Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

Powtórzę i tu: Dzieci mają dzieci! Twoje zachowanie jest tak śmieszne, że trudno uwierzyć że możesz być matką.

😲 adrianna32 jest matką?! Ja z jej wypowiedzi wywnioskowałam, że jest 14-sto letnią rozhisteryzowaną dziewczynką  😵
Skonczysz prowokowac? ja wnioskuje ze masz za duzo czasu na glupoty, ciekawy sposob prowokacji...  🤔wirek:
Lotnaa wszystko wszystkim ale to ze jest mamą to akurat dobrze o niej swiadczy, w koncu są ludzie których serce nie boli i ,,pozbywaja sie problemu"
i mnie się wydaje ,że Lotnaa "przegina.
adrianna32  daj już spokój ze swoimi wypowiedziami , za każdym razem co wchodzę na re-volte wiecznie widzę twoje głupie wypowiedzi .
Szkoda mi Ciebie już mój 11-letni syn jest mądrzejszy od Ciebie .Ogarnij kuwetę kobieto !!!!   :bum:
Dziewczyny przestańcie się na nią rzucać, to nie jest wątek "co wiem o Adriannie" lub "co Adrianna robi złego".

Jeszcze jeden taki najazd a nie dość, ze ukarzę wszystkich to wątek najnormalniej zamknę, bo jak widać nikomu on nie służy.

A ja dalej uważam,że osoby rzucające się na Adriannę są żałosne 😉 Nie dziwie się jej,że wkurza się o te ignory,bo widać,że próbuję się poprawić,a większość osób dalej się na nią rzuca,a jak Ci którzy się rzucali dadzą sobie spokój to czepiają się następni i komentują jej postępowanie...no po prostu dziecinada 🙂
Mnie ignory wiszą, przed zostaniem modem ignorowałam ponad 30 osób,  czasami jedynie podglądałam ich wiadomości w wątkach w których wiedziałam, że ich wypowiedzi coś będą wnosić. Rozumiem, że to działa w dwie strony i sama jestem przez 2 osoby ignorowana - ba, nawet wiem które 😉 i co? i żyje.

Edit: Chociaż uważam, ze moderatora nie powinno się dać ignorować.
Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nie mam pewności, ale caroline dymi za off top i trochę się boję.
Rozważam rozpoczęcie nowego, ale też by mi się dostało po uszach.
Zatem-do rzeczy.
Odkryłam,że miałam pokaźną listę ignorowanych i 75% nie znałam i nie pamiętałam kto i za co.
Zostawiłam trzy osoby- z przyczyn i emocjonalnych i merytorycznych -niemiłych mojemu sercu.
I listę ujawniłam. I nie tylko ja. Było więcej odważnych.
Zachęcam do dyskusji nad ustaleniem dorocznego Dnia bez Ignora -data do wyboru. Czyli do zerowania tej opcji .
Na jeden dzień . A potem, jak kto uzna -na nowo.
Ja mogę powtórzyć kogo ignoruję:
guli - za całokształt
zabeczka17 - za dorównywanie w tym momencie doświadczeniem guli
i się okazało, że jeszcze F ignorowałam, ale jej nie ma, to sie nie liczy  😁
Mi ignory skaczą. Im mniej piszę, tym mam ich więcej  😁

Dzień bez ignora może być też rozumiany - jak komuś nie wlepię ignora w tym dniu, to dzień stracony  😁
To i ja -bo tam się zgubi:
Guli,quupa,szalonakobyła
a ja nikogo nie ignoruje, za to mnie jedna osoba i zastanawiam sie kto to 👀
Taniu

jakims dziwnym przypadkiem liczba ignorow spadla Ci do 6  😲  czyli masz malutko  😁 Ja mam 14  😁
Taniu

jakims dziwnym przypadkiem liczba ignorow spadla Ci do 6  😲  czyli masz malutko  😁 Ja mam 14  😁

Podaj swoją listę publicznie. Może i Tobie spadnie?
Dlatego postulowałam wyzerowanie, bo jeśli ja miałam "martwe dusze" to i te "martwe dusze" wiszą jako ignorujacy.
oj, ja chyba 2 osoby ignorowalam, w tym natasze  😁
oj, ja chyba 2 osoby ignorowalam, w tym natasze  😁

Masz w swoim profilu.
Ja byłam zaskoczona ile tam miałam osób.
Kochana, w profilu to ja mam ile osob mnie  ignoruje  😁
Ja właśnie sprawdziłam u siebie ,miałam 8 a mam 6  😁  byłam pewna ,że to jakieś osóbki mi dały ignora i już się nie pojawiły na volcie .

Ignory od tych osób co już nie są na re-volcie jakiś czas ,powinny być usuwane  przez moderatorów ,nie wiem czy tak można  😉
oj monia, czym sie przejmujesz  😁
A. Masz po lewej zakładkę o tym kogo ignorujesz. Każdy ma.
Juz znalazlam. Ignoruje jedna  osobe  😁
Zuch dziewczyna! A ta ignorowana jeszcze istnieje?
A ja nie powiem kogo ignoruję, napisze, że około 30 osób 😉
Tylko moje ignory nie są miarodajne, bo np.  ignoruję X, bo jedną wypowiedzią mnie wkurzyła,  oczywiście po godzinie czy dwóch jak mi przejdzie to zamiast jak człowiek odignorować to siedzę i odsłaniam każdą wiadomość przez następny miesiąc  😁
A. wiem ,wiem ,nie ma się czym przejmować ,trochę byłam w szoku jak mi znikły 2 ignory ,nie lubię być nie lubiana ale każdemu nie dogodzisz .

Ja tez ignoruje jedną osobę ,ale ona już chyba tu nie zagląda .

ninevet oj, ty nie dobra ,już wiem od kogo mam jednego ignora  😁 
ja nikogo nie ignoruję.... bo dla mnie to takie dziecinne... i trochę żałosne...
jak sie kogoś nie lubi - czy nie akceptuje czyjegoś zdania to problem mój - a nie tej osoby - mój, że nie jestem tolerancyjna na inne spojrzenie (nawet najgłupsze) na świat...
Ja swego czasu ignorowałam bodajże użytkowniczkę Motylek🙂 teraz nie ignoruje nikogo. Jak uważam kogoś nie wartego "Czytania" to zerkam tylko kątem oka. Czasami zdazy się że nawet osoba uważana przezemnie za "zero"(bez obrazy) napisze coś sensownego.
ninevet oj, ty nie dobra ,już wiem od kogo mam jednego ignora  😁 

akurat Ciebie nie mam na liście  😉
Dodofon - zgadzam się z Tobą.
moi ignorowani -
guli
konisiee
KAMILBRAT
majkaen
madziorkowa
nidek
blankowe

ale lada chwila zostaną od ignorowani i nie będę miała żadnych ignorowanych 🙂
Ninevet, a mnie może masz  😁 Jestem ciekawa skąd mam swojego  😁

Ja ignoruje tylko jedną osobę, która rzadko zagląda na re-voltę, bo nie mogłam jej już znieść..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się