Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

Lotnaa, ja ciągle czekam na kolejny odcinek  😕
A ja dopiero niedawno odkryłam Dr. House'a  😡 i totalnie zwariowałam na jego punkcie..  😜
Mecze 2 sezon 24.... Chyba do 3 już nie wytrwam :P
Querido, gdzieś Ty była? :P
Mecze 2 sezon 24.... Chyba do 3 już nie wytrwam :P

mecze nie mecze a poryczalam sie jak glupia w pewnym momencie 😉 nie moglam sie powstrzymac 😉
Mery - pomęcz się jeszcze do piątego sezonu włącznie, bo warto 😉 Potem to już jak chcesz.

Ogląda ktoś Chucka? Uwielbiam ten serial.
mery, ja niedawno zmęczyłam dwa odcinki ostatniego sezonu, powtarzalność schematów zaczyna już trochę męczyć. Ale jednocześnie trudno mi zrezygnować ze śledzenia perypetii Jacka Bauera   🤔wirek:
do 5  😲 😲 ledwo drugi mi idzie... 😉

ale fakt, czlowiek przyzwyczaja sie do tych bohaterow... zobaczymy jak mi pojdzie 😉 po wczorajszym szlochu wrecz ogladam dalej 😉
deidre, Ja! Ja!
Kocham Chucka! Od pierwszego odcinka w którym scratchował Vicki Vale.

Moze wstyd w tym wieku to ogladac ale w tej chwili wrocila mi faza na Sailor Moon xd. Ogladalam to w latach 90. jak chyba kazdy w tamtych czasach, ale dopiero teraz, w oryginale z angielskimi napisami mozna docenic w pelni te cudowne anime 😀
  Poza tym uwielbial wszystkie seriale kryminalne: Dextera, wszystkie CSI, Mentaliste. Czasami obejrze z mama House'a ale nie lubie go nie wiadomo jak. Z polskich namietnie ogladam Pitbulla.

Ja też uwielbiam Chucka, jest bezbłędny.  🙂
24 godziny! najlepszy (moim zdaniem serial) niestety ostatni sezon trwa i będziemy musieli pożegnać się z Jack'iem ;<
Ostatni odcinek Ugly Betty - wow! WOW. Nie mogę doczekać się kolejnego... trzeba było czekać 4 sezony, ale...
Już 4 sezon Ugly Betty jest? Oglądasz gdzieś w internecie czy przez torrenty? ^^
Z całego serialu najbardziej lubię Marca i Wilhelminę - trochę z Pimkiem i Mózgiem i ich "Co dzisiaj zrobimy - zapanujemy nad światem" mi się kojarzą ^^
Oglądam jeszcze Gossip Girl (Plotkarę) - wiadomo - Chuck Bass.
No i wszystkie sezony Seksu w Wielkim Mieście - tak mnie wkurzały beznadziejnie tłumaczone napisy, że zaczęłam oglądać bez. Zawdzięczam Carrie, Charlotte, Mirandzie i Samanthcie przełom językowy 😁
PonPon, torrenty, szybko, bezproblemowo.
Nie wiem gdzie zmierza ten serial. i to jest fajne.
Wolałam nie wiedzieć - po maturze czeka na mnie już 9 sezon Scrubs, 3 Plotkary no i teraz 4 Ugly Betty - przez 2 tygodnie od komputera nie odejdę 👀
O, widzę, że nie jestem sama w swoim uwielbieniu. Chuck jest świetny (serial, nie Bass). Niestety wszystko wskazuje na to, że za kilka odcinków trzeba się będzie z nim pożegnać. A może stanie się cud i przedłużą? To chyba jedyny komediowy serial, który oglądam i czekam na każdy odcinek.
deidre, na pewno do 26. odcinka dociągną. takie przynajmniej były plany.
Chucka uwielbiam. Strasznie czekam na każdy odcinek, pasuje mi ten "inny" bohater, jego nieszablonowość i trochę "ludzkości" w serialu o szpiegu.
Ja słyszałam, że miało być 13 odcinków (wszystkie zostały już wyemitowane), w których zamknięto wątki, a gdzieś po drodze zamówiono jeszcze 6, czyli razem 19. Skąd 26 odcinków? Byłoby super, ale coś w to nie wierzę 🙁
Czytałam na popcornerze, ale dawno, więc mogło się zmienić.

No i skasowali mi ugly betty. A głupi ghost whisperer zostaje =/
a ja zabrałam się za 6 sezon dr.house  😅 uwielbiam go!  😅 😅
do tego dla odmóżdzenia Plotkare-standardowo i 90210  😀  odkryłam(?) świetny serial flash forward, po pierwszym odcinku leżę!  😵 można obejrzeć na www.iitv.info 
Myślałam, że Plotkara i 90210 same w sobie są wystarczająco odmóżdżające.  😎
I po Ugly Betty. Rozczarował mnie baaardzo ostatni odcinek. Niby się zakończyło dobrze, ale pozostawiło we mnie duży niedosyt. wszystko jakieś takie nieprzemyślane.
emade
popieraam też uwielbiam Housa w między czasie kiedy czekam na  nowy odcinek zawsze objerze jakis stary  😎

Flash Forward tez mnie uzależniłł. Czekałam wczoraj 2 godizny ,żeby mieć napisy  😁
Dostałam od kolegi 10odcinków i siedziałam jak głupia i wszystkie pokolei ogladałam.
No Betty się skończyła. Szkoda, że ostatni sezon tak bardzo stracił oglądalność, ze zdecydowali się na skasowanie serialu.

edit:
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7789336,Brzydula_Betty___to_jeszcze_nie_koniec_.html
Ostatnio przypomniałam sobie jak to jest  zakochać się w Jeziorze Marzeń.
Dzisiaj te serial jest cholernie nudny dla dojrzewającej młodzieży...Nie ma w nim nic czego nie można się dowiedzieć  w youtuba czy goole.. a romantyzm dawno został spalony, zlinczowany, wręcz śmieszny czy tragiczny itp.
Oglądałam ten serial od 15 roku życia ( 2000 rok emitował go co niedzielę Polsat)..... zakochałam się w nim. Wiele wątków ukazanych w filmie przeżyłam na własnej skórze.. i ciągnie się to za mną do tej pory.  Może dlatego główni bohaterowie stali się dla mnie tak bardzo bliscy.
Nic w nim ciekawego nie ma, czasami robi się wręcz nudnawy... jednak cholernie miło wrócić czasami na stare śmieci... cofnąć się o kilka kroków aby zrozumieć samego siebie  aby dzięki temu ruszyć do przodu. Ta niepewność życia, ten stan dojrzewania... Oddałabym wszystko za tamte lata z dzisiejsza wiedzą.

Obejrzałam 2 sezony skinsów... nuda i trochę żenua.

Life unexpected, jestem po 5 odcinkach, bardzo przyjemnie leci.

Flash forward, trochę się ciągnie, nie wiem, nie trafia do mnie specjalnie.

Life- całkiem niezły serial.
Strzyga, podobno najfajniejsze akcje zaczynają się od 3 sezonu (z 3 sezonu oglądałam 3-4 odcinki). W ogóle jestem pełna podziwu dla Ciebie, ja przez 3 tygodnie oglądałam... 2 odcinki pierwszego sezonu.... i były tak nudne, że się do 3 odcinka chyba nie przemogę.

Life jest teraz na N'ce i też zaczęłam oglądać 🙂
Ma ktoś może linka do plotkary nowej? 19 odcinek, już dawno powinien być..  👿
W tym tygodniu nie było.
I dobrze, bo nudny się ten serial zrobił że łojeny.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się