Hmm ja uwielbiam Housa, Kości i True Blood 😀 generalnie do TB nie mogłam się przekonac(nadal jak to oglądam głośno komentuje zachowania Sookie 😁 )ale no po prostu mnie wciagneło:>
A ja wkręciłam się w Gossip Girl (Plotkarę) i zakochałam się w Chucku 😜 😁
Ehh nie wiem przez która to, ale chyba Lotnaa zarazila mnie tym seryjnym morderca i teraz w połowie 4 serii leze w łóżku i dygocze chyba ze strachu co to się jeszcze wydarzy... Nie lubie was! Uzaleznilyscie mnie !!!!!! 😀 🤬
Od dawna kocham Ally McBeal 🙂 Do tego oczywiście dr House 🙂 Desperate Housewives 😉 Frends, All Budny z jego ukochaną rodzinką, The Simpsons 😀 ( klasyk), Dynastię Tudorów, Heartland.... Boston Public, Ja się zastrzelę, Z polskich to nie przychodzi mi nic innego jak Alternatywy 4 i Karino 🙂
Obecnie jestem na 3 serii Ally . W dzieciństwie nie miałam zbytniej okazji pilnować każdego odcinka więc nadrabiam 🙂 Zresztą w dorosłym życiu człowiek inaczej patrzy na pewne sprawy które przetaczają się przez serial. 💃
Mery 😁 Niestety seria Dextera ma tylko 12 odcinków, i to jego największa wada. Jak skończysz to proponuję zacząć 24, masz 7 czy 8 serii po 24 odcinki 😉
Ja w nic się jakoś nie wkręcam ostatnio, chyba z braku czasu. Nieraz na Fox'ie trafię Ally McBeal którą uwielbiam. I wsio.