ganasz u nas rośnie stajenny pies, ale raczej będzie wielkości szetlanda 🙂 Mam nadzieję, że też tak będzie się zachowywała do "staruszków" jak Twój piesek 🙂
Przykro. 🙁 Cieszę się, że miałam zaszczyt ją poznać.
Życzę każdemu koniowi takiej opieki w ostatnich latach życia. Zarówno ze strony właścicieli, jak i pensjonatu w którym mieszka. Miała dobre życie. :kwiatek:
Dzięki, Julie, fakt, ze strony wlasciciela opieka byla po prostu na poziomie ekspert, my tez sie staralismy, dozyla pieknego wieku, niesamowitego....to wszystko fakt, ale trudno i tak, ehhh.
Dzieweczka bardzo to przeżyla, byly razem 24 lata.
Co mnie podkusiło, żeby tu zajrzeć???? Weszłam do tego wątku pierwszy raz w życiu. Niewierząca jestem, ale to dziwnie niesamowity zbieg okoliczności. Wzruszyłam się na maksa. 24 lata razem... Przekaż uściski i pozdrowienia.
No to i ja się wcisnę -wprawdzie mojej kobyłce "stuknęła" dopiero 19. Ma zwyrodnienie stawów więc sobie odpoczywa od siodła.Ma u mnie dożywocie. Tu,na zdjęciu na drugim planie-wyścigi z synem
Już pisałam Baszni na "twarzoksiążce", że nie mogę w to uwierzyć. Gdy poznałam Dzieweczkę, byłam pełna podziwu dla właścicielki, że z taką starannością dba o kobyłkę. Nie znam osobiście żadnego innego konia, który żył aż tak długo. Myślę, że kilka lat tak fajnego życia, w troskliwym otoczeniu, wybłagała gdzieś tam 🙂 Najgorsze jest to, że każde przejście na zielone pastwiska znanego konia, czy to z forum czy z życia realnego, sprawia, że uświadamiam sobie, że tak naprawdę nie wiem ile czasu zostało mnie do spędzenia ze Zgidnym. Niestety, raczej mniej, niż więcej...
ode mnie również najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów 😅
Najgorsze jest to, że każde przejście na zielone pastwiska znanego konia, czy to z forum czy z życia realnego, sprawia, że uświadamiam sobie, że tak naprawdę nie wiem ile czasu zostało mnie do spędzenia ze Zgidnym. Niestety, raczej mniej, niż więcej...
Teli, myśle dokładnie tak samo.. trzeba się cieszyć każdym dniem, każdą chwilą - nie ma innej rady 🙂
Przesyłamy spóźnione życzenia dla wszystkich solenizantów, dużo zdrówka życzymy. :kwiatek: Basznia,Dzieweczka, smutne ale pięknego wieku doczekała. Na naszego dziadunia chyba wiosna działa bo ostatnio krnąbrny się robi, energii ma aż nadto i wykorzystywać ją chce po swojemu. 🤬