Becia23, może ty mi podpowiesz, w jakiej kolejności czytać książki o Hannibalu? najpierw "Czerwony smok"? nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi :kwiatek:
Pozwolę sobie odpowiedzieć: "Czerwony Smok" "Milczenie owiec" "Hannibal" "Hannibal. Początek"
[quote author=calore link=topic=205.msg2381852#msg2381852 date=1435162804] Becia23, może ty mi podpowiesz, w jakiej kolejności czytać książki o Hannibalu? najpierw "Czerwony smok"? nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi :kwiatek:
Przepraszam za pozna odpowiedz, ale dokladnie tak 🙂 z tym ze ostatnia (Hannibal - Poczatek - albo Po drugiej stronie maski) nalezy traktowac z przymruzeniem oka, bo zostala napisana ewidentnie tylko jako scenariusz do filmu-nabijacza kasy.
Ja zaczęłam ostatnio oglądać Power, niedługo skończą mi się odcinki i będę czekać na nowe, tak jak z Banshee. Chyba na razie trzy moje ulubione łącznie z Breaking Bad. Polecacie coś w podobnym stylu? Nie lubię przebieranych, fantastycznych itp. 🤔
agnesix, o budowie kolei w USA 😉 Ja kocham ten klimat i bohaterów 😀 Końcówka poprzedniej serii już dla mnie trochę na siłę, ale pierwsze sezony mega 😀
Myślę co jeszcze by ci mogło pasować. Ostatnio zaczęłam oglądać Wayward Pines, dla mnie naprawdę dobry serial, ale tu już trochę wchodzimy w dość hmm mniej realne wątki :P Jest też: Graceland, ale tak naprawdę tylko 1 seria godna polecenia (w skrócie mówiąc o policji, FBI i innych organach ścigania w USA, którzy razem współpracują, mieszkają) alt and Catch Fire (jak się rodziły laptopy, gry w sieci itp) Tyrant, Homeland? Jak lubisz kryminalne to zdecydowanie Murder in the First 🙂 Albo nowy Aquarius 😉
Mniej realne wątki też mogą być, Misfits też przeżyłam z lataniem i nieśmiertelnością - też spoko, ale to już taki trochę gimbusiarski serial. Teraz na pewno coś wybiorę :kwiatek:
A Morderstwa w Midsomer ktoś oglądał? Ja właśnie siedzę w Szwecji gdzie wieczorami tylko to oglądam bo w telewizji tak naprawdę same programy kulinarne albo seriale, które już widziałam, a jak wrócę do kraju to chyba sobie obejrzę od początku 😀
Oglądał ktoś z Was "The Killing"? Masakra, jak nas to wciągnęło. Aż dziwne, że trafiłam na ten serial dopiero przez netflix, bo jest już sprzed kilku lat.