Oczywiscie wszystko pięknie ładnie, wygladacie zjawiskowo, po wjezdzie na parkur kon sie czegos wystraszyl i dał dyla a ty nawet nie zdarzylas sie ukłonic na do widzenia.
Chciałabym żeby tesciu sprezentował mi swoje drugie auto 😁
Twoje konie staja się spokojne i potulne .Radzi sobie z nimi nawet rekreacja. Ty wygrywasz konkursy wysokiej klasy bo tak świetnie się dogadujecie. Pewnego dnia jadąc w teren na swoim idealnym koniu zauważasz stadko saren. Myślisz wtedy jak fajnie było kiedyś jak o wszystko trzeba było siee starać a nie jak teraz kiedy wszystko idzie po twojej myśli. W końcu wpadasz w ,,jeździecki dołek ,, nic ci się już nie chce . Wariujesz ... wszystko cię denerwuje... ciężko ranisz gwoździem pewne dwie Quniary które jeżdżą w twojej stajni. W tym samym momencie do stajni przyjeżdża książę z bajki na białym koniu ale ty zostajesz zamknięta w psychiatryku i do końca życia twoją jedyną rozrywka są elektrowstrząsy...
edit: to zeby nie było chce żeby wakacje trwały wiecznie .. 💃
wakacje trwają wiecznie ty się nie uczysz i w przyszłości jesteś głupia i nie masz pracy, zatem mieszkasz na ulicy gdyż rodzice wyrzucili cię z domu, i prosisz o kawałek chleba przed kościołem.
edit : chciałabym, żeby Heśka nie płowiała i zawsze miała granatowy połysk...
Heśka nigdy nie płowieje i ma piękny granatowy połysk ... ty spuchnięta z dumy pańcia chętnie chwalisz sie nią przed znajomymi .Pewnego razu nie zuważasz jak twój koń wpada do elektrycznej, stacjonarnej golarki którą kupiłaś tydzień wcześniej (nie pytaj po co😀) Heśka zostaje ogolona a nowa sierść która jej odrasta jest koloru białego... od tej pory już na zawsze twój konik jest brudny cały w błocie i kupach... 🏇
Masz stajnie koło domu. Ale stajenny codziennie wywala gnój przez ogrodzenie czyli do Ciebie na podwórko, zirytowani rodzice kupują dom w drugim końcu polski...
to ja zapodam 😀 chcę żeby z najbardziej dostępnych stacji radiowych zniknęła ta muzyka w stylu Lady gagi, a zastąpiło ją normalne granie w klimatach Coldplay, Linkin Park, The Rasmus, i całej "starszej" reszty typu Metallica.
Impreza z poczatku wydaje sie fajna, ale w momencie gdy powinna sie rozkrecac wszyscy staja sie smutni i robi sie nudno. Po dwoch godzinach wszyscz udaja sie do domow bo chce im sie spac.
Chce zebz moj kon w koncu oduczyl sie kopac i gryzc...
twój koń oducza się kopania i gryzienia, ale staje się tak przyjazny dla ludzi, że kiedy zobaczy człowieka galopuje w jego stronę popycha go wywala depta po nim bo chce się przytulać itd
stajesz się niesamowicie bogata zdobywasz nowych przyjaciół (którzy tak na prawde lecą tylko na twoją forse) starzy kumple odejdą od ciebie, po 2 lata beztroskiej zabawy w kasynach i klubach lądujesz pod mostem i zostajesz sama ponieważ nie masz już forsy i nowi kumple od cb odchodzą..
Przemogłaś się do galopu, ale nabyłaś niespotykaną niechęć do kłusa, dodatkowo boisz się zakłusować, a jeździsz na koniach które ze stępa nie zagalopują 😁
W szkole zaczęli w końcu uczyć, same przydatne rzeczy, jesteś pilną ( najlepszą ) uczennicą. Po zakończeniu nauki okazuje się, że naukowcy całkowicie odmienili dotychczasowe teorie. Świat wygląda zupełnie inaczej i nic nie jest przydatne, a w dodatku musisz na nowo powtarzać wszystkie szkoły 😀
Masz halę i piękną pogodę, jednak wszystko co dobre kiedyś się kończy- zrywa się wichura i hala sie zawala :P chiałabym żeby mama puściła mnie do mojej stajni na nocki 😜