29 maja na Szwadronie z konkursów towarzyskich będą Kolejnych eliminacji o Puchar Dyrektora OSKi R 80 cm Debiuty 50-60 cm z trafieniem w normę czasu LL 80 cm dokładności z natychmiastową rozgrywką Bariery o puchar Burmistrza Dzielnicy Wesoła i nagrodę pieniężną 1000 zł oprócz tego L i P regionalki
Stajnia w Dągach k. Olsztyna organizuje towarzyskie zawody w skokach przez przeszkody. Zawody odbędą się 20 czerwca 2010 roku. Przewidziane są konkursy klasy mini LL, LL i L. Przewidujemy flot`s dla koni (25% z tych, które ukończyły konkurs i wyjadą do dekoracji), puchary w razie miejsc exequo nastąpi losowanie pucharów. Termin zamknięcia zgłoszeń ostatecznych do: 7 czerwca godz. 20.00 . Więcej informacji pod numerem tel 513-197-873 lub na maila iszka90@wp.pl .
deborah, my też jedziemy na urlop,więc dostałam zakaz zabierania,cytuję "stada koni" (czyt.Integro zostaje) i bierzemy tylko po jednej dziewczynce na łeb 😂
p.s. już nie mogę się doczekac,ale nie wiem czego bardziej - czy Cassablanki czy Chińczyka czy samych krosówek...ale przede wszystkim świętego spokoju 😜
byłam wczoraj w Rakowcu po siodło Ktoś, zabierzcie jakieś derki siatkowe i duużo sprayu na owady bo tam plaga komarów dosłownie. w słońcu na placu roje. nie chcę myśleć ile jest tego między drzewami na krosie
Jakieś towarzyskie ujeżdżenie się szykuje w Warszawie na początku czerwca, ew. sam koniec maja? 👀 Ew. Rgionalki, ale to chyba juz nie ten temat. Z góry dzięki za odp :kwiatek:
20-tego czerwca zawody towarzyskie w WKS Śląsk. Skoki 50 cm i LL-ka, ujeżdżenie L oraz prawdopodobnie pony games. To taki wstępny programik. Szczegóły podam na dniach, wszystko ładnie ogłoszę co i jak, ale zawody na pewno będą, więc informuję już, żeby chętni mogli sobie zaplanować wszystko 🙂
Si, raczej tak... rozprężenie będzie na 2-3 przeszkodach parkurowych, a czworobok będzie postawiony wcześniej, przed skokami. Chyba, że się wyrobią z nawiezieniem podłoża na drugą ujeżdżalnię (mam nadzieję), to wtedy tam będzie rozprężalnia. Był jeszcze plan, żeby zrobić w sadzie parkur, swoją drogą to niegłupi pomysł.
Ja też wolałabym sad. Jako argumenty przeciw padło w sumie tylko to, że trzeba by więcej siły organizacyjnej włożyć w to - bo nagłośnienie dalej, bo ławki postawić i takie tam. Ale zato goleniówka bliżej 😁 dam jeszcze znać co i jak, w każdym razie zamierzam walczyć o sad 🙂
Zgóry przepraszam jak pomyliłam wątek ale nie wiedziałam gdzie to wsadzić :kwiatek: 😡 Czy ktoś wie gdzie w woj. mazowieckim ,łódzkim są organizowane zawody dla dzieci ?????? Prosze o pomoc 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 :kwiatek: