wszystkie ES jakie miałam i mam są super,lugany również - ale mam tylko konkursowe i są dosyć cienkie,ale to kwestia wersji mojej lugany (zresztą debatowałyśmy o tym z kotbury stronę czy dwie wcześniej) - gdybym miała wybierać lugana vs ES wybrałabym ES...ale gdybyś zapytała o ES vs Pikeur Cindy nie umiałabym zdecydować chyba 🤔 😉
Ktos, Cindy sa jedynymi bryczesami ktore maja tak wygodny kroj, oczywiscie wg mnie. Czaje sie na czarne, ale 700zl to duzo, szczegolnie przed sezonem, gdy sa inne wydatki 😉
DRAMKA jak odkryłaś o co chodzi z grubością w Pikeurach to podziel się 💃
Ja osobiście uwielbiam CINDY - za swoje dałam 450 i to była normalna cena sklepowa. One na stronie kosztuja 130 euraczy czy jakoś tak, teraz auro a wysoki kurs to drogo, ale jak kurs spadnie to pewnie w Polsce tez beda tańsze.
hmm to nie takie , jeśli to było do mnie. Poproszę to może koleżanka zrobi fotkę i mi wyśle . Może wtedy coś poradzicie 🙂 A jakie firmy wypuszczają czerwoną kratę ? Pikeura widziałam...
zwariować można przeglądając sklepy internetowe w poszukiwaniu czegoś fajnego, bo po chwili się już głupieje i nie wie czego chce, no ale nie o tym chciałam,
Magdzior Lugany kontrast są dosyć cieńkie. Miała kiedyś granatowe z brązowym lejem - nie podobały mi się. Już bym wolała niebieskie z granatowym. Mam tylko taką fotkę.
Moje bryczesy PIKEUR za 900zł też sa cieńkie. 🤔
Nie ma tak że który numerek jest najlepszy..wszystkie są dobre. 😎
[quote="Dramka"]Magdzior Lugany kontrast są dosyć cieńkie. Miała kiedyś granatowe z brązowym lejem - nie podobały mi się. Już bym wolała niebieskie z granatowym. Mam tylko taką fotkę. [/quote] Aha dzięki, no właśnie podobająmi sie te granatowo-niebieskie tylko, że one znajduję same drooogie, a tamte znalazłam taniej, no nic może jeszcze na coś natrafię.
Jeździłam w większe mrozy i było ok ale wczorajsza wieczorna temperatura (ok. -6) dała mi mocno popalić, najbardziej zmarzły mi kolana i uda. Zaczynam zastanawiać się nad termobryczesami. Jakie polecacie ? czy wygodnie się w nich jeździ? Mają być dobrze dopasowane czy mają fason luźnych spodni?
O i jest zdjęcie - dzięki🙂 chociaż skoro mówisz, że cienkie to jeszcze się porozglądam, a tak jak wcześniej podlinkowałam są też dostępne w okserze., a granatowe są w horsepol -> http://horsepol.pl/index.php?str=prod_big&idk=950&kat=
Oj ale was będę męczyć jeszcze przez jakiś czas czy to ma znaczenie, że w linku powyzej pisze Lugana Special - to coś oznacza konkretnego?
Nie ma takiego modelu jak Lugana "special". A te z fotki HORSEPOL to akurat model "slim"..
Magdzior Jaki masz rozmiar?
No własnie bo nigdzie indziej nic pod nazwą special nie znalazłam🙂 Co do rozmiaru to Fair Play mam 40L , ale jak patrzyłam na tabelki z rozmiarami Pikeura czy Euro-stara to chyba z tych firm powinnam mieć 42.
kotbury NIE PRAWDA! Widać nie mierzyłas wszystkie modele. Ponieważ Ja mam w lugana 38 a w belissa 40.
Serio, ja mam lugany i cindy 38. Mierzyłam belissa bo się zastanawiłam nad zakupem i 38 było dobre. nie kupilam bo maja jak dla mnie za wysoki stan, ogólnie mi nie leżala jednak belissa, ale 38 było dobre.