Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

Dementek, twoje posty nie sa wkurzajace, bo ktos nie rozumie lub nie chce rozumiec. sa wkurzajace bo sa durne.

literowka

Tak też może być. Jednak moi znajomi sens/bezsens moich słów jakoś wyłapują  🤔wirek: I można swoje zdanie wypowiadać, dyskusje prowadzić? Może to przez inny region  🙄
No ale jak można ignorować taką fajną Jasnowatą? To ja nie kumam.
Cejloniara, nie wiem w jakim tonie odczytac Twoj post 🙂
no w takim, ze jak mozna ignorowac taka jasnowata i jej kuc...eee... konika 😉
Jasnowata, no jak najbardziej pozytywnym no!! 🙂🙂
a to przepraszam i milo mi :kwiatek:
Dementek, twoje posty nie sa wkurzajace, bo ktos nie rozumie lub nie chce rozumiec. sa wkurzajace bo sa durne.

Haha, dobry hejt! 😉
Przed chwilką miałam 2 ignorowanych a teraz już 3. Do nikogo nie pisałam,ani nic... No co się dzieje z ludźmi? 😂
A nie pomyślałaś o tym, że ktoś mógł przeczytać twój stary post i dla świętego spokoju od razu wcisnąć ignora?  😎
No może. Ale nie wiemczy piszę takie głupoty. Ale nic.
ja dziś się dopatrzyłam, że mam aż jednego PIERWSZEGO.
chole*nie mnie ciekawi od kogo bo za co to mnie nie obchodzi 🙂
NatHuragana, to przykre, że bardziej obchodzi Cię to, KTO dał Ci ignora niż jaki był jego POWÓD...
Ja mam 3. Pojawiły się po moich wypowiedziach w wątku aborcyjnym.
Chyba ktoś nie wytrzymał nerwowo.

No ale, cóż mam zrobić, że myślę tak a nie inaczej 🙂

Z resztą całe to ignorowanie to o kant dupy za przeproszeniem rozbić. Miałoby sens, gdyby osoby wciskające ignora nie mogły odczytać wiadomości pisanych przez ignorowanego. Bo tak to wystarczy kliknąć "nie ignoruj" na chwile, lub pokaż post. I jaki to ma sens. Powinno być tak, że jak się daje ignora to ze wszystkimi konsekwencjami (brak możliwości przeczytania postów).

A tak to jest zwyczajna ostentacja: JA Ciem nie lubiem a masz ignora i zobacz jak bardzooo!!!
E tam, jak 13latki maja taka zabawe to trudno. Mi sie chyba tylko raz zdarzylo przeczytac wpis osoby, ktora ignoruje, bo pozostale wypowiedzi odnosily sie do linku, ktory podala. Nie daje ignora po to, zeby pokazac jak bardzo kogos nie lubie, tylko po to, zeby wiecej debilizmow nie czytac.
cavaletti, a Ty naprawdę interesujesz się tym dlaczego ktoś dał Ci ignora? Ja szczerze mówiąc mam to w nosie. Jak ktoś nie chce ze mną dyskutować, to nie, ja rozpaczać z tego powodu też nie będę, tym bardziej, że najczęściej ignory wciskają osoby, z którymi dogadać się nie można. 😉 Chyba, że mówimy o sytuacji kiedy ktoś notorycznie wypisuje same głupoty.
A mnie obchodzi dlaczego... 6 lat uchowalam się na volcie bez, a tu bach 😉 Ciekawa jestem co komu we mnie przeszkadza...
cavaletti,  naprawdę mnie to nie interesuje bo na forum rzadko się wypowiadam.
Więc chyba tylko konik się nie spodobał komuś, tak jak już ktoś to napisał wcześniej.
Skoro kogoś to ucieszyło lub dało mu satysfakcję to dobrze 😉
3 ignor, zapewne od "nie spasowała mi Twoja odpowiedź na temat, o którym ja wiem wszystko najlepiej"  😎 normiss, och.
Mnie jedna osoba ignoruje i powiem szczerze, że bardzo mnie ciekawi dlaczego to zrobiła, co zrobiłam nie tak. Chciałabym by takie osoby chociaż anonimowo mogły mi pisać jakim zachowaniem komuś przeszkadzam.
desire, to ty jeszcze normiss czytasz? 😎
Behemotowa, co Ty tak przeżywasz. Naprawdę tak Cię boli, że ktoś Cię ignoruje? 😉 Może masz brzydki avatar- zmienisz wtedy?
Averis - nie, po prostu wpadłam tutaj na ten wątek i spojrzałam ile osób mnie ignoruje i w sumie tak się zastanawiałam co napisałam nie tak. Po prostu zwyczajna, ludzka ciekawość 🙂
desire, to ty jeszcze normiss czytasz? 😎

w jednym z wątków trzeba było ją czytać żeby zrozumieć innych użytkowników.  😁 

edit: no i pierwszy w życiu dany przeze mnie ignor w końcu nastąpił  😅 😁    a byłam pewna, że nikomu nie dam.  😜
Ja mam dwa ignory, był jeden a po wstawieniu na pewnym wątku propozycji zawodów zrobiło się 0 a teraz dwa  🙄
Ja się dorobiłam w ostatnim czasie dwóch kolejnych. Ciekawa jestem komu tak bardzo przeszkadza, co piszę. 😎
Ja się dorobiłam w ostatnim czasie dwóch kolejnych. Ciekawa jestem komu tak bardzo przeszkadza, co piszę. 😎

Jeśli to ma dla Ciebie jakieś znaczenie, to ja czytam Twoje posty zawsze z wielkim zainteresowaniem.
I merytorycznie wartościowe i zdjęcia przepiękne. Kto ignoruje, ten traci.
Pursat, Batu Chan na bank 😉

zupełnie przypadkiem 1 pochodził ode mnie, ale zauważyłam i dziś go zdjęłam 🙂
Tania, oczywiście, że znaczy. Niesamowicie mi miło, dziękuję. :kwiatek:

JARA, w sumie mogłam się spodziewać, ale przecież on pierwszy na mnie naskoczył. Gdzie tu logika... 😉

ElaPe, dobrze wiedzieć, dzięki. 🙂
Ja mam juz tylko 10?...  🤔 A przeciez jestem strasznie wnerwiajaca  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się