Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

Na osłoskopie nie ma linku do serialu, a najwiarygodniejszy źródło podpowiada, że jednak 23 styczeń

http://www.tv.com/shows/house/episodes/
Ja oglądam plotkarę, kiedyś oglądałam nałogowo Housa- teraz mam małą przerwę.
I jestem wielką fanką serialu Skins   😍
Wczoraj oglądałam pierwszy odcinek "Alcatraz" i zapowiada się super 😜 ( producentem jest J.J. Abrams, który pracowal też przy "Lost" i moim ulubionym "Fringe"😉.
Zdecydowanie Grey's Anatomy  😜 uwielbiam przeogromnie. Właśnie oglądam od samego początku, skończyłam pierwszy sezon  😁
Wczoraj oglądałam pierwszy odcinek "Alcatraz" i zapowiada się super 😜 ( producentem jest J.J. Abrams, który pracowal też przy "Lost" i moim ulubionym "Fringe"😉.

Ja właśnie dzis oglądnełam pilota, a jutro drugi odcinek chce zobaczyć.... zapowiada sie ciekawie, boję sie tylko żeby nie przekombinowali za bardzo ...
White Collar z tym panem (Matt Bomer)
[img]http://4.bp.blogspot.com/-kQVkv6A54cQ/TnfjaOr3kfI/AAAAAAAAG3Y/PLDBcSCzAlI/s1600/Adorable+Matt+Bomer.jpg[/img]
Nigdy mi się tacy klasyczni przystojniacy nie podobali... do tej pory. Aż trudno mi uwierzyć, że woli mężczyzn.
Help!! 🙇
ogląda ktoś Misfits? i ma może 3 odc 1 serii?
Strucelka, ja mam 🙂
a czy ktoś tu już wspominał o nowym serialu HBO "Luck"? konie, wyścigi i pewnie gruba kasa 😉
i Weronika Rosati 😉
Muszę Wam się pożalić 🙁
Zachciało mi się rozpocząć nowy serial. Po wielu poszukiwaniach znalazłam Misfits. Z początku myślałam, że jest trochę za bardzo "wycudowany" i udziwniony, a teraz... oglądam go NON STOP 😵 😁 Jest świetny i tak trzyma w napięciu, że nie mogę przestać 😁 Niech mnie ktoś uleczy 🤔wirek:
Ktoś tu jeszcze ogląda?
Strucelka e tam, leczyć nie trzeba. Serie Misfits nie są długie, mija raz dwa. Mi się dwie pierwsze serie bardzo podobały. Trzecia niestety jest do kitu  😀
Dla mnie serial wszechczasów to "The Wire". Pełna, zamknięta konstrucja, fenomenalni bohaterowie. Chylę przed HBO czoła.
Z ostatnich seriali nawet podoba mi się "Homeland". Oglądam też po trochu "Enlightened" - indentyfikuję się nieco z bohaterką  🙄
Widziałam też przedwczoraj na HBO pierwszy odcinek "Luck" - nie wkręcił mnie szczególnie, ale jak oni filmują konie  😜
Strucelka, ja obejrzałam w święta 3 serie, w 2 tygodnie (miałam chyba za dużo wolnego :P). I było mi smutno, ze to już koniec 🙁 Ma być jakaś kolejna seria, ale ja nie wiem czy bede oglądać, sama zobaczysz dlaczego 😉

Potem zaczęłam Dextera, jestem już na 5 sezonie (nie, tym razem nie mam tyle czasu, ale strasznie wciąga) i jeszcze bardziej mi smutno, ze jak obejrze 6 sezon to bede musiala bardzo długo czekac na kolejny. Dexter wygrał w moim serialowym zestawieniu, zdecydowanie pokonał wszystkie inne seriale, jakie do tej pory oglądałam 🙂
Wczoraj oglądnęłam cały drugi sezon - siedziałam do 5 rano 🤔wirek: a dziś to samo zamierzam z trzecim 😁
Jestem zafascynowana Simonem i jego przemianą - a raczej tym, jak twórcy serialu stworzyli dwa oblicza jednej postaci. No i aktor grający Simona - rewelacja jak dla mnie! + aktor grający Nathana, dla którego też należą się słowa uznania. Nie wielu umiałoby zagrać takiego wariata 😁
Simon to zdecydowanie moj ulubiony bohater od samego początku, lubie takich dziwaków, bo zawsze dzieje sie z nimi cos ciekawego 😀 Zreszta z takiego dziwnego bohatera często wychodzi niezły przysojniak, jak np tu  😁
A ja codziennie oglądam Klan. Śmiesznie jest. 😁
Simon to zdecydowanie moj ulubiony bohater od samego początku, lubie takich dziwaków, bo zawsze dzieje sie z nimi cos ciekawego 😀 Zreszta z takiego dziwnego bohatera często wychodzi niezły przysojniak, jak np tu  😁

Ej, mi się bardziej Ron podoba. Lubię rudych  😜
Apropos ostatnio w tv widziałam film, w którym Rupert Grint gra z Robertem Sheehanem vel Misfitsowym Nathanem. "Cherrybomb" to się nazywało. Średnie. Ale chłopaki fajne 🙂
wiecie gdzie teraz są dostępne wszystkie odcinki Plotkary w internecie? Nie chodzi mi o ściąganie. Po zlikwidowaniu megavideo ciężko teraz
nopebow, przynajmniej te aktualne są tutaj: http://iitv.info/plotkara/
Cricetidae tym zdjęciem (lub momentem w serialu) zniszczyli moją psychikę 😁 😜 -> Iwan Rheon

btw: [spoiler Misfits!]Te nowe moce są do-ba-ni! Beznadziejne 🙄 Curtis baba? Kelly turbo-rakietowy-geniusz? Pfff 😤 I jakoś smutno bez Nathana, Rudy mnie irytuje jeszcze bardziej niż Nat 🤔
hahaha o tak, zdecydowania wolałam takiego Simona 😀
Jutro If/Then Grey'sa, nie mogę się doczekać  😜
No i skończyłam Misfits. Niech ich szlag trafi 😀iabeł: świetny, świetny, świetny 😜
Co ja teraz będę oglądać? 🙁
Ogląda ktoś Pretty Little Liars? Jakie opinie?
a od kiedy zaczynaja się nowe sezonu hotel 52 i przepis na zycie? marzec?
Ogląda ktoś Pretty Little Liars? Jakie opinie?

Ja! Opinie serial ma ogólnie  bardzo dobre. Moim zdaniem też dobry serial na początku wciągnął mnie ,że obejrzałam po rząd wszystkie odcinki jakie tylko mogłam. Jest tajemnica, jest akcja chociaż czasem jak dla mnie nudne wątki z jedną z głównych bohaterek bo nie trawie jej gry aktorskiej więc chyba mam alergie 😉

Grey's nie wiem czemu na jakiś czas przestałam oglądać a niedawno zaczęłam 8 sezon i po porstu jak mogłam przestać to oglądać.. 😍
ja się dopisuje do fanów PLL i polecam bardzo! dla mnie tylko jeden jedyny minus serialu - słabe osobowości głównych aktorek. żadna z postaci nie jest wyrazista, taka, żeby można  było ją opisać, rozumiecie? nie można napisać na podstawie serialu charakterystyki osobnych postaci.  😁 ale sam serial jest fajny, nawet bardzo. ; )
Scottie o dzięki, w sumie zawsze tam oglądałam. Ale właśnie ostatnio większość odcinków było niedostępnych, ale widzę, że przenieśli na inny serwer  😀
PLL zaczęłam oglądać jak mi sie Vampire Diaries skończyły (już się nie mogę doczekać 4 sezonu 😍 ) , narazie 2 odcinki, zaraz lece oglądać trzeci. Wciągnęły mnie, mam nadzieje, że reszta utrzyma poziom 👀
I zaczęłam oglądać Skinsów, bo tak wszyscy się zachwycali... Wyłączyłam w połowie 1szego odcinka 🙄
[b]Babi[/b[ nie wiem jaki Ty oglądasz Pamiętniki  Wampirów ale te co ja oglądam to 3 seria jeszcze trwa  😁 W sumie to dopiero połowa , no ciut mniej 🙂
Strucelka ja oglądam🙂 szału nie ma, ale ciekawe. Oglądam na bieżąco. Początek był bardziej interesujący, ale polecam.
Oglądam też:
Dr. House (to już nałóg)
Jane by Design (polecam!)
Switched at Birth
Plotkarę
Pamiętniki Wampirów (jakoś tak z liceum zostało)
The Lying Game
no i jeszcze by się dużo znalazło co już oglądnęłam.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się