Forum towarzyskie »

wasze ulubione seriale

Z demotywatory.pl.  😀
Vuko, widziałaś? Już się nie mogę doczekać  😅
http://www.sho.com/site/video/brightcove/series/title.do?bcpid=1305238289

A Michael C Hall ożenił się z serialową siostrą  😉
Skąd ściągacie seriale?  😡

I oświeci mnie ktoś? Ile serii ma House, ile leciało już w Polsce?
A Dynastia Tudorów?
Lotnaa no oczywiscie, że widziałam^^
Strasznie nie lubie tej aktorki... jedyne co jej wyszło to rola Emilly Rose.

szepcik były 4 sezony Housa. Po wkacjach chyba bedzie piąty, a szósty się robi dopiero w Stanach.... tak mi się wydaje:]
Co do informacji ile jaki serial miał sezonów, ile sezon miał odcinków, jacy aktorzy grali w któym odcinku polecam portal www.imdb.com <- kopalnia wiedzy serialowo filmowej 😉
szepcik, z Mułka np.

Co do Dynastii Tudorów to teraz  leciał sezon pierwszy. Nie wiem ile było w sumie ale 3 są dostępne na pewno.. Niestety główny aktor już nie ten sam 🙁
Ja ściągam seriale z Emula albo Torrenta.

House - 5 sezonów,  w Polsce leciały 4
The Tudors - 3 sezony

Co jak co ale Jennifer świetnie gra rolę Debry 🙂😉
No co wy, naprawdę role Henryka ktoś inny potem gra? Ale kicha...
Querido, , na pewno piszesz o tym samym serialu?
1-3 sezonu "The Tudors" Henryka gra Jonathan Rhys Meyers. Czwartego jeszcze nie wyemitowali ale nic nie zapowiada zmiany aktora.
Jestem w połowie 3 sezonu i póki co nie zmienił się aktor, a do tego żadne wieści nie zapowiedziały tego. Fakt faktem z sezonu na sezon aktor wygląda inaczej, bo muszą go jakoś postarzać 😉
Qrcze, włączyłam co prawda fragment tylko jednego z odcinków 3 sezonu który mi się ściągnął żeby sprawdzić czy to to co miało byc i wydawało mi się że jakiś inny aktor grał Henryka..  🤔
No ale nic.. Jeśli wprowadziłam kogoś w błąd to przepraszam..  :kwiatek:
Ale trzeba przyznać, że jest znakomity w tej roli 😉
Querido, 😁 każdemu się może zdarzyć.
To fakt aktor jest rewelacyjny. Natalie Dormer w roli Anne Boleyn też jest świetna.

Nie wiem czy wiecie, ale już wiadomo, kto nie pojawi się w 6 sezonie "Grey's Anatomy".
Szczegóły: [url=[[a]]http://en.wikipedia.org/wiki/Grey%27s_Anatomy[[a]]#T.R._Knight]Grey's anatomy - Wikipedia[/url]
Yegua ja wiem już wszystko z forum o GA 😉  Szkoda, ale ktoś odejść musi...
Członkowie TCA - Television Critics Association (Stowarzyszenia Krytyków Telewizyjnych) przyznali w miniony weekend swoje nagrody i uhonorowali nimi m.in. seriale. Najwięcej nominacji (cztery) miał ''The Shield'', ale czy tej produkcji udało się pokonać kontrkandydatów?

Niestety, twórcy ''The Shield'' nie odebrali żadnej nagrody. Lista zwycięzców wygląda tak:

Program telewizyjny roku

Battlestar Galactica (SciFi Channel)

Najlepszy sitcom

The Big Bang Theory (CBS)

Najlepszy serial dramatyczny

Mad Men (AMC)

Najlepszy nowy program telewizyjny

True Blood (HBO)

Najlepszy aktor/aktorka w serialu komediowym

Jim Parsons (The Big Bang Theory)

Najlepszy aktor/aktorka w serialu dramatycznym

Bryan Cranston (Breaking Bad)

Najlepszy film, mini-serial

Grey Gardens (HBO)

Heritage Award - za całokształt

Ostry dyżur (NBC)

edit:

Piosenka o House'ie
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6880288,Dr_House_doczekal_sie_wlasnej_piosenki.html
Dla Dexterowych maniaków - jest w sieci pierwszy odcinek czwartej serii  😅  💃

Za chwilkę zasiądę do oglądania  😍

Edit. To zdecydowanie najlepszy serial na świecie  😜
Ja nie odbieram sobie przyjemności, poczekam do września.
JARA, chyba to słuszna decyzja, bo odcinek skończył się w taki sposób, że teraz będę umierać do premiery drugiego  😤
Ja choćbym miała się zesrać to i tak nie oglądnę nic w necie:p Za bardzo szanuje ten serial, żeby kalac go niską jakością;p
Vuko, jaka niską jakością???? Zresztą, jeśli nie z netu to skąd? Mam czekać rok na oryginalne DVD czy emisję w cudownej TVP?  🤔
Lotnaa wybacz, myślałam, że chodzi Ci o zamieszczony gdzieś w necie jako filmik albo coś.
Mi chodzi o sciągnięty (tak samo jak Tobie z resztą). Ach to moje czytanie ze zrozumieniem 🤔
Także pozostaje tylko czekac do końca września  😜
On był ściągnięty, jakość nie pozostawiała niczego do życzenia  🙂 Pamiętam przed premierą trzeciego sezonu też pojawiły się dwa odcinki, mam cichą nadzieję, że na tym się nie skończy. Zawsze się boję, że poziom Dextera pójdzie w dół (co jest w końcu normalne w przypadku każdego serialu), ale znów byłam pozytywnie zaskoczona.
I czarny humor chyba jeszcze lepszy niż zwykle  😍
No rzeczą oczywista jest, że pierwszy sezon jest najlepszy...
Pierwsza seria Dextera powala, druga mniej, ale jak mówisz że trzcia dobra to już sie nie moge doczekać, tym bardziej, że widziałam trailer:p
Teraz wychodzi czwarta  😉
O fakt... ciapa ze mnie... dobra juz sie lepiej nie wypowiadam, tylko bedę oczekiwać w milczeniu :x
To, że odcinki pojawiały się w sieci przed premierą to zasługa Showtime'u 😉 Taka reklama.

Pierwszy sezon był mistrzem.
Drugi słabszy.
Trzeci jeszcze słabszy, rozkręcił się pod sam koniec.
Mam nadzieję, że czwarty będzie lepszy.
ja się staram tylko doczekac na 17 września 😀 bo rusza kolejny seozn Kości aaaaaaaaaaaaa  😅 😅 😅 😅
Gillian - popieram ! Uwielbiam "Kości"  😉

Do tego jeszcze "Kryminalne zagadki NY" i nie zastąpiony "Wzór"
I to jedyne seriale jakie oglądam w ogóle w tv 😉
Tylko ta tematyka mni wciąga  😎
ja nie mam nerwów na tv, ratuję się cdkami pełnyyymi odcinków  😜
To co teraz leci na tvp 2 to nowe odcinki House'a?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się