hmmm w sumie wszyscy skupili się na tym, że ofiara będzie wśród tych z samolotu a może akurat właśnie nie. Obstawiam jednak, że padnie na Lexie, takie przeczucie.
kurde gdzieś na fb ktoś dawał linka do tych kontraktów, ale teraz się narobiły tysiące komentarzy i nie znajdę.
Też się trochę obawiam, że to Lexie, bo oficjalny fanpage GA wstawił jej zdjęcie ze łzami w oczach i jakimś cytacie o Marku, nigdy tego nie robili, to może być sugestia 🤔
mi sie na pierwszy rzut oka tez wydawalo ze to bedzie Lexie, ale przeczytalam ze Shonda podjela trudna decyzje wiec wydaje mi sie ze to ktos z "gornej polki". No nic, zobaczymy 😀
Zaraz się zabieram za oglądanie Grey'sów. Odcinek ma tytuł Flight.... już po 😉 nie powiem kto umarł. Buczałam w pracy po cichutku 😕 ale powiem Wam, że nie mogę się doczekać nowej serii.....
buyaka a na mnie jakoś wrażenia finał nie zrobił. Oczywiście będę czekać na kolejną serię, ale tak jakoś bez emocji. Pamiętam jak się skończył finałowy odcinek 6 serii myślałam że nie wytrzymam. Czy Finał poprzedni Bones. Nie mogłam uwierzyć że teraz tyle czekania,
Moje ostatnie oglądanie: White Collar - bardzo szybko mi się znudziło Shameless - pierwszy sezon spoko, drugi trochę ssie, ale i tak mi się podoba, lubie takie pojechane klimaty
Ostatni odcinek House'a był chyba najlepszym ever!!!! 🙂 Uśmiałam się, popłakałam się, miałam opad szczeny.... i powiem wam, że lepszego zakończenia chyba nie mogli zrobić!!!!
Tusia, serio? bo mi się zupełnie nie podobało. Do słabego ostatniego sezonu dodali średnie zakończenie, wyszło na plus w porównaniu do reszty odcinków ale dalej mizernie.