Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

flygirl Podasz proszę tytuł i aktora książki bo serial oglądam, a poczytałabym coś o tym
A co powiecie na temat True Blood (Czysta krew)? Właśnie kończę 5 sezon i jestem poważnie zaskoczona, pierwszy raz oglądam tak dziwny, a zarazem wciągający serial 🙂 Czasem mnie bawi swoją niemożliwością i głupotą, a główna aktorka jest wyjątkowo irytująca ale z miejsca mogę polecić. Nie spodziewałam się, że serial z tak wysoką oceną będzie właśnie taki. To nie typowe romansidło jakie do tej pory oglądałam.

A tak będąc już w temacie to ja chyba jestem maniakiem seriali (zawsze jak mi się jakiś sezon kończył i trzeba było czekać to wynajdywałam sobie cos nowego) i tak przeszłam przez Gossip Girl, 90210, Pamiętniki Wampirów a obecnie Awkward. Bezkompromisowo na 1 miejscu są Pamiętniki, ale to zapewne wynik tego że jestem pod wielkim urokiem Iana i Paula 😀 No bo jakby nie patrzeć wiele z nas ogląda seriale ze względu na obsadę - ja się czasem zastanawiam gdzie oni takie ciacha wynajdują? :P
Alnama mnie True Blood zanudziło na śmierć 😉 pierwszy sezon chyba nawet obejrzałam, ale potem leciało w tle i nawet nie słuchałam zwykle. Zupełnie mnie nie wciągnął. Wątek ten sam, co wszędzie: jakaś nastolatka (ew 20latka), sobie żyje normalnie i nagle spotyka tajemniczego faceta, zakochuje się, a ten jest wampirem. Może potem jest ciekawiej, ale nie miałam siły rzucać się w te setki odcinków. Może mnie w czasie świąt najdzie, jak się będę nudzić.

A ja tylko czekam na 90210 i Gossip girls. Oprócz tego 10 innych  😁
Ogląda ktoś Switched at birth?

Swoją drogą, gdzie można znaleźć seriale z ang napisami? Jak mi nikt na polski nie chce tłumaczyć, to choć te angielskie napisy by mi ułatwiły. A tak to się męczę, bo czasem dużo słów, których nie znam  🙄
leluu Mario Puzo Rodzina Borgiów Zdecydowanie polecam 😜
Alnama mnie True Blood zanudziło na śmierć 😉 pierwszy sezon chyba nawet obejrzałam, ale potem leciało w tle i nawet nie słuchałam zwykle. Zupełnie mnie nie wciągnął. Wątek ten sam, co wszędzie: jakaś nastolatka (ew 20latka), sobie żyje normalnie i nagle spotyka tajemniczego faceta, zakochuje się, a ten jest wampirem. Może potem jest ciekawiej, ale nie miałam siły rzucać się w te setki odcinków. Może mnie w czasie świąt najdzie, jak się będę nudzić.

Ja true blood uwielbiam- za drugie dno (watki polityczne i spoleczne) i za teksty 🙂
Ogląda ktoś Switched at birth?

Ja oglądam 🙂 Znalazłam kiedyś, jak wszystkie inne seriale się skończyły i tak już zostało. Teraz też już nowe odcinki są, więc przynajmniej jest co oglądać.
mrylka o to piąteczka  😁 Ja się wciągnęłam, serial nakłania czasem do refleksji, jest ciekawy i w ogóle fajny 🙂
Chyba sobie wszystkie odcinki od początku obejrzę, przynajmniej mi na dłużej starczy!
flygirl dzięki  :kwiatek:  mam nadzieje, że w jakieś bibliotece będzie  😍 
[s]Widział ktoś gdzieś cały spis kiedy co wraca?
Niespecjalnie mi się chce wpisywać każdy z moich seriali po kolei, może komuś na jakimś portalu rzucił się w oczy od razu zrobiony spis  😉 :kwiatek:[/s]

Edit:
o mam ! 🙂

Stacja ABC :

Poniedziałek, 24 września
20😲0 – "Dancing with the Stars"
22😲0 – "Castle"

Wtorek, 25 września
20😲0 – "Dancing with the Stars the Results Show"
22😲0 – "Private Practice"

Środa, 26 września
20😲0 – "The Middle" (godzinna premiera)
21😲0 – "Modern Family"
21:30 – "The Neighbors" (nowość!)

Czwartek, 27 września
20😲0 – "Last Resort" (nowość!)
21😲0 – "Grey’s Anatomy"
22😲0 – "Scandal"

Niedziela, 30 września
20😲0 – "Once Upon a Time"
21😲0 – "Revenge"
22😲0 – "666 Park Avenue" (nowość!)

Środa, 3 października
20:30 – "The Neighbors" (debiut w stałym czasie antenowym)

Środa, 10 października
20😲0 – "Nashville" (nowość!)

Środa, 17 października
21:30 – "Suburgatory"

Wtorek, 23 października
21😲0 – "Happy Endings"
21:30 – "Don’t Trust the B—- in Apartment 23″

Piątek, 2 listopada
20😲0 – "Last Man Standing"
20:30 – "Malibu Country" (nowość!)

Stacja CBS:

Poniedziałek, 24 września
20😲0 – "How I Met Your Mother"
20:30 – "Partners (nowość!)
21😲0 – "2 Broke Girls"
21:30 – "Mike and Molly"
22😲0 – "Hawaii Five-0″

Wtorek, 25 września
20😲0 – "NCIS"
21😲0 – "NCIS: Los Angeles"
22😲0 – "Vegas" (nowość!)

Środa, 26 września
21😲0 – "Criminal Minds"
22😲0 – "CSI"

Czwartek, 27 września
20😲0 – "The Big Bang Theory"
20:30 – "Two and a Half Men"
21😲0 – "Person of Interest"
22😲0 – "Elementary" (nowość!)

Piątek, 28 września
20😲0 – "CSI: NY"
21😲0 – "Made in Jersey" (nowość!)
22😲0 – "Blue Bloods"

Niedziela, 30 września
21😲0 – "The Good Wife"
22😲0 – "The Mentalist"

Stacja CW:

Wtorek, 2 października:
20😲0 – "Hart of Dixie"

Środa, 3 października:
21😲0 – "Supernatural"

Poniedziałek, 8 października:
20😲0 – "90210″
21😲0 – "Gossip Girl"

Środa, 10 października:
20😲0 – "Arrow" (nowość!)

Czwartek, 11 października:
20😲0 – "The Vampire Diaries"
21😲0 – "Beauty and the Beast" (nowość!)

Wtorek, 16 października:
21😲0 – "Emily Owens M.D." (nowość!)

Piątek, 19 października:
20😲0 – "America’s Next Top Model: College Edition"
21😲0 – "Nikita"

wczoraj wróciły Kości 😉
Kurcze po głębszej analizie ... źle mi seriale poukładali 😉
W zeszłym roku wybrałam seriale tak by codziennie mieć te 40 minut przyjemności, teraz nagle mam 4 w poniedziałek, 3 w piątek i niczego po środku :/
Kurcze lubiłam codziennie po uczelni do relaksującej kawki i ciastka coś sobie pooglądać, a następnego dnia omówić z koleżanką na porannym papierosku.
Teraz przecież nie będę tracić 4h z życia w poniedziałek ale z drugiej strony wiem, że ciężko mi będzie je sztucznie na cały tydzień rozłożyć  😁

Mam takie dylematy, ze moje życie, albo jest super żałosne, albo godne pozazdroszczenia, że to mój jedyny problem :P
nine, cieszyć się, że tylko takie 😉

A ja tak patrzę i mam już tylko dwa seriale, GG i GA. Aż niemożliwe 😁 Nie licząc gry o tron i suits
Ktoś ogląda Breaking bad? Jakies opinie 🙂? Czytałam to co tu wcześniej pisaliście, ale może ktoś jeszcze ogląda i mógłby coś napisac o tym serialu.
Zastanawiam sie co zaczac, Supernatural czy Breaking bad 🙂
A ja właśnie jestem po "lekturze" pierwszego odcinka Revolution
Na kolana nie powalił (juz bardziej do gustu przypadło mi Falling Skies) ale ponieważ trafiło w moje klimaty to na jesienne wieczory jak najbardziej mogę polecić 🙂
No i jestem po oglądnięciu nowego odcinka GA....  powiem tak: trochę się pośmiałam, popłakałam, ale miałam też parę opadów szczeny.... scenarzyści spisali się na szóstkę! Czekam do przyszłego tygodnia....
A kto oglądał Homeland , czekam z niecierpliwością na kolejny sezon a nagrody które zabrał są całkowicie zasłużone...
Obejrzałam dwa pierwsze odcinki nowego sezonu Bones - masakra, coraz gorszy jest ten serial, nie wiedziałam, że w takim kierunku pójdzie.

Również jestem po pierwszym odcinku nowego sezonu Castle - całkiem ok. SPOILER!              Ciekawe jak długo Becket będzie sypiać z Rickiem?

No i mam kilka innych seriali np Newsroom, Nyc 22 czy jakaś angielska komedia o muzułmanach i co? I brak kurde napisów.
W najbliższą niedzielę premiera nowego Dextera. Jak ja to obejrzę we Francji?  🙁
o jaaaa, juz sie nie moge doczekac!!! 😀 no i musze zaraz sciagnac nowe GA  😍

Lotnaa bedziesz musiala sobie sciagnac jak juz ktos wrzuci 🙂
Nowy Grey's Anatomy- naprawdę dobry odcinek.
Dla mnie szczerze mówiąc Grey'si robią się tak obrzydliwie przedramatyzowani, że aż odechciewa mi się oglądać. Jeszcze tylko brakuje, żeby koniec świata ich zastał. 🤔
no... mnie tez GA zaczyna meczyc... dziwny klimat sie zrobil i tak jakos... eeeeee tam. Ale i tak bede ogladac  🤣
lepsze Greysy niż to co się zrobiło z Kości... masakra, obejrzałam dwa odcinki i chyba nie chcę więcej, serio :/
Oglądam GA od początku i teraz to już nie to samo, z senstymentu dalej oglądam. Mam nadzieje, że zakończą serial zanim całkowicie go zepsują
Najnowszy Dexter miażdży system, ja nie wiem co to dalej będzie, ale siedzę i oglądam w napięciu  😜
JARA, pojechali po bandzie, wszystko się sypie w cholerę, ale aż chciałoby się zawołać - nareszcie! 🏇 🙂

Edit: Ogląda ktoś Family Guy? Jest to chyba najbardziej absurdalna kreskówka na świecie, ale zawsze potrafi mi poprawić humor 🙂
family guy rzadzi!! mam wszystkie serie  😀 jest jeszcze jedna bajka tego samego "autora" ale nie pamietam jak sie nazywa 🙂
ma ktoś może linka do nowego castle z napisami? albo samych napisów?
ma ktoś może linka do nowego castle z napisami? albo samych napisów?

na iitv.info są oba odcinki z napisami 🙂
oglądam właśnie bez napisów na iitv 🙁 chodzi mi o najnowszy odcinek. na którym playerze?
http://hd3d.cc/file,watch,E06D5BCB1C21E8AE.html

klikaj sobie zawsze zamiast playery po wejściu w odcinek to " Zobacz linki do pozostałych hostingów" ich jest zawsze więcej i wczesniej się pojawiają napisy  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się