Oglądam ten serial-fajny aktor w roli głównej/Kompania Braci-kolejny serial/. Co do Housa... w zasadzie to: de gustibus... (non est disputandum) Zatem przepraszam,jesli kogos dotknęłam. Na początku ogromnie mi się podobał,teraz już nie. Ale może mam dość tematyki szpitalnej? Jedynie Scrubs znoszę. 😉 Serial o Leśnej Górze -dopiero wkurza polskich pacjentów. Zderzenie z rzeczywistością odbieram jak cios pałką między oczy. Dla mnie serialem wszechczasów są oczywiście "Czterej Pancerni i pies" - i to dopiero jest temat do kpin z mojego gustu. 🤣
poza tym oglądam "teraz albo nigdy" i "californication" - wtedy kiedy się da i kiedy mogę i kiedy jest. Od czasu do czasu "Nianię" (bo zazwyczaj o tej porze nie mam nigdzie telewizora) i bardzo rzadko Brzydulę - lubię, ale o 18cośtam to oni sobie wiadomo gdzie ją mogą włożyć 😉
poza tym teraz nie mam telewizora i znów większosć odcinków mi przeleci. No ale mówi się trudno.
chociaż tak naprawdę jestem w stanie swobodnie żyć bez seriali i jakoś mnie nie "boli" jeśli gdzieś stracę odcinek czy coś 😉 . jedyną rzeczą której mi naprawdę brakuje z telewizji jest Talk Show Kuby Wojewódzkiego, ale niestety - TVN udostępnia większość programów w internecie, ale Kuby akurat nie 🙁
dla relaksu, czasami oglądam w internecie My Name Is Earl - amerykański klasyk-odmóżdżacz. Uwielbiam 😉 😀 poza tym mam gdzieś czwarty sezon Gray's anatomy, ale jakoś jak się z pierwszego oglądało 5 odcinków to w 4 się trochę człowiek gubi 😉 chociaż generalnie jest to całkiem fajny serial, strasznie mi się muzyka podoba.
Drużynę A oglądałam jak byłam mała i uwielbiałam ten serial 😁 😁 😁 nie wiedziałam nawet, że ciągle go jeszcze gdzieś puszczają.
czy ktoś wie do kiedy TVN zamierza uskuteczniać powtórki?
Ja to oglądam telenowele latynoskie. 😡 Ostatnio "Zorro" - coś fantastycznego. Kostiumy,konie,piękni aktorzy. I WCALE nie trzeba myśleć-tylko leżeć i patrzeć. A tak w temacie seriali medycznych - patrząc tak na bok od głównej akcji... W serialu "Ostry dyżur" czy nawet komediowym "Scrubs" -uderza mnie bieda bohaterów. Zauważyliście? Wynajmują do społki jakieś nory. Pracują bez przerwy. Przedziwne. A u nas w Leśnej Górze? Przeciwnie! Domy,mieszkania,samochody .... no,żyć nie umierać.
Ah, jestem po 15. odcinku GG. A tu już jutro mogę ściągnąć 16 ;] Ciekawe co zrobi Chuck. Menda z niego, bo Blair pokazała ludzkie uczucia, a on je zdeptał. Serena i Dan? Słodkie. Lily i rufus z resztą też ;]
A ten budynke biurowy gdzie pracują wszyscy - tam mieści sie moja firma. Robią zdjęcia w soboty i wtedy zamykają ruch na sąsiednich ulicach. Dlatego tak pusto jest. Normalnie to centrum W-wy (Lwowska koło pl. Konstytucji) jest i nawet w soboty ruch spory.
ja kiedys bylam serialo-maniaczka,ale taka na krawedzi zdrowia psychicznego 😉 seriali mialam grafik,jak tylko nie bylo mnie w domu,musialy byc nagrywane na kasetach! (wtedy komputer i internet nawet w planach sie nie znajdowal 😉 moje czasy podstawowkowe i poczatek LO) 😉
hitem hitow byla dla mnie wtedy 'BUFFY,POSTRACH WAMPIROW'. obejrzalam wszystkie odcinki,ktore emitowal tvn, wszystkie byly zaraz konsultowane z kolezankami na bierzaco,omawiane i 'przezywane'. mialam teczke z wycinkami z gazet na temat serialu i aktorow w nim grajacych. to czasu podstawowkowe 😉
potem byl 'zbuntowany aniol' 😉 tez mnie wciagnal jak nie wiem co 😉 mialam nawet plyty Natalii Oreiro 🙂
teraz chocbym chciala nie mam czasu nic ogladac 🙁 chociaz nie- od 23 do zasniecia leci animal planet i tamtejsze seriale 😉 )
Ja się ostatnio zajawiłam na: 'seks w wielkim mieście' 'brzydulę' chirurdzy' 'czarodziejki' ( czy jakoś tak, przed chirurgami lecą na polsacie). Rzecz jasna 'Na wspólnej' rządzi 🏇
Oglądałam poprzedni sezon 'Gotowych na wszystko' ale nie wiem co się porobiło, już nie lubię tego oglądać.
Oglądam ten serial-fajny aktor w roli głównej/Kompania Braci-kolejny serial/. Kolejny kolejny kolejny serial w jego karierze. 🙂 Pan Lewis ma generalnie "czuja" do występowania w dobrze zrobionych serialach. 2 lata przed "Kompanią Braci" wystąpił w jednej z głównych ról w brytyjskim serialu "Warriors". U nas kompletnie niestety nieznany, a moim skromnym zdaniem świetny dramat opowiadający o żołnierzach brytyjskich sił pokojowych na Bałkanach. Gdybym kogoś zachęcił - do obejrzenia na youtubie:
a tak z innej beczki - pamiętacie może taki serial, leciał z 10 lat temu (plus - minus), na któryms programie TVP, o chłopcu - geniuszu, który był lekarzem. Pamietacie cos takiego? Taki przystojniaczek 🙂
Jakby ktoś chciał sobie popatrzeć w realu na bohaterów BrzydUli to w tą sobotę 30 stycznia będą kręcić w godzinach 6-18.00 przy biurowcu na rogu Lwowskiej i Koszykowej.
Karolina, ja lubię Men in trees...choć niewiele odcinków widziałam, jeszcze jak miałam tvn style. Teraz wkręciłam się w Weeds (Trawka) i cały dzień w pracy nuciłam piosenkę z czołówki serialu "Little boxes on the hillside, Little boxes made of ticky tacky..."
rany, ja to jestem serialową maniaczką! 🤔wirek: nie obejdzie się bez Na Wspólnej, Zbuntowanych, bez czwartku z Dr. Housem, niedzieli bez CSI, Wzoru i Kości... ogólnie uwielbiam kryminalne seriale :emot4: masakra.. ten seial o tym młodym lekarzu Doggie Howser też kiedyś oglądałam, świetny był! i oczywiście kiedys Zbuntowany Anioł, Beverly Hills... 🤔wirek: