Forum konie »

produkty ANKY

Jak dla mnie Fog jest za smutny dla karych i za delikatny dla siwych. Ale, jak pisała Siss, idealny jest dla gniadych 😉
Już widzę fog na mojej gniadej 🙂
Oprócz tego, chodzi mi po głowie jeszcze hazel 😉
eskadron będzie miał turkusy, anky będzie miała emerald... muszę napaść na bank...  😀iabeł:
emerald piękny  😍 tylko to nieszczęsne pikowanie...
Olympia blue i sangria... Chyba trzeba zacząć odkładać kasę.
Lanka_Cathar dokladnie to samo pomyslalam.......
a ja właśnie wyprałam moje 2 anky i po 2 praniach wyglądają jak nowe 🙂 zeszły ślady od popręgu i siodła
wyprałam w płynie Lovelii i pięknie pachną 🙂
olympia blue  😍  😵
Jakieś 15 minut temu zamówiłam hortensjową Ankę, teraz muszę znowu zacząć zbierać - na emeralda.  😍  😜
Wie ktoś, czy produkty Anky będzie można kupić na jakimś stoisku podczas targów w Poznaniu?
W ogóle kiedy w sklepach się pojawi ta kolekcja? 🙂
olympia blue ma duże szanse na zostanie moją pierwszą anką  💘  chociaż swoim na podium ex aequo z tym stripe-inem ES w zestawie niebiesji/czerwony/biały (jakkolwiek się on fachowo nazywa)
tylko to nieszczęsne pikowanie...

Ono nie jest nieszczęsne, ono jest żenujące. Taki pad kosztuję 200 złotych, za to można kupić spodnie, albo kurtkę, cokolwiek innego, co nie składa się z nieco ponad metra kwadratowego materiału i gąbki (na marginesie, cena 1,45m2 materiału typu alcantara na allegro to 23 złote...). Jak za taką kwotę producent nie potrafi prostego padu poprawnie przepikować, to zwyczajnie ma w nosie swoich klientów.
Mnie najbardziej rozbawiło, że w poprzednim, wiosennym katalogu na oficjalnym zdjęciu pady były pikowane poprawnie (co fakt, nie były też profilowane). Dla mnie to porażka na całej linii i nie kupię absolutnie żadnego padu, który jest tak koszmarnie spartaczony.
jeju fotki mi nie chodza 🙁 niech ktos je pozapisuje  🤣
Zaraz mnie zjecie, ale mi się podoba to pikowanie... 😁  👀
A ja zgadzam się z quantanamerą - to jakieś nieporozumienie w tej cenie  😵
Wiem, że ciągnę off top, ale mi też rozpruł się pad Anky, przed praniem, po, może 5 jazdach. Pani w Pasi-koniku powiedziała, że nie przyjmują reklamiacjo padów kupionych w promocji. Więc widzę, że nie tylko ja mam problem.
Jako, że mam Anky od lat w różnych kolorach, to jak dostałam czarny nowy jakieś parę miesięcy temu, to się przeraziłam. Szmata, szmata, szmata... w związku z tym z tej ostatniej kolekcji pomimo tego, że podobały mi się okrutnie dwa kolory, no nie kupiłam. Z tej nowej też - kolorki boskie, ale jeżeli będzie to taki "wypas", jak ostatnio - to nie, dziękuję.
Ciekawe, kiedy skończą się im kolory  😁 Szczerze mówiąc już pady HH są ładniejsze, tańsze a jakością jak dla mnie wcale nie odbiegają od Anky  😉
Mi się podobają 2 kolory, chciałam sobie kupić wreszcie pierwszą Ankę, ale już bardziej chyba opłaca się polować na starsze kolekcje...
Forumowa  Gagulec używa też padów firmy Zilco. Jak twierdzi grubością i jakością wykonania ANKY się do nich nie umywa. A cena o wiele bardziej przystępna.
Presja, zgadzam się że pady HH gonią Anki niesamowicie. A porównując ceny, biją je na głowę. Jestem strasznie zadowolona z jakości moich dwóch HH 🙂
I fakt, że Anki ze starszych kolekcji są duuużo fajniejsze.
I mały PS - mam już w domku Cobalta, jest absolutnie boski  💘
szkoda tylko że hh mają jakieś dziwne motylki, albo są b. pstrokate
korsik, pewnie że to zależy od gustu, ale mnie akurat te motylki najbardziej się w nich podobają 🙂
No właśnie w hh to chyba jest plus, przynajmniej ktoś się wysilił o coś więcej niż zszycie kawałka szmaty i wybicia na nim metki ANKY  😉
Livia, dawaj zdjęcia  👀
Onlyright, postaram się dziś zrobić zbiorcze zdjęcia mojej padowo-czaprakowej kolekcji 😉 Wychodzi całe 12 sztuk - daleko mi do naczelnych szmatoholiczek 😉
Emerald w ogóle mi się nie podoba. Za to Sangria  😜 😜 😜 MUSZĘ go mieć  😜 😜
Jeżeli kolory będą dokładnie takie jak na zdjęciach, to hazel i olympia blue wymiataja  😜 (chyba zacznę pakować walizki  👀 bo mnie mąż eksmituje  😡 )
Lutien nigdy nie odmówiliśmy przyjęcia reklamacji w okresie kiedy produkt jest objęty gwarancją, jeśli reklamujący posiadał paragon. Nie przyjmujemy zwrotów produktów kupionych w promocji tudzież na wyprzedaży. Może zaszło jakieś nieporozumienie. Obecnie, jak zostałam już uświadomiona, podstawą do złożenia reklamacji może być jakikolwiek dowód na to, że dany produkt został u nas kupiony.

Natomiast chciałam jeszcze podpytać użytkowników odnośnie wadliwości nowych padów. Z wypowiedzi można wnioskować, że bardzo dużo padów dosłownie rozpada się zaraz po paru jazdach. Czy chodzi tylko o pady z kolekcji czy również standardy? Sama używam "starej wersji" padu i muszę przyznać, że jest ona niezniszczalna.
No, to obfociłam wszystkie moje Anki 🙂

Po kolei od dołu: Hortensia, Purple, Cobalt, Grass, Kiwi, Banana, Sunshine, Bright Red, Oxblood i Stone Grey 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się