Zastanawiam się, czy może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Mam Pikeury Daphne, jeansowe, w rozmiarze 38. Jeżdżę w nich prawie codziennie już 4ty rok i sprawdzają się rewelacyjnie - jednak pojawiają się przetarcia koloru i chciałabym drugą parę na bardziej oficjalne 😉 okazje. Okazuje się, że mimo, że są w ofercie np w Mustangu w zasadzie są już nie do dostania. Czy przypadkiem u kogoś w sklepie nie została para? Ewentualnie czy wiecie jaki jest bliźniaczy fason? Mam duży problem z kupnem bryczesów, nie mam modelowej figury 😉 (dość szerokie biodra i uda, relatywnie niewielki obwód w pasie - ale np wysoki stan odpada bo jestem niska i zwykle pas wypada mi pod biustem 🙂, a te akurat leżały rewelacyjnie. Pomóżcie proszę drogie revoltowiczki.
Dziewczyny kupiłam sobie bryczesy z kolekcji wiosennej Horze Ada i jestem oczarowana! Normalnie nie robię żadnej firmie tego typu reklam, ale w tym wypadku nie mogę się powstrzymać. Są śliczne dżinsowe z silikonem w miejscu leja, bardzo wygodne. Chyba sobie kupię drugą parę do chodzenia, a nie do jazdy. Jakby ktoś się zastanawiał to naprawdę warto 🙂
No bardzo fajne te Horze Ada , śliczne 😍 . Napaliłam się jak szczerbaty na suchary... Niestety krótkie 😤 -55cm. po wewnętrznej stronie nogawki dla wszystkich rozmiarów 😵.
Krótkie, poza tym ten zamek na dole... nie będzie się wpijał w człowieka pod oficerkami?
To takie dla mnie. Hermia a jak z szerokością w pasie i w biodrach bo ty jesteś tzw. jaszczurka (czyli taka zgrabna dupa chuda, że wszystkie laski sinieją z zazdrości).
Lepiej kup sobie bryczesy które się dopasowują do ciała niż Global 🤔
Hmm, mam Globale i na razie są w porządku chyba... ❓ Co masz na myśli? Muszę zdobyć gacie przedłużane dla rozmiaru duże 38 lub małe 40, ale niestety, ogranicza mnie cena, wolałabym się zamknąć w 200, 250zł max. Stąd pomysł na Globale. Nie widziałam innych bryczesów przedłużanych w znośnych cenach, chyba że nie umiem szukać 👀 😡
CaviasLover - ani jedne , ani drugie... 😁. Mając 250zł do dyspozycji , wzięłabym Horze Ada 😍 http://trzyfoule.pl/pl/p/Horze-bryczesy-jeansowe-Ada-wiosna-2013/1650 Tu masz w fajnej cenie 🙂, rozmiar 38, zawsze się trochę rozciągną, dł. nogawki po wewnętrznej stronie71cm . Myślę że będą dobre 🙂.
Problem w tym, że... nogawki od klasycznej 38mki kończą mi się w pod kolanem 🤣 . To bezwzględnie MUSI być model przedłużany. Wiem, bo kiedy kupowałam 1sze bryczesy, to latałam po sklepach w Krakowie i przymierzałam. Miałam niezły polew, z resztą sprzedawcy też, kiedy mierzyłam gacie i góra pasowała super, tylko spodnie tak 'z leksza' przykrótkie. 😁
No i kurczę szukam, w rewoltowych ogłoszeniach też. Niestety, "jestę studentę" i nie mogę sobie pozwolić na wydatek wiekszy niż 200, 250 zł. Poszukam może gdzieś będą Horze przedłużane. :kwiatek: Ten model Ada- śliczny! 😍 tylko nie widzę opcji 76, wyłącznie 38.