Mam polar Pikeur Farina w kolorze ice blue. Zastanawiam się czy ten kolor zgra się z padem ANKY piscina? Może ktoś ma polar i pad i mógłby mi podpowiedzieć. 🙂
Mam ten polar i będę miała piscinę więc porównam 😉
Właśnie widzę że pasi konik ma. Zastanawiam się jak Piscina zagra z Lollipopem eskadrona. Mam kantar i derkę i kocham te kolory miłością wielką. Niestety nie dokupiłam wtedy padu - z resztą one były całe w grochy i nie szczególnie mi się widziały 😀 Euro star miał też pasującą kolekcję, ale już nie ma nigdzie 🙁
Już wysłany, więc jutro powinien być u mnie, może nawet na Karego wrzucę w tym tygodniu jeszcze. A Ty zrób foty tego palm deserta bo dobre 15 minut się zastanawiałam który wziąć 😁
Mnie zastanawia jak wypada Desert Palm w porównaniu do klasycznego brązu... bo o ile na zdjeciach pasi konika z fb kolor wpada bardziej w ciemną oliwke, tak na stronie internetowej jak brokatowy brąz. widział ktoś już w realu?
Mnie zastanawia jak wypada Desert Palm w porównaniu do klasycznego brązu... bo o ile na zdjeciach pasi konika z fb kolor wpada bardziej w ciemną oliwke, tak na stronie internetowej jak brokatowy brąz. widział ktoś już w realu?
[url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,202.msg2649053.html#msg2649053]Klik[/url] To taki oliwkowy właśnie. Ze dwie strony temu rozmawiałyśmy, że na zdjęcia katalogowe to raczej nie ma co patrzeć, katalogi Anky istnieją w innej rzeczywistości kolorystycznej. :P