iskierkowa, jak się pytałam jakieś pół roku temu, to podobno 650zł. Ale nie ustalałam żadnych szczegółów, dodatków ani nic, więc nie wiem na ile ta cena jest wymierna. 😉
Monoc z polskich sznurowanych i miłych dla portfela polecam oficerki firmy Szydłowski - robią buty i sztylpy z porządnych skór i umieją szyć. Oficerek nie ma na stronie http://www.butyjezdzieckie.jszydlowski.com.pl/ ale wiem, że robili, bo miałam na nodze i leżały super. Cena koło 800 zł 🙂
equi.dream, no właśnie stronę temu pytałam się, czy ktoś miał jakąś styczność z ich oficerkami. Jak są wykonane i jak leżą na nodze. 😉 Chętnie wysłucham więcej opinii, jeśli ktoś ma/miał z nimi jakieś doświadczenie.
equi.dream, a masz oficerki w wersji szunrowanej? 🙂 Jak tak, to mogłabym jakieś zdjęcia zobaczyć? Bo jestem mega ciekawa jak one wyglądają na nodze. 😉. Wcześniej Dworcika napisała, że są źle wyprofilowane (oficerki - kalosze) i dlatego mam mieszane uczucia.
Monoc posiadałam parę lat temu i byłam bardzo zadowolona, zdjęć niestety nie posiadam. Wytrzymały bardzo długo i prawdopodobnie wytrzymują nadal u kogoś innego-ja z nich wyrosłam. Były wyprofilowane dobrze, na pewno nie nazwałabym ich kaloszami
Monoc, oficerki, które wstawiłaś na poprzedniej stronie miałam niedawno okazje zobaczyć u osoby, które je dla siebie zamówiła. Szyte na miarę oczywiście. Pod kolanem za szerokie, pod łydką w zasadzie brak profilowania przez co sterczały. Dla mnie niefajnie. A wiem, że to niestety nie była jedyna wpadka tej firmy. Ja bym poszukała innego producenta.
Dworcika, cholera, a myślałam, że te sznurowane będą w porządku. Nic to... Zostało mi dalej szukać i zbierać opinie. 😉 Wielkie dzięki za radę.
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś opinie o oficerkach od FO Paweł Krzysiek (sztyblety.pl), Szydłowskiego albo innych polskich producentach szyjących na miarę (oprócz Hippicy) to ładnie poproszę 😉
Czym się różnią Petrie allure od petrie ANKY elegance ? Na zdjęciach wyglądają bardzo podobnie a jest między nimi aż 1000 zł różnicy ! .Chciałabym zamówić lakierowaną wersję skóry więc nie mogę kupić olimpików :P
Ooo to swietnie !!! Dziekuje. Tak dla śmiechu to od końca maja czekam na swoje Hippika 😀 Tak tylko zapomnieli o moim zamówieniu i dopiero tydzień temu im przypomniało się 🙂
Chcę kupić oficerki na treningi i pytanie: Hippica Hannover czy Petrie Anky? Chcę wydać do 1500-1600zł. Może macie jakieś inne propozycje? Ktoś dysponuje zdjęciem oficerek Hannover na nodze?