co możecie polecić fajnego w klimatach podobnych do:
- SPN - OUAT - Downton Abbey - Bones, Castle, White Collar, Dexter - Pamiętniki Carrie, Seks w wielkim mieście - Bracia i siostry (próbowałam Six Feet Under, ale wytrzymałam tylko do 2 sezonu 😉)
Wczoraj z nudów obejrzałam odcinek Prawa Agaty, bo podobno niezły, ale raczej byłam sceptycznie nastawiona. Ostatecznie trząsnęłyśmy z mamą kilka odcinków i oderwać się nie mogę. Okazało się, że to niezły serial 😀
O kurde, kurde - aaaaa!!! po prawie 2 mies oczekiwań jest nowy odcinek Chirurgów 🏇 🏇 🏇 jeszcze skubańcy przerwali go w TAKIM momencie 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: No to wieczór mam dziś zaplanowany 😜 😜 😜
Nic mi nie mów!!! To czekanie i napięcie jest wku$%#@ce, ale jaka radooooocha jest jak już można spokojnie usiąść i obejrzeć 🙂 To jest chyba główny urok seriali 😎
[s]Przypomnicie jak się skończyło? Usiądę do nich dopiero wieczorem, a za nic w świecie nie moge sobie przypomnieć ostatniego odcinka. Może być na pw, żeby tu nie robić spoilera komuś. [/s]
edit. już nie ważne włączyłam na szybko początek odcinka 🙂
breakawayy nie ma chyba jeszcze, Hatak ma 99% i robi poprawki z tego co widać na napisy24 buyaka oo, to chyba jednak spróbuję 😉 Chicago Fire jest genialne 🙂 Bardzo mi się spodobało, a spin-off też niezły (Chicago PD) 🙂
zoyabea, wiedziałam, że Ci się spodoba. Dla mnie innej opcji nie było 😀
Oj a ja byłam pewna .... stąd te emocje 🤣 😂 😵 Teraz czekam na jakiegoś hiper-mena dla Christiny, choć myślę, że historii jej i Owena nikt nie pobije 😍 😍 😍
zaczęłam oglądać grę o tron. Rewelka🙂 Nie jestem wstanie oglądać już pamiętników wampirów...chyba wyrosłam 😁 pierwszy sezon following pochłonęłam w tydzień, drugi dla mnie jest marny🙂