Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

tak.
Grr, denerwująca jest ta nowa dziewczyna
13?
Ja męczę true blood. serial jest po prostu denny. fala popularności wampirów? coś koszmarnego. czekam na nowe serie lie to me, gossip girl, herosów, ugly betty, bones i mentalisty. trochę tego dużo  👀
13 jest prześliczna i w moim odczuciu nie denerwuje🙂
A dla mnie denerwująca i z wyglądu, i z charakteru  😂
co ma denerwującego w wyglądzie?🙂
Nie podoba mi się  😂 te brwi ma jakieś takie dziwne  😎
I dlaczego 13?
bo miala 13 numer, a nie chciała powiedzieć jak się nazywa, dlatego mówią na nią thirteen
szepcik, to raczej zdrowo, że kobieta Ci sie nie podoba:P
moim zdaniem i tak ma śliczną, deliktną urodę, na prawdę, nie obraziłabym sie jakbym miała tak wyglądac😉

dziwną urodę, nie mowie, ze brzydką, ale dziwną, jesli chodzi o te serial to ma moim zdaniem Amber:P
a nie chciała powiedzieć jak się nazywa
Raczej House miał głęboko gdzieś jak się nazywa. Z resztą tak samo jak całą zgraję i każdego po przezwisku albo po numerze.

Nie znoszę 13stki, tak samo jak nie znoszę obecnie Cameron. I nie chodzi tu o jakąś zazdrość (bo na innym forum parę kobietek usłyszało, że nie lubią serialowych postaci, bo czegoś im zazdroszczą  😁 ), tyle, że same te role są drażniące. Cameron na początku serialu była ok, ale jej "zasady" i później sposób bycia staje się irytujący. Podobnie jak z 13stką. A jeśli chodzi o wygląd to 13stka wygląda jakby ją krowa ulizała i to wielkie czoło. Z twarzy bardzo brzydka.  Za to Cameron bardzo źle wygląda w 5 sezonie, miałam wrażenie, że ma parchy na twarzy, nie ładnie jej w blondzie. Za to na początku serialu w ciemnych włosach lub w balejażu wyglądała wspaniale.

Amber:P
Strasznie przeciętna, albo i jeszcze gorzej.

Również uważam, że Cuddy strasznie oszpecili w 5 sezonie. Grzywka strasznie ją postarza, a w starych sezonach (można obejrzeć codziennie na AXN) wygląda świetnie.
Stacy za to była tak ponaciągana liftingiem, że nie miło się na nią patrzyło.

Ale mimo to nie wyobrażam sobie serialu z jakimiś cy*catymi blondynami.
JARA, ale reszta chciała się dowiedzieć. House`a też to ciekawiło. Tak samo jak to, co z nią nie tak i co ukrywa.
Hmm... coś mi się wydaje, że nie oglądałam do końca IV serii  😂
To chyba będzie offtop, ale:
Nie wiem czy wiecie ale 13 'Zajęła pierwsze miejsce w rankingu magazynu Maxim na najgorętszą laskę świata 2009 roku.'

Chyba w ost. odc 4 serii całowała się z... ;p

+ Może to nie serial ale uwielbiam Ruby Gloom.  😵
Hmm... coś mi się wydaje, że nie oglądałam do końca IV serii 
Zaskoczyła Cię czyjaś śmierci czy romans?

Właśnie nie wiem w czym fenomen Olivii, mi się kompletnie nie widzi, ale ja jestem tylko babą.

Ciężko jest tak nie mówić co dalej, bo ja już 5 sezon mam dawno za sobą.
Jeszcze 17 dni i dwu-odcinkowa premiera 6 sezonu!

edit:
Chyba w ost. odc 4 serii całowała się z... ;p
Na potrzebę tego tematu powinni zamontować opcję ukrywania spoilerów 😀
Zaskoczyła mnie właśnie ta 13. A może jest gdzieś w necie streszczenie IV serii?
Ja kiedyś na forum o serialach bawiłam się w streszczanie odcinków, ale widzę, że została tylko połowa 5 sezonu.
Ogólnie dla mnie 4 sezon jest mało ciekawy i chyba nie obejrzę go powtórnie. No może oprócz 1 odcinka gdzie Wilson porwał Graga gitarę.  🤣

Przepraszam za post pod postem, ale w związku z nowym sezonem serialowym chciałabym podbić temat.

Dla osób, które nie oglądały... no mogą pojawiać się spoilery.

House 6x01
Zdecydowanie spodziewałam się dłuższego pobytu w psychiatryku czy chociażby wizyty Wilsona. Albo jakiś naprawdę psychicznych pacjentów. Zagrywka niemowy i super bohatera była aż za bardzo oczywista, ale ogólnie podobało mi się 🙂 Do tego jeszcze muszę dodać niepotrzebny romans Housa z tą niemką.

Bones 5x01
Myślałam, że będzie trochę inaczej, a tu Booth z grubej rury wali: "Bones, kocham Cię [...]", jakoś tak wszystko się nagle rozegrało. Chociaż nie ma co narzekać, 4 sezony trzeba było czekać.
Sam przypadek bez szału.

Widziałam jeszcze 3x01 - 39 i pół.
Na dysku jeszcze leży Mentalista 2x01, Castle 2x01, Californication 3x01-02 i Bones 5x02

A tu tablica z psychiatryka, z Housem siedział niejaki .... Janosik  😁
Buuu... a ja wlasnie odkrylam, ze to koniec pierwszego sezonu Metalisty. Czy ktos wie co z drugim ??
Klami 2x01 już można z netu ściągnąć, mimo że dopiero dziś wieczór premiera w Stanach.
Ja się wkręciłam w House'a dopiero pod koniec IV sezonu, tzn. wcześniej nie oglądałam, bo nie było to nic interesującego (wolalam ostry dyżur czy chirurgów), ale ostatnie 2-3 odcinki właśnie tej serii niesamowicie mi się podobały!

Jeszcze za bardzo nie wiem, kto z kim i dlaczego, ale Cuddy (tak to się pisze?) ma boską sylwetkę :P i jestem trochę rozczarowana jej pocałunkiem z...
UWAGA! SPOILER DOTYCZĄCY 6 SEZONU!

Aktor grający główną rolę Housa chce odejść, a raczej skończyć grać rolę lekarza. Przyczyną jest pogarszający się stan zdrowia aktora, który udając kalekę naraża na szwank własne biodra.
A do tego z serialu odchodzi Cameron :]
To niech go wyleczą z kalectwa i po problemie 🙂
Sprawny house to też house 🙂
Niby tak, ale zgryźliwy House to nieszczęśliwy House, a nieszczęśliwy House to kulejący House 😉
po najnowszych odcinkach nie wiem czy house dalej będzie aż tak zgryźliwy 🙂
Poza tym, jak na chwile nie kulał to też byl wredny tylko potrafił biegać  😉
Gdyby Greg miał się zrobić normalny stracił by swój urok.
Ma ktoś może napisy do Chirurgów do 6 sezonu ?  :kwiatek:
G. a ściągnęłaś sobie 1 odcinek? 😜

zerknij tu: forum Grey's Anatomy
ten pierwszy odcinek jest jakiś smutny 🙁
Dexter is back  😍
Kurczę,chyba się Komisarz Wallander skończył.
Ten szwedzki.
Dawniej czytałam o nim książki i za nimi przepadałam i nagle natrafiłam na serial.
Niesamowity.Inny niż zwykłe policyjne tasiemce.
Szkoda,że już koniec.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się