zapytać za ile kupiłaś?  😀iabeł: Taka moja obsesja.. 🤔wirek:
340 zł 😉 No nie dziękuję 😀 Też mam nadzieję że będą dobre 😀 Bo co model czy firma to inny rozmiar oszaleć można... 🤔wirek: 🤔wirek:

hehe a gdzie kupiłaś fiolecik?? Będziemy miały takie same  😁 😁 Mam nadzieję że do kurtki będzie mi pasować 😀
Przed chwilą na allegro. Jak w ten weekend w Warce zobaczysz ten fiolecik na głowie to Ja  😅

Przed chwilą na allegro. Jak w ten weekend w Warce zobaczysz ten fiolecik na głowie to Ja  😅

Marne szanse że się zobaczymy 😉 Te kilkaset km robi swoje 😉

Na allegro??  😵 Ja jej szukałam i nie mogłam znaleźć... Kupiłam w końcu w Mustangu.

Ja jeszcze szukam całych brązowych bryczesów i już będę szczęśliwa 😀😀 Tylko chciałabym żeby to były ES...
Z twojego linku kupiłam!!

Ciężka sprawa z tymi bryczesami "brązowymi"  😉
Z twojego linku kupiłam!!

Idę spać już dzisiaj  😵 😵 Bo już ze mną źle  😁 😁

Ciężka sprawa z tymi bryczesami "brązowymi"  😉

Nic nie mów nawet  😁 😁 Przysięgam ze jak znajdę "ten" brąz to Tobie pierwszej pokaże  fotki 😀😀
"Przysięgam ze jak znajdę "ten" brąz to Tobie pierwszej pokaże  fotki 😀"

Licze na to  :kwiatek: Ale chyba jeszcze nie został wyprodukowany  😁
Dramka, w takim razie będę szukać filoletowej kratki, bo też wybieram się do Warki w weekend. Mam nadzieję że spotkam dostawcę moich 2 ulubionych par bryczesów 😀
Też mam taka nadzieje  💃 Wierz jaką pogode nam zapowiadają?  😵
Nic nie poradze że skończyłam szkołe zagranicą. Przykro mi.  🙄 Nawet na studiach miałam ulge za błędy gramatyczne.

po pierwsze, studia to ty juz chyba dawno temu skonczyłaś? skonczyły sie studia, skończyły się ulgi. stara baba jesteś, ogarnij się wreszcie i tyle. cudzoziemcy na tym forum lepiej od ciebie po polsku piszą!

i daleko szukac nie trzeba:
[glow=red,2,300]Wierz [/glow]jaką pogode nam zapowiadają?  😵

brawo! tyle razy zwracano ci uwagę, a ty nadal nie wiesz jak się pisze "wiesz" i czym różni się od "wierz" 😵
Caroline to nie jest wątek o błędach ortograficznych 🚫
Aaa i słowo po kropce zaczyna się dużą literą. Więc ogarnij się🙂
...I przyjęte jest, że jak się do kogoś zwracamy to z dużej litery... ale jak widać nie wszystkich tego uczono na poziomie szkoły podstawowej...

stara baba jesteś, ogarnij się wreszcie i tyle
Jak już się tak czepiamy, to także powinnaś napisać:  "I przyjęte jest, że jak się do kogoś zwracamy, to z dużej litery, ale jak widać nie wszystkich tego uczono na poziomie szkoły podstawowej..."

W dodatku, zdania nie zaczynamy od "więc".
😉

Edit.

W języku polskim są wielkie litery. 😉  😁

Wybaczcie.  :kwiatek:

no proszę, ile osób JEDNAK potrafi czytać i pisać po polsku i zauważać błędy innych. brawo! (bez złośliwości to było!)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się