Kupiłam ES z flexem i jestem na siebie maksymalnie wkurzona. Nie wiem, jak mogłam nie zauważyć, że one mają krótki stan, chyba jest to model typu biodrówki, o ile w bryczesach takie nazewnictwo istnieje. Przez co nie trzymaja się, a zjeżdżają. Jak włożę pasek, jest mi okropnie niewygodnie, pasek wrzyna mi się w biodra. Wrrrrrr!
A flex faktycznie super rozwiązanie. Ale co z tego, że na dole fajnie, gdy na górze katastrofa. 😤
Trusia, też mam Doriny i mają normalny stan. Za to obniżony stan mam w Laurach 😵 Z tym, że na metce za nazwą jest dopisek "SPL", może to jest jakieś oznaczenie stanu?
Szukam ładnych jeansowych bryczesów do 350zł i trafiłam na takie: link Warto, nie warto? Czy ktoś ich używa i mógłby się wypowiedzieć? Czytam powyżej, że źle się noszą takie z niskim stanem, a te właśnie taki mają i nabrałam wątpliwości. Jakie wymiary ma rozmiar 38?
Ja głównie katuję Pikeur Mondega i jestem bardzo zadowolona. Do tego na zmianę mam [url=http://sklepkarina.pl/bryczesy-global-kratĂŞ-damskie-p-3054.html]GLOBAL Ebony[/url]. I jeszczce dwie pary ES ale tego starszego typu z prążkowanego materiału. Jedne z pełnym lejem a drugie z kolanowym.
Dramka, nie porównuj leju horze do fp. Moje fp (sztuk dwie) tak się przetarły, że gdybym w nich nadal jeździła, to śmiało można podziwiać moją bieliznę na du*ie. Lej się skulkował po pierwszym praniu, kolor z granatu wyblakł do lilowego, całość rozciągła się z 36 do 38. Koleżanka ma jeansowe horze i wyglądają po roku normalnej jazdy wciąż nieźle.
Raczej nie ten sam lej - miałam FP i Horze i to jest inny lej, zresztą mniej więcej roczne użytkowanie jednych i drugich też wskazuje, że inna jakość kompletnie. W Horze to mi przeszkadzało mocne rozciąganie się materiału, ale do leja nie można mieć było zarzutów - nie kulkował się, nie mechacił, nie rozciągał - wyglądał baaardzo dobrze mimo intensywnego użytkowania. Miałam Horze Grand Prix.
Ja miałam jedne Horze i więcej nie kupię. Po 4 miesiącach lej po prostu się rozszedł, zrobiła się siateczka. Podobno to jakaś wada materiału i mogłam sobie wymienić na inne. Wybrałam z firmy GLOBAL i bardzo dobrze mi służą już dwa lata.
mam mały problem. Wyrosłam z moich super wygodnych bryczesów (chyba się będę musiała z nimi rozstać 😕 ). Polecicie mi jakieś do 250 zł z pełnym lejem w kratkę?
Czekoladowiec, ja mam Horze Grand Prix, kosztowały coś ok. 250zł właśnie, jestem zadowolona. Zresztą, chyba je widziałaś w zeszłym roku, tuż po zakupie. Po roku użytkowania stan prawie taki sam 😉
mam mały problem. Wyrosłam z moich super wygodnych bryczesów (chyba się będę musiała z nimi rozstać 😕 ). Polecicie mi jakieś do 250 zł z pełnym lejem w kratkę?
zerknij do ogłoszeń, są nowe eurostary w kratke po 250zł