Od wczoraj na Canal+ "Magia kłamstwa" - tym razem genialni ludzie od odczytywania myśli z mowy ciała. Nudne,przegadane ,Tim Roth w złej formie- antypatyczny. Jestem na NIE. 🤔
A mnie wciągnął niespodziewanie serial SF "Farscape" (ucieczka w kosmos, obecnie 2. sezon) - ale mną usprawiedliwienie mam to, że to produkcja Jima Hensona 😉 Drugi sezon, jak to zwykle bywa, bardziej naciągany względem pierwszego, przewidywalny. Ale oglądać z przyjemnością wciąż się da.
Z moich ostatnich odkryć - polecam 'Dark Blue' / 'Gra pozorów'. Na AXN od środy. Dość odświeżająca rozrywka po tych wszystkich CSI, House'ach i innych, które całkowicie mi się przejadły.
Chciałam ta Wyborcza dostac, bo nie ogladalam pierwszego sezonu House'a, wciagnelam sie pod koniec drugiego dopiero. Specjalnie mi nie zalezalo, ale nawet nie pomyslalam, ze sie ludzie tak rzuca 🤣 Widac nie docenilam szalonych fanek Grega 😁
Znowu sie wciagnelam po tyyyyylu latach w Ally McBeal 😁 Trafiłam przypadkiem, leci ostatni sezon na Foxlife, akurat odcinki z moim niegdys najukochanszym Jonem Bon Jovim 😜
Tania, A ja jestem na pierwszym odcinku 2 serii, bo w oryginale nazywa się lie to me - nie zawiodłam się. Lubię jego pokrzywioną twarz i zniechęcenie. Nie każdy musi być Housem.
Greys Anatomy też fajne, ale jeszcze trudno mi coś powiedzieć..
Za to powiem ze tak jakoś Privat Practice do mnie nei trafia, Smallville jakiś taki nudnawy już a Heroes... Sama nie wiem. A na resztę seriali pcozekam aż się rozkręcą albo nawet całe serie skońćzą bo to tygodniowe czekanie mnie męczy :P
Według mnie stacja Showtime ma naprawdę dobre seriale: Dexter, Nurse Jackie, Californication, Dynastia Tudorów - to te które ja oglądałam. A dodatkowo ludzie zachwycają się Weeds czy United State of Tara.
Chociaż i tak żadna ze stacji nie pobije amerykańskich kablówek, te dopiero robią seriale, np. Breaking Bad.
A tak przy okazji staca Fox, produkująca Housea szuka Polaka (lub osobę wyglądającą jak Polak) do serialu 😉
Nie wiem czy ktoś ogląda jeszcze Klan? Ja nie oglądam,ale jestem ciekawa czy doktor Lubicz zostanie uśmiercony z powodu jazdy po pijaku w świecie równoległym? Kiedyś w M jak miłość -pierwszy mąż Marysi został zgładzony z powodu wyroku czy procesu . Biedne te serialowe postacie . 😂
He he he, w bodajże M jak Miłość grała chyba Ania Mucha, i w pewnym momencie w serialu wyjechała gdzieś, bo w rzeczywistości też gdzieś wyjechała (do Stanów chyba).
Chcę taki nocny dyżur w Krakowie 😎 a w zasadzie na czym to polega? 🤣
wkreciłam się w Charmed (pol. Czarodziejki). taki sympatyczny serial, troche czarnych mocy, ale zadnych udziwnien 🙂 ma 178 odcinkow, wiec przynajmniej nie skonczy sie za szybko 😁