Ja czytałam kiedyś opis i absolutnie mnie nie zachęcił i przypadkiem wpadłam na pilota. W 2 tygodnie obejrzałam 7 serii :P:P Ale ostatnie 5 odcinków sobie zostawiłam bo słyszałam że od lipca ruszają znowu 😀😀
ej nieee, no co z tymi Greysami 🙁 totalnie do dupy. Oglądam sobie radośnie a tu na koniec taka lipa 🙁 aż mi się nie chce oglądać tego ostatniego odcinka, bo to nie będzie przyjemne 🙁 ale za to się cieszę, że wywalili Kepner - uffff, NARESZCIE!
Przeraziłam się, kiedy zsumowałam ile ja seriali oglądam 😵
Regularnie nowe odcinki: - Chirurdzy -The secret circle - Once upon a time - Gossip Girl - The Killing (Kto zabił Rosie Larsen?) - Gotowe na wszystko - Julia Jak mnie nudy najdą lubię włączyć: -Ranczo na vod.pl - Rodzinka.pl
Zu, nawet nie mów 🤔 ciekawe, jaki będzie ostatni odcinek :/ macie może bones po polsku? nie znalazłam jeszcze. jako że bones i house się kończą zarządziłam powrót do klasyki i "wspomnień z dzieciństwa" 😉 Nash Bridges na tapecie 😉
szczerze to slyszalam taaakie opinie o tym serialu, ale sie rozczarowalam. Nawet do 10 odcinka nie doszlam, nudy, nie podobalo mi sie 🙂
łeeee, no nie mów. 🙄 szukam czegoś na "za miesiąc", będę po obronie (mam nadzieję!) i wyłożę się na tydzień w domku nad jeziorem i tak sobie myślałam, że obejrzę. nerechta, a co oglądasz i co Cię wciąga, może nie mamy podobnych gustów i mi się spodoba? 😁
ej nieee, no co z tymi Greysami 🙁 totalnie do dupy. Oglądam sobie radośnie a tu na koniec taka lipa 🙁 aż mi się nie chce oglądać tego ostatniego odcinka, bo to nie będzie przyjemne 🙁 ale za to się cieszę, że wywalili Kepner - uffff, NARESZCIE!
Gillian, co Cię tak rozczarowało? i w czwartek jest koniec sezonu, czy serialu, bo się już gubię. 👀
Bee., jak patrzę na listę aktorów, którzy podpisali kontrakty na dalszy sezon to mi się robi nieco lepiej 😉 obstawiam osobiście, że Kepner skoczy z mostu i to by było najlepsze rozwiązanie 😀
cieciorka, ja oglądam na http://iitv.info. Tak samo nie ogarnęłam, że "Plotkara" też ma ciąg dalszy.
Jakoś GA jestem zawiedziona, spodziewałam się czegoś lepszego, a koniec przedostatniego odcinka to wg. mnie porażka. A Plotkara osiągnęła już całkowite dno, co chwila wałkują to, że ktoś nieznany wkracza to świata Upper East Side i zmienia się na złe. Dodatkowo nie mogę patrzeć jak Blair migdali się z Danem. Niedobrze mi się robi, jak na nich patrzę :P
hej, a "Californication"? Ja ostatnio dałam się namówić. Duchovny w tej roli to dla mnie równie ogromne co i miłe zaskoczenie
Ja oglądam regularnie i nawet mam 3 sezony na DVD, bo mój tata jest wielkim fanem serialu 🙂 Duchovny jest świetny, Moody i Mulder to 2 różne światy i Moody zdecydowanie bardziej do mnie przemawia, mimo, że wychowałam się na X Files 🙂