Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

nerechta, Scandal albo jakos podobnie sie nazywa, ale troche boje sie ściągać 😉
Chase z Doktora Housa zagra w nowym serialu Chicago Fire 🙂
Zwiastun:
http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/21651/Pelne_zwiastuny_nowych_seriali_NBC/
Scandal jest taki hmm dziwny. Pierwszy odcinek dla mnie bomba, drugi ok później spadek. Ale 2 ostatnie!!! Bosko 😀 Aferka się rozkręca.

Ogląda ktoś the Closer?

Ja z przyzwyczajenie oglądam Bones, ale dzisiejszy odcinek mnie pozytywnie rozczarował, akcja sie ciut ruszyła :P
Ja oglądam, bardzo lubię. Kyra Sedgwick jest po prostu rewelacyjna w tym serialu.
Ja czytałam kiedyś opis i absolutnie mnie nie zachęcił i przypadkiem wpadłam na pilota. W 2 tygodnie obejrzałam 7 serii :P:P Ale ostatnie 5 odcinków sobie zostawiłam bo słyszałam że od lipca ruszają znowu 😀😀
ej nieee, no co z tymi Greysami 🙁 totalnie do dupy. Oglądam sobie radośnie a tu na koniec taka lipa 🙁 aż mi się nie chce oglądać tego ostatniego odcinka, bo to nie będzie przyjemne 🙁
ale za to się cieszę, że wywalili Kepner - uffff, NARESZCIE!
Widział ktoś przedwczorajszego House'a? Masakra 😵
Przeraziłam się, kiedy zsumowałam ile ja seriali oglądam  😵

Regularnie nowe odcinki:
- Chirurdzy
-The secret circle
- Once upon a time
- Gossip Girl
- The Killing (Kto zabił Rosie Larsen?)
- Gotowe na wszystko
- Julia
Jak mnie nudy najdą lubię włączyć:
-Ranczo na vod.pl
- Rodzinka.pl
ogląda ktoś American Horror Story? przyjaciółka mi wspominała o tym serialu i nie wiem, czy się za niego brać.  🤣
szczerze to slyszalam taaakie opinie o tym serialu, ale sie rozczarowalam. Nawet do 10 odcinka nie doszlam, nudy, nie podobalo mi sie 🙂
Zu, nawet nie mów 🤔 ciekawe, jaki będzie ostatni odcinek :/
macie może bones po polsku? nie znalazłam jeszcze.
jako że bones i house się kończą zarządziłam powrót do klasyki i "wspomnień z dzieciństwa" 😉 Nash Bridges na tapecie 😉
calore, ja przestaję być ciekawa i coraz mniej chce mi się go oglądać 😵 już dzisiaj wpędził mnie w głęboką depresję :p
szczerze to slyszalam taaakie opinie o tym serialu, ale sie rozczarowalam. Nawet do 10 odcinka nie doszlam, nudy, nie podobalo mi sie 🙂

łeeee, no nie mów.  🙄 szukam czegoś na "za miesiąc", będę po obronie (mam nadzieję!) i wyłożę się na tydzień w domku nad jeziorem i tak sobie myślałam, że obejrzę.  nerechta, a co oglądasz i co Cię wciąga, może nie mamy podobnych gustów i mi się spodoba?  😁

ej nieee, no co z tymi Greysami 🙁 totalnie do dupy. Oglądam sobie radośnie a tu na koniec taka lipa 🙁 aż mi się nie chce oglądać tego ostatniego odcinka, bo to nie będzie przyjemne 🙁
ale za to się cieszę, że wywalili Kepner - uffff, NARESZCIE!

Gillian, co Cię tak rozczarowało? i w czwartek jest koniec sezonu, czy serialu, bo się już gubię.  👀
Zu, w depresję może nie wpadłam, ale autentycznie zrobiło mi się smutno. bo to takie nie fair :/ a swoją drogą, 13 w blondzie - bleee 😉
Bee., końcówka 😉 nie tyle rozczarowała, co zdołowała.
a zapowiedź czwartkowego odcinka widziałaś? to mnie dopiero dołuje, bo nie wiem, kto umrze i obawiam się, że Derek.  :/
Bee., niemożliwe, podpisał kontrakt na 2 sezony. Chyba, że zrobią z niego zjawę :p
calore, a mi by się ona nawet łysa podobała 😀
Gillian, a mi Lostem zaleciało.
haha, ja ją ogólnie lubię, ale ten blond? zaraz pomyślałam o tym, jak Cameron się pofarbowała, też na blond 😉
Bee., niemożliwe, podpisał kontrakt na 2 sezony. Chyba, że zrobią z niego zjawę :p

Zu tej informacji potrzebowałam.  😁 kto w takim razie?
Bee., nie mam pojęcia, dziewczyny typowały Arizonę-pierwszy raz bym Shondzie przyklasnęła wyboru 😁
Skandal! Skandal! Skandal!
Obejrzałam dwa ostatnie odcinki Housa i uważam, że to skandal!  😕
A ja dopiero teraz ogarnęłam, że jest cd. serii Greys Anatomy... Myślałam, że skończyła się na 16 odcinku. Brawa dla mnie  😂

to tak jak ja. nie mam wprawdzie czasu oglądać, moze kiedyś do kotleta- kiedy leci?
Bee., jak patrzę na listę aktorów, którzy podpisali kontrakty na dalszy sezon to mi się robi nieco lepiej 😉
obstawiam osobiście, że Kepner skoczy z mostu i to by było najlepsze rozwiązanie 😀
hahaha Gillian, Kepner jest spoko 🤣 Oby Arizony nie uśmiercili, uwielbiam ją i Torres!
Arizona jest mega dziwna 🙂 A gdzie mozna znalezc info o tych kontraktach? I dlaczego znowu tak dlugo bedzie trzeba czekac na kolejne odcinki?? 😀 😀
To 'I'm Chuck Bass' w ostatnim odcinku Plotkary nie było fajne, prawie się nad tym popłakałam  😁
hej, a "Californication"? Ja ostatnio dałam się namówić.
Duchovny w tej roli to dla mnie równie ogromne co i miłe zaskoczenie
cieciorka, ja oglądam na http://iitv.info. Tak samo nie ogarnęłam, że "Plotkara" też ma ciąg dalszy.

Jakoś GA jestem zawiedziona, spodziewałam się czegoś lepszego, a koniec przedostatniego odcinka to wg. mnie porażka. A Plotkara osiągnęła już całkowite dno, co chwila wałkują to, że ktoś nieznany wkracza to świata Upper East Side i zmienia się na złe. Dodatkowo nie mogę patrzeć jak Blair migdali się z Danem. Niedobrze mi się robi, jak na nich patrzę :P
hej, a "Californication"? Ja ostatnio dałam się namówić.
Duchovny w tej roli to dla mnie równie ogromne co i miłe zaskoczenie

Ja oglądam regularnie i nawet mam 3 sezony na DVD, bo mój tata jest wielkim fanem serialu 🙂 Duchovny jest świetny, Moody i Mulder to 2 różne światy i Moody zdecydowanie bardziej do mnie przemawia, mimo, że wychowałam się na X Files 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się