Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

A my jestesmy na sezonie 6 😀
Bardzo mnie Dexter wciagnąl. Najlepszy? Chyba 4 i 5 poki co, najgorszy 3 moim zdaniem.
Dextera uwielbiam, niestety im dalej w las, tym gorzej. Twórcą serialu aż by się chciało zaśpiewać: Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...   🙄

Pytanie do przepisu na życie.
Dlaczego Żabcia mieszkał kątem u Jerzego, skoro przed porodem miał z Beatą własne mieszkanie?
cieciorka Z tego co wiem, to Andrzej miał jechać po Beatkę odebrać ją ze szpitala, ale miał stłuczkę i nie zdążył. Ona się obraziła, potem coś tam było między nimi nadal nie tak i w chwilach słabości pocałował ją Leon (ten lekarz). Potem Andrzej dowiedział się o tym, bo usłyszał, jak Beata i Leon rozmawiali na ten temat. Wtedy Żabcia się obraził i odszedł od niej  😉 Nie miał gdzie mieszkać, więc spał kilka dni u Anki, a potem Jerzy pozwolił mu spać w Kardamonie. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale napisałam  🤣
cieciorka, właściwie to on nie miał własnego mieszkania, oprócz tego wspólnego z Anką (które jej podczas rozwodu oddał). Mieszkał w mieszkaniu, które należało do Beaty- jak po porodzie wróciła do rodziców to on po pewnym czasie razem z nią u nich zamieszkał, jak się dowiedział o zdradzie to nie chciał wracać do mieszkania Beaty bo się na nią śmiertelnie obraził. W międzyczasie Beata zamieniła to mieszkanie na inne (wymieniła się z bratem pacjentki), więc tym bardziej nie miał gdzie pójść. No to pomieszkuje u Jerzego.

Moim zdaniem lepiej by było, jakby pozwolili mu zamieszkać z Mańką w jego i Anki starym mieszkaniu, a Anka z Gniewkiem przeprowadziłaby się do Jerzego. Mańka miałaby gdzie mieszkać, skoro nie chce iść do Jerzego i więcej czasu spędzałaby z ojcem 😉
Nie skomentuję przedostatniego odcinka Greys Anatomy.. Srsly?  😵
New Girl poolecam! Niedawno zaczęłam, a jestem już w połowie pierwszego sezonu. Zooey Deschanel jest mistrzowska w głównej roli  😀
Mia, a o czym ten serial. Tak mniej więcej?
Scottie, dzięki! Wydawało mi się, że to pierwsze mieszkanie było wspólne, a Beata, go nie zamieniła na inne, tylko kupiła/wynajęła nowe.
nopebow, to wiem, chodziło mi o to, co napisała Scottie.
arivle, O tym, że główna bohaterka wprowadza się do mieszkania gdzie współlokatorami jest 3 facetów 😉 Ogółem cała fabuła kręci się wokół różnic pomiędzy kobietami, a facetami. Lekki, taki trochę sitcomowy, ale bardzo zabawny. No i jak już pisałam, świetna Zooey 😀
Mia, dzięki, już wiem, że mi się spodoba. Trzeba zacząć oglądać  💃
Końcowy odcinek IV sezonu Fringe jest kapitalny- parę rzeczy wyjaśnia, a jednocześnie bardzo obiecująco zapowiada się V sezon. Już nie mogę się doczekać 😜, a trzeba będzie teraz poczekać pół roku...
Nie skomentuję przedostatniego odcinka Greys Anatomy.. Srsly?  😵

Chodzi o Migration? To nie był przypadkiem ostatni odcinek ever?
Mogli go zostawić taki jaki był do kilku sekund przed końcem. Ten samolot  🙄 bez sensu...
Wedlug wiki ma byc 24 "fight". 9 sezon tez jest zaplanowanay🙂
Znów oglądam "Grey's Anatomy" i znów płaczę przy każdym odcinku w tym samym momencie... masakra  😵
Idril Chyba bym siadła, jakby tak skończyli sezon, a serial to juz w ogóle. :P
A ja dopiero teraz ogarnęłam, że jest cd. serii Greys Anatomy... Myślałam, że skończyła się na 16 odcinku. Brawa dla mnie  😂
Scottie no ja się właśnie ostatnio zorientowałam, że jest tego więcej niż sądziłam, więc zabrałam się za serial od początku 😀
Ależ mnie brzuch z nerwów bolał jak zobaczyłam końcówkę ''Migration'', uwielbiam greysów 😍 Ostatni ma być ''fight'', a na pewno będzie jeszcze 9 i 10 sezon.
Tutaj macie kto podpisał nowe kontrakty:
Great news for Grey's Anatomy fans!

Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson and James Pickens Jr. have all reportedly signed two-year deals to stick with the ABC medical drama, Deadline.com reports. ABC declined to comment.

The Season 8 finale will air next Thursday, with one of the Seattle Grace docs meeting their maker — which has made fans even more stressed considering this is a contract negotiation year. Still, Pompeo previously expressed that she was game to continue playing the Grey of Grey's Anatomy.

Hopefully this means none of these worst-case scenarios will come true now.

ABC has yet to renew the series, but news is expected by next week at ABC's Upfront presentation.

Are you glad to see your fave docs return?

edit: a tu macie sneak peeka finałowego odcinka, będzie się działo  😅

Ciekawe kogo uśmiercą 🙁
Widocznie galopująco się starzeję, bo wspomnienia mi wracają.
Pytanie retro.
Czy ktoś pamięta serial "Sebastian i Bella" ?
no nie, koncowka 23go odcinka GA mnie powalila... niiiiiiiiieeeee... dzizas, nie mieli jak tego skonczyc??? Jak sie okaze ze to ostatni odcinek serii albo w ogole, to sie chyba powiesze  🙄 🤣

jestem na finishu 4 serii dextera, tak sie wczoraj wieczorem rozbudzilam i podekscytowalam ze spac nie moglam hahaha 🙂
nerechta Przed chwilą pisałyśmy, że to przedostatni odcinek.
przegapilam wpis :P 🙂
no nie, dzizas, tym razem juz chyba Derekowi nie przepuszcza... za duzo razy mu sie smigalo... jaaaaaaaaa, no nie wytrzymam  🤣
czyja smierc obstawiacie? moim zdaniem bedzie to arizona
Też obstawiam Arizonę... I wcale mi się nie podoba takie zakończenie, Shonda szaleje...
Shonda wszędzie szaleje, w Private practice'ie też...
A Dereka uśmiercić nie może, bo podobno podpisał kontrakt? Chyba, że teraz Mer będzie miła raka mózgu i będzie go widziała 😉
Z kolei Arizona wcale by mnie nie zmartwiła, nie lubię jej jakoś.
Widział już ktoś nowy serial Shondy? Też taka jadka? :P
Eee w Private jakoś nie uśmierca co chwilę ludzi 😉 Ale trochę szaleje z Addison, fakt.
mi sie zdaje ze duzo glow poleci, moze nie jedna osoba z kazdej pary bo to by bylo przegiecie, ale chyba albo pojdzie w extremum albo beda 1-3 osoby.. o rany nie wytrzymam  🤣
a co za nowy serial Shondy?
w sumie jak sobie pomysle to wole rozbity samolot niz odcinek spiewajacy albo "co by bylo gdyby"  🙄 🤣
Oj taaak, odcinek śpiewający był słaby maksymalnie.
Shonda mówiła o śmierci jednej osoby, więc pewnie już więcej nie uśmierci 😉 Mogłaby oszczędzić Lexie i Sloane też w sumie.
łee, nie jestem na czasie z backstage'em 😀 mysle ze niestety bedzie to Lexie... a byloby mi bardzo szkoda..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się