Jeżeli ktoś chce zmienić dane lub chce być wykreślony, proszę o kontakt.
Dane, które są w tabelce to: nick, imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail, miasto lub obszar, w zasięgu którego jesteśmy w stanie pomóc i co możemy zrobić. Ten ostatni element wybierało się z tej listy:
Forumowicze do tej pory oferowali: • kontakty z warsztatami samochodowymi • kontakty z weterynarzami • pomoc przy transporcie, kontakt z przewoźnikami • można dzwonić o każdej porze dnia i nocy • pomoc w opiece nad koniem podczas nieobecności właściciela • mobilność • podrzucanie przesyłek • sprawdzeni mechanicy, holowanie Może komuś pomoże :kwiatek:
Wydaje mi się, że to tyle z najważniejszych informacji, w razie czego odpowiem na ewentualne pytania tu, albo na PW 🙂
moze faktycznie...żeby nie bylo ze ktoś już nie chce, wyjechał albo umarł a to nagle ludzie dzwonią 😉
myśle, że fajnie byłoby jeszcze dodać "przenocuje ludzia/konia na spokojnie lub w razie dużego W
świetna sprawa, już pisałam do fin , że mysląc o długich rajdach w nieznane myślałam własnie co się stanie jeśli jadąc bez zaplecza samochodowego zdarzy się jakies nieszczęście - pęknięte ogłowe, popręg (w sensie, że potrzebny ktos kto nam kupi i przywiezie bo my nie mamy jak lub chociaż wskaże gdzie jest sklep)czy wypadek - i konieczność wzywania weta ( a nie mamy przecież nr do żadnego miejscowego), noclegu dla pary, odstawienia gdzieś/pozostawienia konia bo sami trafimy do szpitala itd ... - taka baza jest super, bo nawet jesli dana osoba nie może osobiście zaoferować danej pomocy to jako "miejscowa" kogoś/miejsce wskaże, doradzi...
Ja również chciałabym zaktualizować dane, raz ze nie mieszkam już w mieście dwa w razie dużego w. jestem w stanie przenocować czyjegoś konia u siebie. wale priv 🙂
Panterka przygarnęłabym Cię, ale akurat będę w BB na zawodach :-( może tu: http://www.konskigaj.com/ tu taniej, ale nie mam 100% pewności, że można z psami :-/ http://www.winnajagoda.pl/ podpytaj jeszcze horse_art, ale od nich do Szczecina jest dość daleko :-(
Czy ktos moze bedzie w niedlugim czasie jechal do Gdanska z Slupska lub okolic? Dobra dziewczyna, koniara i przyszla hipoterapeutka, ma bardzo ciezka sytuacje zyciowa, musi sie natychmiast przeprowadzic ze Slupska do Gdanska, no i nie ma jak przewiezc czesci rzeczy, ze 3 worki po 120 litrow. Wiekszosc zabierze pociagiem, niestety tego juz nie da rady a za transport przewoznicy kasuja jak zboze, bo 300-400zl jej krzykneli Dziewczyna pokryje koszty paliwa, tylko kierowcy z samochodem brak! Bardzo prosze o kontakt gdyby ktos dal rade.
Odgrzebuję z czeluści ponieważ pilnie szukam transportu psa z Warszawy do Poznania. Może ktos kto wybiera się na Cavaliadę byłby w stanie przewieść pasażera z 4 łapami?