Forum konie »

produkty ANKY

pokemon a mi wlasnie tylko pad anky sky sie idealnie dopiera!! az nie moglam uwierzyc.
wrzucam do pralki, wsypuje proszek, wyciagam to wyglada jak nowy!! 😍
ale zawsze piore go samego (tak jak jest napisane na metce)
Poza tym przeważnie dodatkowe płukanie starcza, żeby smug nie było.
mi nie wystarcza i 5 dodatkowych płukań
wyprany ponownie też ze smugami
Mi się na ES robiły smugi, więc piorę żelem a nie proszkiem i po sprawie. Poza tym nowe pady jak są sztywniejsze to gorzej układają się w pralce i wtedy zdarzały się zacieki.
Ja na swoje Anky pół złego słowa nie powiem.
No ja mój ES ostatnio prałam 5 (!!!) razy. I dopiero po 5 razach smugi i czarne plamy zeszły....
I czytanie się kłania  😉 czy to proszek, czy to płyn, czy żel,  Anky sky się na mnie uwziął! Mam dwa inne z tamtymi tak nie było - nie chcę powtarzać z poprzedniej strony.
A eurostar i eskadron dopierają się super zawsze, bez zacieków.
Ale to już chyba do teamtu pralni trzeba się przerzucić.  🙂
U mnie też - odpukać - żadnych problemów z praniem Anky padów. Nawet wrzucone do mojej mikro-pralki dla singla, czytaj zgniecione w kosteczkę, żeby się zmieściły 😉 Nawet zabrudzenia od siodła na jasnych padach można łatwo usunąć - namaczam je najpierw jakimś odplamiaczem do kolorowych tkanin, odczekuję trochę i dopiero pakuję do pralki.

Raz tylko mój czarny pad prała koleżanka i faktycznie, wyszły koszmarne białe zacieki od proszku, już myślałam, że po padzie... Na kolejne pranie trafił do pralni i wrócił jak nówka.
Może one są niekompatybilne z jakimś konkretnym rodzajem proszku?
Ja swoje Es najpierw w miejscach najwiekszego zabrudenia przecieram płynnym Vanishem, a do pralki daje zamist proszkuy Woolite Perłe do kolorów i jest lux
Mój Sky w błocie był utaplany a teraz jak nowy jest 🙂 Ale dwa razy musiałam wyprać, bo za 1 razem się w niektórych miejscach się nie doprał.
Właśnie zamówiłam białą Ankę w Karinie  🤬 - odbieram w piątek  💃
Gdzie można kupić standarty w starej cenie? Chodzi mi o chocoladowy  😉
w Karinie właśnie 😀
A ja zamowilam fiolet i banane z nowej kolekcji i czekam i czekam i co tydzien maja byc w przyszlym tyg i powoli zaczynam sie wsciekac....
Byłam w Pasi-koniku i też przy okazji pytałam o nową kolekcję.Niestety podobno kontakt z hurtownią jest utrudniony i nie wiadomo kiedy będą🙁
ja pisuje do nich na gg, bo się doczekać nie moge, a teoretycznie nie potrzbny mi obecnie xD
czy rozmiarowka w ciuchach anky jest normalna? tzn czy Mka to Mka? bo chce zamowic kurtke i kamizelke i nie wiem jaki rozmiar powinnam zamowic.
M to 38
mialam kurtkę w rozm. M, moim zdaniem to było duże M - co najmniej 40.
ja mam kamizelkę (z jakiejś starej kolekcji) to raczej jak S-ka jest
o kurcze, no to teraz mi namieszalyscie. probowalam tez znalezc w internecie tabelki z rozmiarami i cos mi nie idze  🤔

edit: pobuszowalam po niemieckim i angielskim ebayu szukajac jak to jest z tymi rozmiarami. kazdy mowi inaczej, bo widzialam opisy, ze M to 40/42, a gdzie indziej 36/38  🤔wirek:
mam kamizelke M i jest jak S
kurtka S jest jak XS
😉
Pioru w mojej wymarzonej, wyśnionej Anky Red  😍
Burza pięknie Wam w tej czerwieni  😜
Burza gdzie dorwałaś Red'a? 👀
Burza,z ulicy jadącsamochodem widać nowiutki,czerwoniutki padzik na twoim koniku 😉
Fantazja dzięki 🙂

Raven a ile znasz osób, które go MIAŁY w posiadaniu?  😎 bo ja tylko jedną i właśnie od niej 😉

Petit było machać 😉
Raven a ile znasz osób, które go MIAŁY w posiadaniu?  😎 bo ja tylko jedną i właśnie od niej 😉

To TA osoba już go NIE MA? 😲 Pozbyła się na stałe-stałe, czy na stałe-nie stałe?? 👀
Stałe-stałe i me happy  🤣
TA OSOBA w zamian ma swojego wymarzone Burnt Orange 😍
Bardzo proszę o pomoc, mój koń ma łeb jak sklep i zastanawiam się nad kupnem kantara Anky. Eskadron full ledwo się na nim dopina... Czy według was Anky full będzie ok?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się