Ja do mojej listy dołączyłam Sherlocka - suuuuper i American Horror Story - zapowiada się ciekawie 👀
Do fanów chirurgów: Najnowszy odcinek już jest dostępny z napisami 😅 😅 😅
Najnowszy odcinek jest straaaszny 🙁
jest coraz smutniej 🙁 ale za to skończył się miło. It's not pizza 🙂
Faktycznie smutniej ale końcówka piękna 🙂 Ciekawe co dalej... 🙂 Pamiętniki wampirów - 3 serie czekałam i się doczekałam. Mogę już dalej nie oglądać, zaraz pewnie coś zepsują.
nine, możesz spokojnie oglądać. Wnioskując z tresci wywiadu z producentką wykonawczą zdecydowanie nie zepsują. 😉
obiecujesz? Pan lukier z uszu, pocę się tęczą, taki jestem dobry nie przestanie być zły ? 😉
nine, obiecuje. 😉 A pan lukier nie przestanie być zły, w sumie to chyba bedzie coraz głebiej po mrocznej stronie mocy.
Uh. Super. To niech tam idzie, zostanie i nie wraca 😉
Moja mama wczoraj po zakończonym Grey'sie wykrzyczała do taty że zamawiamy pizze 😁 Dziewczyny, w Pamiętnikach stanęłam na 1 sezonie i nie przebrnęłam dalej-dobrze wnioskuję że Elena będzie z Damonem? 👀
Czy tylko ja nie mogę przebrnąć przez 3 sezon Skinsów ? Nie dam rady tego obejrzeć. Druga generacja była genialna, mogłabym oglądać w kółko, pierwsza też dobrze. Ale ta trzecia.. dwa odcinki i nie mogę się zmusić żeby dalej oglądać..
Też się męczyłam, ale oglądnęłam. I teraz ma być jeszcze jeden sezon z nimi. Mam nadzieję, że będzie chociaż trochę lepszy.
Ogląda ktoś Preety little liars ?:P Ale wkurzył mnie ostatni odcinek, ta scena w tej szklarni. Dobrze, że dziewczyny mają telefon serialowej "A", ale kurde... Przeżywam ten serial jak życie normalniexD
Moja mama wczoraj po zakończonym Grey'sie wykrzyczała do taty że zamawiamy pizze 😁 hihi ja jadłam w trakcie oglądania 😜 Wczoraj zaczełam oglądać homeland, zapowiada się fajnie, tylko wkurzają mnie limity. Wykupujecie z megavideo?
flygirl , ja chyba nie dam rady.. a film to z której generacji ma powstać? 2giej?nesca92 , ja oglądam! strasznie denerwuje mnie Aria, a gdyby w szklarni odkryły kim jest A, to koniec serialu jak dla mnie 😉Hanoverka , bez limitów, polecam ściągnąć cacaoweb 🙂
Na plakacie, co był na Kwejku jest 2, to chyba tak. 👀
Właśnie też widziałam ten plakat na kwejku i modlę się,żeby to właśnie 2 😀 Uwielbiam Cooka, i to dzięki niemu tak pokochałam tę generację! 😀
O matko ja go nie cierpię. 🤣 Effy i Freddie rządzą. Bliźniaczki też są super. 🙂 Ale mi jakoś pierwsza generacja najbardziej do gustu przypadła.
Wiecie może kiedy będzie nowy odcinek Housa? Bo wszędzie podają inną datę 🤔wirek:
Freddie, a dokładnie aktor grający Fredkę fajnie zagrał w Rodzinie Borigiów House 23 stycznia
Nom, mnie też. I ta jej idealna rodzinka 🤣 Ale żeby wiedzieć czy to chłopak czy dziewczyna... To już ostatni sezon?
Freddie jest dla mnie mało męski 😁 A Plotkara kiedy?
Tylko nie grey's anatomy! Ja mam jutro 2 kola! 😵
czy ktoś ogląda Głęboką wodę ? 👀
Freddie nie daje rady, za to Cook jak najbardziej 😎 W Borgiach się spisał to fakt, idealnie zagrał tego chłopaczka.
Atutowa, Plotkary cd w stanach podobno od 16 stycznia, czyli 17-18 będzie już przetłumaczony odcinek u nas 🙂Arroch, mnie się bardzo podobał ten odcinek przed przerwą, mimo to podobał mi się, ale poza tym UWAGA, SPOILER ... nie wyobrażam sobie jakoś Meredith jako matki.
Przez kolegę zaczęłam oglądać Friends with benefits . Miła rzecz, kiedy się chce mózg odłączyć 😉
A private practice'a ktoś obejrzal? Ta Shonda (twórczyni) ostatnio jakaś nie wyżyta 🤔 pozabijala, wprowadzila ponurą atmosferę i o 😉 Fejsbuk mówi że House wyszedł wczoraj 😅 i to 2- godzinny 🤣