Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

A nie wiem, może dobrze myślałaś i to ja źle zrozumiałam?
Nie, raczej nie 😀 Raczej to Ty dobrze myślisz :P bo Palmer ten mój to nic i nikogo nie zbawia.. jest stażystą patologa 😀
Cynthia Watros, którą na pewno kojarzą fani ''Lost'' (zagrała Libby), niedługo na dłużej zagości w serialu ''Dr House''. To, że zagra w co najmniej kilku odcinkach nie jest jednak w połowie tak interesującą informacją jak to, kogo zagra... Uwaga, spoilery.
Watros wcieli się w pierwszą z trzech byłych żon Wilsona. Okazuje się, że stara miłość nie rdzewieje... pojawi się bowiem znów w życiu sympatycznego onkologa jako jego nowa dziewczyna! Po raz pierwszy aktorka wystąpi w odcinku, który stacja Fox pokaże w kwietniu.
O tym, że Wilson znów - po raz pierwszy od śmierci Amber na końcu czwartej serii - zakocha się i zwiąże z kimś ''na poważnie'', mówi się od jakiegoś czasu. Chyba nikt jednak nie mógł przewidzieć, że osobą, z którą połączy coś więcej przyjaciela House'a będzie jedna z byłych żon Wilsona. Ciekawe, dlaczego kiedyś się rozstali i z jakiego powodu postanowili spróbować jeszcze raz? I co na to wszystko powie House? Może być interesująco.

Tymczasem lece obejrzec Skins 4x02
WAWREK

wiadomosc specjalnie dla Ciebie 😉
Od marca opera mydlana "Moda na sukces" będzie emitowana w nowym paśmie.
TVP 1 przenosi amerykański serial z godziny 16.05 na 14.30 – informują Wirtualnemedia.pl.
SKANDAL!!!

choć mnie to w sumie nie rusza, mam taki dekoder nowoczesny, że se nagram i już 😉
House 6x13 - Odcinek o Lisie Cuddy - możliwe spoilery
Odcinek zupełnie inny niż cała reszta, ale czy tak naprawdę potrzebny?
Fajne było to, że dane nam było poznać jak wygląda praca Cuddy. Tylko mało Housa i brak medycznego przypadku sprawił, że to już nie było aż tak porywające.
Może jestem na tyle rozczarowana, bo czytałam gdzieś zapowiedź tego odcinka gdzie rzekomi wielcy znawcy pisali o tym jak poznamy relację Cuddy z Housem. Pokazali tylko jak naprawdę wygląda sprawa z Lucasem i tyle. Łudziłam się, że pokażą jak Lisa patrzy na Grega i jakie są jej prawdziwe relacje co do niego.
Dobry odcinek na jakiś bonus, ale czy coś konkretnego wniósł do sezonu ?
a widzieliście wczoraj jak córka Taylor okaleczyła nadgarstek młodego ogrodnika? Ciekawa akcja, mocno wciągająca, trzymająca w napięciu... Tylko zastanawiam się czy to potrzebne? Czy to wniesie coś nowego do serialu? Zacznie się nowy ekscytujący rozdział...?
wawrek, a ktora corka 😎?
Phoebe 😍
Sarah Wayne Callies - Sara ze ''Skazanego na śmierć'' - wystąpi w serialu ''Dr House''. Zagra pacjentkę, która żyje w ''otwartym'' małżeństwie - informuje Fancast. Fox pokaże ten odcinek wiosną
Sugar Rush ktoś ogląda? Obejrzałam pierwszy odcinek i jakoś nie mam ochoty dalej oglądać, ale może potem się rozkręca?
Wawrek znów coś dla Ciebie..

edit:
Kilka fotek i promo 3 sezonu Breaking Bad! :]
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7545900,Breaking_Bad__nowe_promo_i_pierwsze_zdjecia_z_premiery.html
Dobry odcinek na jakiś bonus, ale czy coś konkretnego wniósł do sezonu ? Też mam mieszane uczucia, szczególnie z tym typowo hamerykańskim happy endem - istne "Women Power" i "Impossible is Nothing".
Jak dla mnie, to odcinek nie dodał absolutnie nic do postaci, czego nie wiedziałbym wcześniej. Żadnych wstawek z przeszłości, okresu studiów itd. Tylko nudna, znana teraźniejszość.
Że jest zabiegana, trudno jej godzić obowiązki z macierzyństwem, ma momenty zwątpienia i House bywa wrzodem na mało wdzięcznym miejscu.

Faktycznie, zaskakujące.  🙄

Zmarnowany odcinek jak dla mnie.
help... !!

oglądałam sobie spokojnie "24" w internecie na tej str iitv.info i nie ma tam odc 20go. nie mam zadnych emuli sruli, wiec to nie wchodzi w gre. probowalam sciagnac z megaupload, to po 2h sciagania okazalo sie, ze nie mozna tego otworzyc 🙁juz mnie cholera bierze... czy ktos moze dac mi jakis adres, gdzie mozna ogladac seriale tak jak na iitv?

edit: phi... znalazlam se streszczenie minuta po minucie i przeczytałam 😉
Dla fanek Chirurgów
Co w Chirurgach?
Katherine Heigl wraca na plan pod koniec lutego, więc Izzie będzie można zobaczyć na antenie ABC pod koniec kwietnia - informuje EW.com. Poza tym niedługo w szpitalu pojawi się brat Alexa! Poza tym widzowie będą musieli pożegnać jednego z lekarzy z Mercy West - na razie nie wiadomo, kogo.
mery, przegapiłam Twój post. Na którym sezonie jesteś?
skonczyłam 1... a teraz jestem na wakacjach w krakowie, wiec nie ogladam teraz nic 😉
Czy ktoś ogląda "Plebanię" ?  😡
Pojawił się tam nowy bohater -taki młody,łysy, w okularkach.
I wydaje mi się,że to ten sam młodzian,który mieszka w innym serialu z Ojcem Mateuszem.
Możliwe,że tak szybko wyrósł?
Acha,
z plotek słyszałam,że Ojciec Mateusz już nie będzie się dział w Sandomierzu bo ponoć władze miasta poskąpiły kasy. I przenosi się gdzieś w świętokrzyskie dalej.
Szkoda-promocja pięknego Sandomierza była świetna.
JARA - dzięki za wsparcie
ktoś wie może kiedy będzie w Polsce premiera kolejnego sezonu "Lost"? 👀
Do ulubionych seriali dodaje United States of Tara  😜
Ja obejrzałam właśnie trzeci odcinek "Past Life". Nie jest to coś co rozkłada na łopatki, ale jak ktoś ma ochotę na relaksującą godzinkę po pracy to mogę polecić.
wiorek, jeśli nowy sezon, to sezon VI to jest już chyba dostępny na VOD na N-ce 🙂 (swoją drogą- nie nudny jest ten serial? dla mnie jakiś taki dziwny, ciągle to samo wałkują)
Scottie to to ja wiem 🙂 tylko ja tak jakoś wole w ogladać w TV 🤔wirek:
Szczerze mówiąc to mi sie jeszcze nie znudził, licze na to że ten bedzie bardzo ciekawy. Ale faktycznie może niedługo się z tego zrobić "Moda na sukces"

edit:literówka
Past Life to nowy serial i został już skasowany z powodu kiepskiej oglądalności.
Wiecie może jaka leci piosenka jak się zaczyna serial 90210 już w 2 sezonie?
Ja włąsnie skończyłam oglądac 2 sezony True Blood....

I tak...pierwszy ok, w drugim wątek o Dallas bardzo ok, ale cała reszta do bani. Wątek miłosny zeszmacony juz całkowicie.

Najlepszy wampiroo w serii : Erik i Godrick  😍
Nie wiem czy ktoś z was ogląda serial "Lie to me"?
Autorzy serialu w ramach promocji nowych odcinków stworzyło stronę zatytułowaną "Jakie jest Twoje najgorsze kłamstwo". I tak oto ludzi wypisują różne 'rzeczy':

Okradłem rodzinę, żeby mieć pieniądze na narkotyki. Nawet nie jest mi przykro. Nadal to robię.

Przez ostatnie cztery lata wmawiam moim rodzicom, że pracuję na nocną zmianę w supermarkecie Walmart. Tak naprawdę jestem striptizerką.

Powiedziałam mojemu chłopakowi, że poroniłam, choć tak naprawdę miałam aborcję. Zaszłam w ciążę w trakcie zdrady.

Opowiadam wszystkim, że miałam dziecko i oddałam je do adopcji. To kłamstwo. Nawet nie byłam w ciąży.

Jakw am się podoba taki rodzaj promocji serialu?
Wiecie może jaka leci piosenka jak się zaczyna serial 90210 już w 2 sezonie?

naprawde nikt nie wie?  🙁  to jest piosenka w każdym odcinku rozpoczynająca już film, że taka dziewczyna staje na rękach na plaży, jakieś morze...

Jara, gdzie ten serial można obejrzeć?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się