a ja zamówiłam brązowe sznurowane buty i sztylpy hippiki - mają być w kolorze brązu pretiga, a jak wyjdą zobaczymy 😉 koleżanka ma takie i są przepiękne (i o dziwo mają rozmiar XXXL, który jest idealny na moją długą, chudą łydkę)
Pytanie za 100 pkt miał ktoś do czynienia z Cavallo model allround? Pojawiły się rózne opinie o butach tej firmy a aktualnie potrzebuje oficerek do 'ciurania' bo zaczęło mi być wybitnie żal moich petrie. Cavallo allroundy wytrzymałe czy średnio na jeża?
Nirv, kup sobie ten spray rozciągający,dwa-trzy razy popsikasz,od razu ubierasz i powinno pomóc,jeżeli to kwestia 0,5 do 1 cm 😉 u nas pomogło,wrotki ma jedną nogę chudszą po złamaniu nogi dawno temu i się sprawdziło.
no i mam, je, mam. Już ze dwa tygodnie. I dzielnie jeżdżę i już troszeczkę siadły, ale wciąż jeżdżę z dwiema [!] podkładkami pod piętę. Są wspaniałe. Tylko nie mam jeszcze fotek.
btw. - też mi się tak przetarło przy ostrodze, jak u Ciebie, Strucelka, 🙁
a ja zamówiłam około miesiąc temu oficerki deniro 😀😀 podeszwa szyta a nie klejona jak w petrie (bo się zastanawiałąm nad P. tylko że ta podeszwa :am🙂 ale pochwale sie dopiero za 2-3 tygodnie bo szyte na miarę bo jak bym trafiła w tabele to czas oczekiwania to 4 tyg
Ja ostatnio miałam możliwość trzymać w ręce i Anky Elegance i ten model co ma Strucelka. Przyznam, że zaskoczyła mnie jakość wykonania w tym tanim modelu - spodziewałam się dużo gorszej. Ale na minus wypadło porównanie skóry - na anky i wszystkich modelach, które stały obok porządna skóra, a na tym modelu Strucelki to wyglądało jakby to była taka mielonka skórzana, hmm, taka dwoina. Tego tak nie widać jak masz tylko ten model w ręce, ale jak porównasz inne buty z petrie z nimi to widać od razu. Może dlatego tak się wycierają od ostrogi?
Rewir nie 😉 Chodzę i jeżdżę już bez, ogólnie jest super, tylko w łydce mam idealnie wymierzone tylko na bryczesy, bo podkolanówki już nie ubiorę, bo nie zapnę 😉
Strucelka, nie rozciagnely Ci sie ani odrobine, tak zeby sie skarpetka zmiescila? moze jeszcze sie rozciagna 🙂 ja mam jedna lydke szersza (w ogole cala noge jedna mam wieksza) i teraz jakbys sobie popatrzyla na moje buty z gory, to widac golym okiem ze jeden jest szerszy. takze moze daj im jeszcze szanse 🙂