karusioowa, - katalogowe foty Anky i rzeczywistość to niestety często... inny świat 😁 Choruje na pudrowy róż, ale w stylu mauve, brudny. Pati2012, - no rejczel, bez szmatofotki się w ogóle da wsadzić nowy czaprak na konia? 🤣
Drodzy forumowicze, czy ktoś z was posiada może fotkę porównującą kolory padów babushka blush i candy pink? Zdjęcie takie w normalnym, dziennym świetle, nie katalogowe 😉 Będę bardzo, bardzo wdzięczna!!!
mala_mi0076, - kolory są piękne w tym roku, to prawda, natomiast nie umiem przeboleć kształtu 😅 no i jakościowo mam trochę ale do padów anky, bo niestety po dwóch praniach zrobił się wygniecioną szmatką, a prałam go solo w 6kg pralce 😐 Kolor piękny, natomiast ja mam czapraki do używania i życzyłabym sobie, żeby były w stanie wytrzymać pranie.
Niemniej na pewno jest to najładniejsza kolorystycznie tegoroczna jesienna kolekcja. Podoba mi się pomarańcz, fiolet i róż.
A ja w końcu kształt toleruję! Ten kanciasty brzeg w nich zawsze mnie kłuł w oczy mocno 😝 Teraz wyglądają fajnie! Ten pomarańczowy mi się widzi na blondasie 😍
U mnie kształt też na minus. Nie kupiłam żadnego od zmiany kształtu, mimo że kolory niektóre mi się podobały... I ta półlamówka też do mnie nie przemawia, czemu jej nie ma z przodu?
Znalazlam zdjęcie całej kolekcji… chyba poczekam z kupnem aż zobaczę na żywo te kolory… mam bardzo podobne kolory lawendy i fioletu z innych firm i nie chce zdublować