Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

Od wczoraj na Canal+ "Magia kłamstwa" - tym razem genialni ludzie od odczytywania myśli z mowy ciała.
Nudne,przegadane ,Tim Roth w złej formie- antypatyczny.
Jestem na NIE. 🤔
Dzisiaj do "Wyborczej" jest dodawana pierwsza płyta z 4 odcinkami 1 sezonu "Dr.Housa".

Mimo, że poszłam po nią o 8.00 to w 2 pierwszych kioskach były juz wykupione 🤔
A mnie wciągnął niespodziewanie serial SF "Farscape" (ucieczka w kosmos, obecnie 2. sezon) - ale mną usprawiedliwienie mam to, że to produkcja Jima Hensona 😉
Drugi sezon, jak to zwykle bywa, bardziej naciągany względem pierwszego, przewidywalny. Ale oglądać z przyjemnością wciąż się da.
Z moich ostatnich odkryć - polecam 'Dark Blue' / 'Gra pozorów'. Na AXN od środy. Dość odświeżająca rozrywka po tych wszystkich CSI, House'ach i innych, które całkowicie mi się przejadły.
ja uwielbiam  "kości" "krymnalne zagadki"
z komediowych to " On Ona i dzieciaki" i "jim wie lepiej"
Dzisiaj do "Wyborczej" jest dodawana pierwsza płyta z 4 odcinkami 1 sezonu "Dr.Housa".

Mimo, że poszłam po nią o 8.00 to w 2 pierwszych kioskach były juz wykupione 🤔

Tia, wszędzie wykupione 😁
Tylko moja mama jak zawsze szczęście miała i dostała bez problemu 🙄
Ja byłam w kiosku o 13 i pani mi powiedziała, że już pewnie nigdzie House'a nie dostanę  😀
Chciałam ta Wyborcza dostac, bo nie ogladalam pierwszego sezonu House'a, wciagnelam sie pod koniec drugiego dopiero. Specjalnie mi nie zalezalo, ale nawet nie pomyslalam, ze sie ludzie tak rzuca 🤣 Widac nie docenilam szalonych fanek Grega  😁

Znowu sie wciagnelam po tyyyyylu latach w Ally McBeal 😁
Trafiłam przypadkiem, leci ostatni sezon na Foxlife, akurat odcinki z moim niegdys najukochanszym Jonem Bon Jovim  😜
Ja z kolei wróciłam do "Great Teacher Onizuka". Miec takiego nauczyciela - marzenie...  💘
Tania, A ja jestem na pierwszym odcinku 2 serii, bo w oryginale nazywa się lie to me - nie zawiodłam się. Lubię  jego pokrzywioną twarz i zniechęcenie. Nie każdy musi być Housem.

Ikarina- moje ulubione anime!!!!
Właśnie skończyłam oglądać "Six feet under"... Ostatni odcinek smutny, za smutny... Za bardzo się zżyłam z tymi bohaterami  🙄 😉
Ja szaleję, jeśli chodzi o wątek House'a i Cuddy  😎
No i 13 już mi się bardziej podoba 😉
A mi się sezon zaczął.
Dexter
Mentalista
Bones
House
Gotowe na wszystko

i wiele wiele innych! :]
House 😀
House 6x03 jak dla mnie póki co najlepszy odcinek ze wszystkich sezonów.
taa House jest boski 😀😀 ja go uwielbiam.

Greys Anatomy też fajne, ale jeszcze trudno mi coś powiedzieć..

Za to powiem ze tak jakoś Privat Practice do mnie nei trafia, Smallville jakiś taki nudnawy już a Heroes... Sama nie wiem.
A na resztę seriali pcozekam aż się rozkręcą albo nawet całe serie skońćzą bo to tygodniowe czekanie mnie męczy :P
Japoński serial:

- attention Please
- My Boss, My Hero

Koreański serial:

- My Girl
- Boys Over Flowers
-Cain and Abel
- I Really, really like you
Do moich naj, naj doszla ostanio "Nurse Jackie". Jest na liscie moim nr 1 ex equo z "Dexterem". W koncu ta sama ekipa stworzyla oba seriale  😁
Według mnie stacja Showtime ma naprawdę dobre seriale: Dexter, Nurse Jackie, Californication, Dynastia Tudorów - to te które ja oglądałam. A dodatkowo ludzie zachwycają się Weeds czy United State of Tara.

Chociaż i tak żadna ze stacji nie pobije amerykańskich kablówek, te dopiero robią seriale, np. Breaking Bad.

A tak przy okazji staca Fox, produkująca Housea szuka Polaka (lub osobę wyglądającą jak Polak) do serialu 😉
Jejkuuu....zaczynam oglądać 6 sezon "Gotowych na wszystko" 😅 Drugi odcinek rozbroił mnie i polały się łzy...
Ja mam właśnie do obejrzenia jeszcze 6x02, a tylko dlatego, że 1 odcinek nie wciągnął mnie na tyle by obejrzeć zaraz kolejny.
Grey's Anatomy, ukochany, wszystkie sezony obejrzane przynajmniej 2 razy  😁.
Na końcu ostatniego sezonu oczywiście się popłakałam ;p.
House 6x03 jak dla mnie póki co najlepszy odcinek ze wszystkich sezonów.

JARA, oj tak. Całe szczęście, że jest dostępny następny doc. bo niewytrzymałabym.  😜
UWAGA mieszkańcy ŁODZI !!!

Ktoś się wybiera na  Nocny Dyżur z Dr Housem ?

Jutro od 22 do 1:45 w SilverScreen
Nie wiem czy ktoś ogląda jeszcze Klan?
Ja nie oglądam,ale jestem ciekawa czy doktor Lubicz zostanie uśmiercony z powodu jazdy po pijaku w świecie równoległym?
Kiedyś w M jak miłość -pierwszy mąż Marysi został zgładzony z powodu wyroku czy procesu .
Biedne te serialowe postacie . 😂
He he he, w bodajże M jak Miłość grała chyba Ania Mucha, i w pewnym momencie w serialu wyjechała gdzieś, bo w rzeczywistości też gdzieś wyjechała (do Stanów chyba).

Chcę taki nocny dyżur w Krakowie  😎
a w zasadzie na czym to polega?  🤣
szepcik, w Krakowie tez ma byc, widział gdzies w gazecie ogłoszenie.

p.s W Multikinie dzis o 22😲0

Obejrzałam w końcu Gotowe na wszystko 6x02 i 6x03 - lepsze niż 6x01

wkreciłam się w Charmed (pol. Czarodziejki). taki sympatyczny serial, troche czarnych mocy, ale zadnych udziwnien 🙂 ma 178 odcinkow, wiec przynajmniej nie skonczy sie za szybko  😁
Dziwne, nigdzie nie widziałam ogloszeń o tym Nocnym Dyżurze  👿
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się