Forum konie »

produkty ANKY

Mam polar Pikeur Farina w kolorze ice blue. Zastanawiam się czy ten kolor zgra się z padem ANKY piscina?
Może ktoś ma polar i pad i mógłby mi podpowiedzieć. 🙂

Mam ten polar i będę miała piscinę więc porównam 😉
Gipsy Grey i Sparkling Silver są też (na promocji) w Animalii  🙂
Wzięłam gipsy greya  😵
Właśnie widzę że pasi konik ma. Zastanawiam się jak Piscina zagra z Lollipopem eskadrona. Mam kantar i derkę i kocham te kolory miłością wielką. Niestety nie dokupiłam wtedy padu - z resztą one były całe w grochy i nie szczególnie mi się widziały 😀 Euro star miał też pasującą kolekcję, ale już nie ma nigdzie 🙁
Wzięłam gipsy greya  😵

A ja Piscina i Palm Desert 😉
Wrzuć foty na koniu jak dojdzie to może się skuszę jeszcze na któreś srebro 😉
Już wysłany, więc jutro powinien być u mnie, może nawet na Karego wrzucę w tym tygodniu jeszcze. A Ty zrób foty tego palm deserta bo dobre 15 minut się zastanawiałam który wziąć  😁
Ok 🙂 Pewnie dopiero w weekend bo zakuwam do ostatniego egzaminu tej sesji 😉
Pretty Pink w różnym świetle  😍 :

W gnlu już widzę, że są 😀
Pasi-Konik wrzucił na fb zdjęcia padów "na żywo" 🙂
Mnie zastanawia jak wypada Desert Palm w porównaniu do klasycznego brązu... bo o ile na zdjeciach pasi konika z fb kolor wpada bardziej w ciemną oliwke,  tak na stronie internetowej jak brokatowy brąz.
widział ktoś już w realu?
Mnie zastanawia jak wypada Desert Palm w porównaniu do klasycznego brązu... bo o ile na zdjeciach pasi konika z fb kolor wpada bardziej w ciemną oliwke,  tak na stronie internetowej jak brokatowy brąz.
widział ktoś już w realu?

[url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,202.msg2649053.html#msg2649053]Klik[/url]
To taki oliwkowy właśnie. Ze dwie strony temu rozmawiałyśmy, że na zdjęcia katalogowe to raczej nie ma co patrzeć, katalogi Anky istnieją w innej rzeczywistości kolorystycznej. :P
karusiowa wystawiła zdjęcia i ponoć to brąz... haha
a kilka postów wyżej w zestawieniu z innymi błyszczącym to oliwka  😉
karusiowa wystawiła zdjęcia i ponoć to brąz... haha
a kilka postów wyżej w zestawieniu z innymi błyszczącym to oliwka  😉

Jak dla mnie na wszystkich zdjeciach (w katalogu to raczej grafika) jest to taki oliwkowy brąz. 😀 Może ustawienia monitora robią komuś psikusa. 🙂
to jest brąz, ale przy tym sreberku aparaty głupieją i za każdym razem wychodzi inaczej.
karusioowa,  a jesteś w stanie opisać jaki w końcu materiał ma ten denim?
Ma ktoś może pad Anky  Dots Print green?
Kupiłam wczoraj Piscine Dl 😅 😍
A ja się ciągle biję z myślami czy zaszaleć i kupić Piscine czy nie...

Faith podpowiada, że na Manti może być bardzo mdło, a mi ciągle ten pad siedzi w głowie. Jak myślicie?
martva obawiam się, że faith ma rację. Ja bym Manti widziała w Gypsy Grey  😉
A jaka ma masc? Ja wzielam na karego, bo mam sama stype. A ten kolor mi sie bardzo podoba, nie musi mi pasowac do konia za bardzo 😀
Siwa, tzn może inaczej siwiejąca 😉 Coś takiego mniej-więcej (zdjęcia z ubiegłorocznego lata).

[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14089191_10208848886413787_317804018746344074_n.jpg?oh=5fa63053ad242fea0067787797ddd778&oe=5939609B[/img]

Larabarson Gypsy grey mówisz? ;>
Ja na nim widzę Blue Marlin-a 🙂
Na niej 😉
ja tez doradzam niebieskosci, zwlaszcza ze Olympii byl szal 😉

Choc siersc ciemniejsza byla 🙂

Niebieskości fajne, gypsy grey nie będzie taki oczodajny, będzie bardziej stonowany ale ta srebrzysta poświata zrobi swoje  🙂
karusioowa,  ponawiam pytanie z postu wyżej 😉
Ale siwek ze zdjec katalogowych wyglada bajeczbie w Piscinie. Niebieski tez ladny.
martva, jakby Manti bardziej wysiwiała, to wtedy Piscina by była super. Na razie szłabym w niebieskości, Gipsy Grey też by fajnie na niej zagrał 🙂

Do mnie przylecą dwa sreberka i jednak Piscina 😂 Już jestem ciekawa, jak będą wyglądały na karych 🙂
Martva to może jednak Pretty Pink
martva, jak dla mnie to blue marlin, desert palm albo pretty pink 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się