Forum towarzyskie »

Kto/co mnie wkurza na co dzień?

Wkurza mnie że sukienki robą tylko dla kobiet bez bioder i cycków. Nie jesten wielorybem a ze swoim rozm. 36 tak się czuję.
szalonakobyła, mam na odwrót - wydaje mi się, że wszystko jest na kobiety z cycem jak u Dody... Wszystko na mnie wisi. A jak już w cycu dobre, to tyłkiem się nie mieszczę. O XS mogę zapomnieć pomimo, że jestem szczupła i niewysoka  😵
Wkurza mnie to, że bardzo często na wszystkich kanałach w telewizorze pojawia się komunikat ''Tego kanału nie ma w twoim abonamencie.'', a babka na infolinii mówi mi, że to nie jest od nich zależne.  😤
Facella, to chyba musimy zamienić się zakupowymi adresami.  🤣  Mam często tak jak szalonakobyła, ja akurat ciuchy 'na górę' muszę kupować większe, np. koszule spokojnie mogłabym mieć rozmiar mniejsze w obrębie ramion i brzucha, ale wtedy guziki w biuście urwałyby się przy pierwszym ruchu. Moja mama z kolei to taki typowy sklepowy manekin, rozmiar S w porywach na XS, praktycznie wszystko leży na niej idealnie. Ja w jej ciuchach musiałabym sobie chyba wyciąć dziury na biust.  😁
Ja mam małe cycki i we wszystkich sukienkach biust mi widać. Za to z biodrami nie mam problemu, choć mam dość szerokie.
Dokładnie! Mam taką jedną sukienkę ze Stradka, to chodzę w niej przesadnie wyprostowana, żeby ją ściągnąć bardziej na plecy i w górę, bo inaczej mi cycki z niej wypadają  😵

Wkurza mnie jeszcze to, że dzisiaj znowu wyłączyli ciepłą wodę, a mnie nie chciało się wczoraj myć głowy i wyglądam strasznie  😤
Niestety, te moje cycki w rozmiarze duże A/małe B naprawdę w większości sukienek są wystawione na widok publiczny =( Tak samo nie mogę nosić bluzek wiązanych na szyi czy bluzek, które mają dekolt na zakładkę.
.
Facella, znowu nie masz tej wody? I pewnie też bez żadnej informacji kiedy i na jak długo? U mnie jakoś półtora roku temu po wichurze wyłączyli prąd na dwa dni. W domu oczywiście jedyną rzeczą nie-prądową jest kominek, więc siedziałam przy latarkach i świeczkach i kąpałam się w zimnej wodzie, a po kawę jeździłam do McDonald's. Jak ludzie kiedyś żyli bez tych wszystkich udogodnień?

Strzyga, możemy się zamienić!  😀  Oddam chętnie 3 rozmiary, może w końcu zmniejszę ryzyko wybicia sobie zębów którymś z własnych cyców!
Oj chciałabym mieć chociaż takie normalne B =) Ale ostatnio chudnę niekontrolowanie i niestety cycki mi się zasuszyły.
Altiria, no tak, znowu. 2 albo 3 wróciła, była kilka dni i dzisiaj znowu nie ma. Nie sprawdzałam, czy jest karteczka. Była jakaś awaria pod koniec kwietnia i chyba to się teraz ciągnie...

Strzyga, ja mam zupełnie niewymiarowe A/B, w dodatku z małym obwodem (65) i mam tylko jeden w miarę dobrze dopasowany stanik  😵
Ja za to łamię zasady natury, bo wszędzie słyszę, że jak się chudnie, to najpierw w biuście. Schudłam 6 kilogramów i co? Biust pozostał bez zmian - ba, zaczął się jeszcze bardziej rzucać w oczy jak dookoła ciała było mniej.  😀

Facella, niedopasowany stanik to jeden z gorszych Koszmarów Kobiety, zwłaszcza, jak się ma tego sporo i wszystko 'skacze' podczas biegania czy jazdy konnej. Niestety mało jest porządnych sklepów, gdzie dobrze potrafią dopasować stanik do gabarytów - a jak już są, to ceny też konkretne. Ostatnio udało mi się upolować jedną jedyną sztukę w moim rozmiarze w sporym sklepie z bielizną - szeroki wybór kończy się na D, dalej zostają niedobitki. A wcale nie jestem matką polką, więc mogę się tylko domyślać, co mają osoby szukające rozmiarów rzędu H.
Altiria, na szczęście mi nie ma co skakać podczas jazdy konnej  😁 ale i tak mi przeszkadza, gdy coś mi się wpija w ciało, ociera i jest mi ogólnie niewygodnie...
Altiria jak miło poczytac wypowiedzi osoby, która ma takie same cyckowe problemy jak ja. Jakoś mi się raźniej zrobiło od razu. 😀
szukałam sukienki i jak była w biodrach dobra to w pasie zmieściłabym się 2x. Są szyte jakby prosto bez uwzględnienia figury
najpierw zacytuję mój wpis z innego wątku, proszę zwrócić uwagę na datę
[...]
(Mam nadzieję, że podobnie skończy się historia z dowodem mojego męża.  😵
Z tym, że on "tak jakoś" zgubił dowód, i w ogóle się tym nie przejmuje. Ja lekko się zszokowałam jak się dowiedziałam, że od miesiąca go nie ma. Nic z tym nie robił, bo "ma nadzieję, że się znajdzie gdzieś w którejś starej kurtce".
Nie mam słów. Kosmita w moim domu.)

Chodziło o to, że mialam nadzieję, iż dowód męża "znajdzie się". Oczywiście nadzieja była płonna.
Ale ok, przecież tego się spodziewałam.
W którymś momencie przypiliły go jakieś sprawy i spowodowały, że udało mu się wyrobić duplikat (po wielu przygodach, etc. etc.).
I pięknie. Ma znowu dowód. Normalnie klękajcie narody, sukces taki, że można opijać.
Dwa dni temu proszę go by mi podał swój pesel, bo potrzebuję do banku. Szuka dowodu. Ryje w dokumentach, szufladach, pod łóżkami, w ciuchach. Szuka dowodu.
Jak dotąd - dalej SZUKA DOWODU  :oczopląs: :oczopląs: :oczopląs:

Niech ktoś mi wyśle tak z pół metra cierpliwości.
dempsey, pol metra malo bedzie.
To zależy czy bieżący czy sześcienny 😉
DEmps, promocja dzis, meter masz i drugi gratis 😉.
dzięki Wam się pośmiałam i może dam radę... jakoś....
Ja też się pośmiałem... Aż nie mogę wyjść ze zdumienia, czego to się facet nie naczyta na końskim forum.  🤣 👍
chcieli być cwani ale sklep czynny od 11 - 18 pon- pią .
czego na drzwiach sklepu nie wywiesili.
Bułeczko, czy Ty jesteś obcokrajowcem? Od kiedy uczysz się języka polskiego?
zabrali dwa miejsca parkingowe pod blokiem i pie... takie tabliczki.
A jak to się odnosi do pytania Tani?

Tak a propos - wkurzają mnie właśnie takie osoby. Ja o niebie, ten o chlebie i jeszcze mi później wmawia, że to ja czytać nie potrafię i nie na temat gadam...
A jak to się odnosi do pytania Tani?

Tak a propos - wkurzają mnie właśnie takie osoby. Ja o niebie, ten o chlebie i jeszcze mi później wmawia, że to ja czytać nie potrafię i nie na temat gadam...

Nijak się nie ma. Może mnie ignoruje i nie widzi moich postów?
Mnie też wkurzają takie "dialogi"
Dlaczego nie umiem przewidywać myśli mojego konia , jest największym głupim koniem na świecie ,jego nic nie pobije  😤  Tak mnie dziś wkurzył aż się poryczałam ( z własnej głupoty ) cały jest siwy i wygląda jakby miał grzybice lub Bóg wie co . A więc ,mój koń poszedł się wytarzać w niedopalonym balocie i cały bok sobie opalił , mąż był pewny że jak się dymi to żaden koń nie podejdzie ale on poszedł nawet się położył . Jedyne szczęście, że się nie poparzył  😵 
Mają do dyspozycji 10 ha łąk , piaskownice do tarzania ale widać że im jest za mało  🤔wirek: 
Monia czy Wy paliliście słomę na pastwisku...? Dobrze rozumiem?
Monia czy Wy paliliście słomę na pastwisku...? Dobrze rozumiem?

spalałam na placu w rogu resztkę z jednego balota , teraz mam mega nauczkę  🤬 
Wkurza mnie mój ojciec. O coś ma pretensje, ale jak pytam o co to milczenie. Dzisiaj wyskoczył z tekstem, czemu biorę auto bez pytania skoro jest na niego. Kupowane było dla mnie, ale w dokumentach jest on, bo ma zniżki na ubezpieczenie, a tym autem jeżdżę od dwóch lat. Od tygodnia się czepia, a ponieważ ja skończyłam trochę niezdrową znajomość to już psychicznie nie wyrabiam...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się