[quote author=BASZNIA link=topic=208.msg2853513#msg2853513 date=1552861409] Zamyka się Kicinland.
Kicinland się nie zamyka tylko nie będzie już pensjonatu a jedynie prywatne konie właścicielki. [/quote]Ja w sensie pensjonatu pisałam, w temacie wątku 😉 bo tyle wiedziałam na pewno. Ale dzieki za uściślenie 🙂.
Stajnia w bliskim sąsiedztwie Biedruska. Nad Wartą. Właściciel jest ogromnym mężczyzną koło 50-tki. Ogrodzenie zdaje się że z rur. Złotoryjsko, nie jestem pewna nazwy? Czy ktoś cos wie bliżej?
Cześć wszystkim. Gdzie aktualnie w okolicach Poznania mamy dobre zewnętrzne place do jazdy, najlepiej kwarcowe? Jaszkowo, Krajkowo...Co jeszcze? Znajoma szuka stajni, koń trzeszczkowy. Cena i odległość nie gra roli. Sporo stajni ma kwarc na hali, ale chodzi jej o plac na dworze.
(wiem, że temat dotyczy głównie stajni pensjonatowych, lecz nie znalazłam wątku typowo tylko dla poznańskich rekreantów)
Stajnia z dobrym dojazdem z Ogrodów dla niezmotoryzowanych z jazdami rekreacyjnymi na poziomie to... ? Gdzie mogę znaleźć informacje o instruktorach uczących na Woli? (bo na pewno nie na stronie internetowej :hihi🙂
(wiem, że temat dotyczy głównie stajni pensjonatowych, lecz nie znalazłam wątku typowo tylko dla poznańskich rekreantów)
Stajnia z dobrym dojazdem z Ogrodów dla niezmotoryzowanych z jazdami rekreacyjnymi na poziomie to... ? Gdzie mogę znaleźć informacje o instruktorach uczących na Woli? (bo na pewno nie na stronie internetowej :hihi🙂
z ogrodow bezposrednio to wola, trzy konie, cwal, michalowka.
Na stronie www coś jest napisane o właścicielce szkółki, ale ona chyba nie prowadzi jazd?
Zapraszamy do Łopuchowa, dysponujemy dużym placem do jazdy. W sezonie plac jest systematycznie bronowany i wałowany, zlewany jest wymiar dużego czworoboku. Dodatkowo plac posiada 3-punktowe oświetlenie, co pozwala na komfortową jazdę po zmroku. Część naszych Klientów trenuje ujeżdżenie więc jakość podłoża jest dla nich jednym z priorytetów. Dodatkowo posiadamy halę z podłożem kwarcowym, oczywiście podłoże na hali również jest systematycznie zlewane, bronowane i wałowane.
Cześć wszystkim. Gdzie aktualnie w okolicach Poznania mamy dobre zewnętrzne place do jazdy, najlepiej kwarcowe? Jaszkowo, Krajkowo...Co jeszcze? Znajoma szuka stajni, koń trzeszczkowy. Cena i odległość nie gra roli. Sporo stajni ma kwarc na hali, ale chodzi jej o plac na dworze.
Myślę, że warto spróbować na Woli. Właścicielkę "szkółki" - panią Kasie znam jeszcze z czasów jak stacjonowała na Rancho, niedaleko Woli. Zawsze bardzo dbała o konie, były w dobrej formie, zadbane i dobrze wyszkolone. Nie brała też ludzi "z przypadku" do pracy. Teraz inna lokalizacja ale jej podejście się na pewno nie zmieniło. Fajna babka moim zdaniem, konkretna i ogarnięta. 😉
[s]Nie wiem, czy to dobre miejsce na taki post, w razie czego proszę o przekierowanie.
Poznań i okolice. Skradziono drągi i kawaletki, biało-zolte oraz biało-pomaranczowe (jasnoczerwone). Cztery żółte krzyżaki. Jest nam przykro, bo włożyliśmy dużo pracy w ich przygotowanie i były sfinansowane ze wspólnej zrzutki. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
Edit: Zginęły też cztery stare opony... Śmiech przez łzy 🤣[/s]
OMG. Przecież te drągi są u nas 🤔 fraziu zapytaj dziewczyne, bo była przy załadunku jak i jedna z pensjonariuszek, która chciała nam pomóc przy tym 🙂 Nikt ich nie ukradł, są na swoim miejscu, a przy okazji żeby nie było to druga połowa dragów, które kupowałam z tej puli powinna gdzies tam leżeć na placu jak i połowa opon, które przywieżlismy jakoś na zimę.
Poza tym pisałaś już do nas w tej sprawie i nie rozumiem po jakiego grzyba jeszcze zaśmiecać forum - masz do mnie nr jak cos jest nie wyjasnione to dzwoń.
Dziękuję za podpowiedzi, jutro jazda w jeszcze innym ośrodku niż zapropowane przez Was :-) niech tylko pogoda się utrzyma i może co tydzień uda się być w innym miejscu... 😀
No właśnie, nie znalazłam ich ogłoszenia, ale re-volta wczoraj była modernizowana. A jest to stajnia, która zdecydowanie jest na górze mojej listy do obejrzenia.
Cześć wszystkim 🙂 Poszukuję dobrego kowala w okolicy Poznania, macie kogoś godnego polecenia ?? Zależy mi na osobie rzetelnej, cierpliwej i dokładnej 😉