Forum konie »

Bryczesy

W końcu trafiłam na swoją kratkę  😍

Tradycyjnie miałam dylemat czy rozmiar 38 czy 40. Ale odłożyłam sobie 38 ponieważ jest duża szansa że schudnę na wiosne a bryczesy zawsze ciut się rozejdą..
Dramka, jesteś chyba bryczesoholikiem ;>
od kiedy przetarły mi się moje ukochane cavallo w kratkę,wmawiam sobie,że grubo wyglądam w kratce i wybijam sobie z głowy taki wzór. 🤔wirek:
Kratki fajnie wyglądają z czarnym lejem i wydaje mi się, że taki zestaw wręcz wyszczupla 😉 Heh
"Dramka, jesteś chyba bryczesoholikiem" Nie prawda - Ja tylko przymierzam i puszczam w świat  😁

"od kiedy przetarły mi się moje ukochane cavallo w kratkę,wmawiam sobie,że grubo wyglądam w kratce i wybijam sobie z głowy taki wzór"

Zależy jaka kratka Ktoś. Ja do tej pory w innych kratka wyglądałam jak kupa.  😵 Ta zdecydowanie wyszczupla bo materiał jest ciemna, lej czarny a kratka czarna i cieniutka. Nie oszukuj przeznaczenia  😎
Dramka, ale mi teraz powiedziałaś...
ty lepiej wykop mi spod ziemii Lugany Contrast granatowo-błękitne  :emota2006092:
ja wczoraj kupiłam od Dramki pięęęękne pikeury grafitowe sztruksowe z tyłu a gładkie z przodu  😜 🏇 już je kocham miłością absolutną  😍
Efka A gdzie fotka  🤬

Ktoś Dla Ciebie wierz że wszystko..ale nie cudów😵
Efka A gdzie fotka  🤬

Ktoś Dla Ciebie wierz że wszystko..ale nie cudów😵

w weekend mam obiecane WRESZCIE jakieś foty! mam sporo zaległości szmatocholicznych  😁
Dramka myślałam,ze po prostu cuda zajmują ci trochę więcej czasu 😉

efka ja tez poprosze zdjęcia,bo nie umiem sobie ich wyobrazić.
efka to rozumiem, ze w niedziele zobacze lans?😉
[quote author=Karla🙂 link=topic=217.msg491502#msg491502 date=1266574821]
efka to rozumiem, ze w niedziele zobacze lans?😉
[/quote]

buahahaha no tak, choć mówiłam o sobocie akurat 😉
to teraz nei masz wyjscia😀 sobota i niedziela😀
Czy ma ktos moze porównanie bryczesów Pikeur Lugana rozmiar 170 cm, i 36?  🙂
Chodzi o to czy nogawki są podobnej długości? Lub w których są dłuższe?
młodzieżowe 170 odpowiadają 36. W rozmiarze 36 nogawki jest chyba dłuższa..

Moge ci tylko podać ile rozm 36 ma od kroku długości ponieważ nie mam w domu 170..
A ja mam właśnie rozmiar 170 i one mają po wew. stronie nogawki 70 cm.
Byłabym bardzo wdzięczna Dramka!  :kwiatek:
Moje białe LUGANA 36 mają 68cm od kroku

Kto szukał bryczesy PIKEUR CINDY

http://www.allegro.pl/item931351134_pikeur_bryczesy_pelny_lej_36_jedyna_taka_okazja.html
[quote author=Ktoś link=topic=217.msg491441#msg491441 date=1266571397]
Dramka myślałam,ze po prostu cuda zajmują ci trochę więcej czasu 😉

efka ja tez poprosze zdjęcia,bo nie umiem sobie ich wyobrazić.
[/quote]

tutaj troche widac - tył jest sztruksowy przód gładki 😉 lej w kolorze przodu

Ten sztruksik milutki w pupe prawda? Szkoda że na swój tyłek nie mogłam naciągnąć.. 🙁

Kto szukał bryczesy PIKEUR CINDY

http://www.allegro.pl/item931351134_pikeur_bryczesy_pelny_lej_36_jedyna_taka_okazja.html

dobre są teksty z tej aukcji
"Wszelkie prośby o zamianę bryczesów na jakikolwiek inny towar będą ignorowane!

Cena nie podlega negocjacji - jest dla Ciebie nieodpowiednia - poszukaj pasującej na innych aukcjach."

Taki hard core

36=mlodziezowe 170
a to ci..
znaczy ze mieszcze sie w 36 i to bez problemu 😁

pozatym - zakochalam sie..
http://horze.com/product_info.php?products_id=32218&n=M1 (tylko nie ten jasny, a ciemny kolor..)
wygram w lotto to sobie kupie.
Majeczka trzeba być twardym i cenić swój towar  😁
Dramka, ja szukalam, ale 38  😉 Ktosina juz mi znalazla okazje  😁
Co ta Ktosina nie wynajdzie.. 😁 Podziel się okazją  😉
Czy bryczesy z wszytymi kolorowymi wstawkami z boków bioder wyszczuplają optycznie udo z boku, czy jednak niekoniecznie. Mam na mysli ciemne bryczesy i jeszcze ciemniejszą wstawkę. Chodzi mi o takie wstawki od połowy ud w górę w kształcie trójkąta, takiego klinu.
Ktoś mierzył takie i się orientuje jak to wygląda?
Informacja dla osób długonożnych: CAVALLO chyba ma najdłuższe nogawki jeżeli chodzi o przedłużane rozmiary.

Rozmiar 76 (38 przedłużane) ma od kroku: 76cm!
Czy możecie mi polecić jakieś białe bryczesy z koniecznie szarym, pełnym lejem? :kwiatek:
A jaką kwotę chcesz przeznaczyć?
Informacja dla osób długonożnych: CAVALLO chyba ma najdłuższe nogawki jeżeli chodzi o przedłużane rozmiary.

Rozmiar 76 (38 przedłużane) ma od kroku: 76cm!

Dramka widziałaś je na żywca? chodzi o te? http://pasi-konik.pl/pl,product,448965,cavallo,bryczesy,damskie,z,pelnym,lejem,champion.html
azja Mam je w domu. Takie jak z twojego linku tylko w kratkę.

Papi Ja polecam PIKEUR, CAVALLO lub EURO-STAR
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się