Dementek, twoje posty nie sa wkurzajace, bo ktos nie rozumie lub nie chce rozumiec. sa wkurzajace bo sa durne. literowka
Tak też może być. Jednak moi znajomi sens/bezsens moich słów jakoś wyłapują 🤔wirek: I można swoje zdanie wypowiadać, dyskusje prowadzić? Może to przez inny region 🙄
Ja mam 3. Pojawiły się po moich wypowiedziach w wątku aborcyjnym. Chyba ktoś nie wytrzymał nerwowo.
No ale, cóż mam zrobić, że myślę tak a nie inaczej 🙂
Z resztą całe to ignorowanie to o kant dupy za przeproszeniem rozbić. Miałoby sens, gdyby osoby wciskające ignora nie mogły odczytać wiadomości pisanych przez ignorowanego. Bo tak to wystarczy kliknąć "nie ignoruj" na chwile, lub pokaż post. I jaki to ma sens. Powinno być tak, że jak się daje ignora to ze wszystkimi konsekwencjami (brak możliwości przeczytania postów).
A tak to jest zwyczajna ostentacja: JA Ciem nie lubiem a masz ignora i zobacz jak bardzooo!!!
E tam, jak 13latki maja taka zabawe to trudno. Mi sie chyba tylko raz zdarzylo przeczytac wpis osoby, ktora ignoruje, bo pozostale wypowiedzi odnosily sie do linku, ktory podala. Nie daje ignora po to, zeby pokazac jak bardzo kogos nie lubie, tylko po to, zeby wiecej debilizmow nie czytac.
cavaletti, a Ty naprawdę interesujesz się tym dlaczego ktoś dał Ci ignora? Ja szczerze mówiąc mam to w nosie. Jak ktoś nie chce ze mną dyskutować, to nie, ja rozpaczać z tego powodu też nie będę, tym bardziej, że najczęściej ignory wciskają osoby, z którymi dogadać się nie można. 😉 Chyba, że mówimy o sytuacji kiedy ktoś notorycznie wypisuje same głupoty.
cavaletti, naprawdę mnie to nie interesuje bo na forum rzadko się wypowiadam. Więc chyba tylko konik się nie spodobał komuś, tak jak już ktoś to napisał wcześniej. Skoro kogoś to ucieszyło lub dało mu satysfakcję to dobrze 😉
Mnie jedna osoba ignoruje i powiem szczerze, że bardzo mnie ciekawi dlaczego to zrobiła, co zrobiłam nie tak. Chciałabym by takie osoby chociaż anonimowo mogły mi pisać jakim zachowaniem komuś przeszkadzam.
Averis - nie, po prostu wpadłam tutaj na ten wątek i spojrzałam ile osób mnie ignoruje i w sumie tak się zastanawiałam co napisałam nie tak. Po prostu zwyczajna, ludzka ciekawość 🙂
Ja się dorobiłam w ostatnim czasie dwóch kolejnych. Ciekawa jestem komu tak bardzo przeszkadza, co piszę. 😎
Jeśli to ma dla Ciebie jakieś znaczenie, to ja czytam Twoje posty zawsze z wielkim zainteresowaniem. I merytorycznie wartościowe i zdjęcia przepiękne. Kto ignoruje, ten traci.