U mnie też nie było to nagłośnione i w efekcie poszła na film Nowszy Model. A polega to na tym że przez 3h i 45min. oglądasz kilka odcników House'a z drugiego sezonu.
Jak zwykle jestem opóźniona, ale przyznam się że się nieźle wkręciłam w House'a 😉 Co prawda zaczęłam w piątek, ale za mną już 10 odcinków, 11 się ściąga 😁 Uwielbiam tego gościa, jest takim wrednym chamem, ale ma zajebiste oczy 😁 baaaardzo podobał mi się motyw z 82-letnią babcią, która pisała mu wiersze itepe 😁
e tam, o lekarzach za duzo seriali, mi zreszta wystarczy moj rodzinny 😤
Dexter jest najlepszy, rzadzi, wymiata i w ogole och ach 😅 😅 😅 niedawno obejrzalam powtornie cala 3 serie, teraz czekam na pojawienie sie calej 4 bo wiem, WIEM ze nie przezyje czekania na kolejny odcinek 😎 musze ogladac ciagiem 😉
ja wole obejrzec jeszcze raz serie ktora widzialam niz wiedziec, ze oni juz wiedza co bedzie dalej a ja nie moge sie dowiedziec 😁 jak ogladalam Dextera w TV to przez tydzien chodzilam po scianach, bo oni zawsze te odcinki koncza w takim momencie ze to tylko 😵
Ja się w wakacje wkręciłąm w CSI Miami, Criminal Minds i Private practice. I z tego co widzę wszystkie lecą w Polsce - co prawda z lekkim opóźnieniem, ale chyba nie dużym 🙂 Choc jeśli chodzi o Private Practice wolę oglądać od razu przez internet w tym samym dniu co są emitowane w USA. Nie jest to może jakiś wybitny serial ale wciąga. Za to kompletnie nie podobała mi się Nurse Jackie - tzn wydawało mi się po pierwszym odcinku, że moze będzie to cos fajnego, tymczasem jakos następny mnie już znudził...
u mnie teraz jako ulubiony doszedł doktor Hause. Normalnie 👍 dla tego kto mu piszę tekst, i jemu za to że idealnie tam pasuje. Żałuje że nie zaczęłam go wcześniej oglądać.
Gnębi mnie fenomen House. Mam prośbę do fanów tego serialu: -Możecie uzasadnić co się Wam w postaci House'a podoba? Tak teoretycznie rozważam - jak twórca tej postaci dokonał tego,że jest tak popularna? Moja Mama też szaleje za nim. 😉
Tak teoretycznie rozważam - jak twórca tej postaci dokonał tego,że jest tak popularna?
Jest książka, gdzie scenarzyści wypowiadają się dlaczego Gregory jest tak jaki jest 😉 ja nie czytałam, ale rzekomo nic powalającego.
Co takiego jest w Housie? Sama nie wiem, oprócz tego, że jest przystojny (ale tylko z zarostem!), inteligentny (ale nie lubię jego olśnień: pach! i już jest diagnoza), fajne teksty i chyba to, że gdybyśmy mieli takiego przyjaciela jak on to nie był by długo naszym przyjacielem. Tak naprawdę lubimy fikcyjną postać, zlepek pomysłów kilku osób, która przybrała formę Hugh'a Lauriego. Osobiście nie lubię mówić o sobie np: że jestem jakąś tam osobą, ale czasem w Housie widzę odrobinę siebie, głównie kiedy jest dla przyjaciół taki nie dobry.
wlasnie przeczytałam streszczenie Naznaczonego i swierdzam, ze chyba sciagnę ten serial. 39 i pol mnie wkurza, za duzo 'tragedii' w ostatnich odcinkach.
Słuchajcie, czy ktoś może wie, co za piosenka leciała na końcu 3 odcinka z 3 sezonu House'a? To było o tym dziadku, co w końcu zmarł, na samym końcu Cameron płakała siedząc w kaplicy itepe. Nie mogę na youtubie nawet nic znaleźć 🙁
Lov według wikipedi "During this episode's cold open, the music heard in the background is Johann Sebastian Bach's Suite for Solo Cello No. 1 in G, BWV 1007:1. Prélude, performed by Yo-Yo Ma. Other featured songs are "Into Dust" by Mazzy Star, "Happiness" by The Weepies, and "Have a Little Faith" by Paul Hanover Band". sprawdz te 3 ostatnie na youtubie 😉
Scottie obejrzałam juz 9 odcinkow naznaczonego. taki dziwny jest ten serial, ni to zly, ni dobry, tak 6/10. ale z ciekawosci obejrzę do konca 🙂
Właśnie skończyłam oglądać Life On Mars(UK). Ostatni odcinek wywinął mi flaki na zewnątrz. Niesamowity!!! Niech chcę wszystkie Losty pochowają. Przez godzinę siedziałam jak wryta, ledwo nadążając za kolejnymi zwrotami akcji. Najlepszy serial jaki oglądałam od dawna. Świetny, na prawdę unikatowy klimat, fabuła niby przewidywalna, ale poprowadzona w świetny sposób, a pod tym względem ostatni odcinek rozsadza. Wartka akcja, niezły humor, no i DCI Hunt 😍 :emota2006097:
A ogląda ktoś "MENTAL - zagadki umysłu" ? Ostatnio trafiłam na FoxLife i nie powiem, całkiem całkiem. Ale ja lubię taka tematykę - choroby i zaburzenia psychiczne. A może jest jeszcze jakiś podobny serial?
A ogląda ktoś "MENTAL - zagadki umysłu" ? Ostatnio trafiłam na FoxLife i nie powiem, całkiem całkiem. Ale ja lubię taka tematykę - choroby i zaburzenia psychiczne. A może jest jeszcze jakiś podobny serial?
Oglądałam kilka odcinków, ale niestety jest to okropna kopia Housa :/ genialny lekarz, który ma nietypowe metody leczenia, włamuje się do domów pacjentów i wciąż ma problemu z szefową. Podobał mi się odcinek o urojonej ciąży, ale nic poza tym.