Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

Arizona jest mega dziwna 🙂 A gdzie mozna znalezc info o tych kontraktach? I dlaczego znowu tak dlugo bedzie trzeba czekac na kolejne odcinki?? 😀 😀

polecam czytać popcorner 😀😀 Sporo informacji o serialach😀

A ja nie mam co oglądać :P
Zabieram się chyba za Once upon a time, bo recenzje całkiem całkiem 😉
o, dzieki 🙂
Kurde, mysle ze to bedzie ktos glowniejszy niz Arizona - albo Sloan, Hunt, Callie albo ktos taki..
hmmm w sumie wszyscy skupili się na tym, że ofiara będzie wśród tych z samolotu a może akurat właśnie nie.
Obstawiam jednak, że padnie na Lexie, takie przeczucie.

kurde gdzieś na fb ktoś dawał linka do tych kontraktów, ale teraz się narobiły tysiące komentarzy i nie znajdę.
Też się trochę obawiam, że to Lexie, bo oficjalny fanpage GA wstawił jej zdjęcie ze łzami w oczach i jakimś cytacie o Marku, nigdy tego nie robili, to może być sugestia 🤔
Lexie całkiem żywa była w tym sneak peaku, była czymś tam przygnieciona, ale nie wygladała jakby miała umrzeć 😁 O 3 zaczyna się odcinek 😜
eech do 3 nie wytrwam, poczekam do jutra jednak 😁
Co do "całkiem żywej Lexie"-Derek w sneak peaku wydaje się całkiem-nie-żywy :P
Zu haha masz rację 🤣 Ja obejrzę pewnie jutro wieczorem, muszę wytrzymać do wersji z napisami, żeby dokładnie wszystko zrozumieć.
mi sie na pierwszy rzut oka tez wydawalo ze to bedzie Lexie, ale przeczytalam ze Shonda podjela trudna decyzje wiec wydaje mi sie ze to ktos z "gornej polki". No nic, zobaczymy 😀
Scottie, plotkary nigdy nie widziałam 😉
Zaraz się zabieram za oglądanie Grey'sów. Odcinek ma tytuł Flight....
już po  😉 nie powiem kto umarł. Buczałam w pracy po cichutku 😕 ale powiem Wam, że nie mogę się doczekać nowej serii.....
tusia nie mów, ale widziałam na fb i jeśli to prawda to będę wyć 🙁
ja wylam i kuuurde no... znowu sie lipnie skonczylo 😀
Nienawidzę Shondy :|
O nie  😕 😕 😕 masakra  😵
cieciorka, nic nie tracisz 🙂 serio!
Potrzebuję napisów ;(
ja też potrzebuję, ale mi strasznie przykro, bo wiem, kto umarł.  😕 żeby też tak przeżywać serial.
arivle, i jak? Spodobał Ci się? 🙂
Nie bawią mnie takie zwroty sytuacji jakie zaserwowało GA.
no po prostu mnie to nie bawi!  👿
buyaka a na mnie jakoś wrażenia finał nie zrobił. Oczywiście będę czekać na kolejną serię, ale tak jakoś bez emocji.
Pamiętam jak się skończył finałowy odcinek 6 serii myślałam że nie wytrzymam. Czy Finał poprzedni Bones. Nie mogłam uwierzyć że teraz tyle czekania,
Ja pewnie szybko nie obejrze nowego odcinka GA, błagam napiszcie mi na pw kto umarł bo nie wytrzymam 🙁
O matko, nie wierzę, że mam aż tak wielki sentyment do GA i że mogę tak ryczeć podczas oglądania. Głupio mi  😎
A ja też czekam na ostatni odcinek House'a 😀
Ciekawa jestem zakończenia ciekawa! Jutro sobie obejrzę 😉
Właśnie zabieram się za ostatni odcinek House'a ..... smutno

A ja oglądam taki!
"Остров ненужных людей"
Znakomity! Polecam !!
Obejrzałam ostatni odcinek Greys Anatomy i jestem wkurzona  👿
Moje ostatnie oglądanie:
White Collar - bardzo szybko mi się znudziło
Shameless - pierwszy sezon spoko, drugi trochę ssie, ale i tak mi się podoba, lubie takie pojechane klimaty
Ostatni odcinek House'a był chyba najlepszym ever!!!! 🙂 Uśmiałam się, popłakałam się, miałam opad szczeny.... i powiem wam, że lepszego zakończenia chyba nie mogli zrobić!!!!
Tusia, serio? bo mi się zupełnie nie podobało.
Do słabego ostatniego sezonu dodali średnie zakończenie, wyszło na plus w porównaniu do reszty odcinków ale dalej mizernie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się