Jakieś 15 minut temu zamówiłam hortensjową Ankę, teraz muszę znowu zacząć zbierać - na emeralda. 😍 😜 Wie ktoś, czy produkty Anky będzie można kupić na jakimś stoisku podczas targów w Poznaniu?
olympia blue ma duże szanse na zostanie moją pierwszą anką 💘 chociaż swoim na podium ex aequo z tym stripe-inem ES w zestawie niebiesji/czerwony/biały (jakkolwiek się on fachowo nazywa)
Ono nie jest nieszczęsne, ono jest żenujące. Taki pad kosztuję 200 złotych, za to można kupić spodnie, albo kurtkę, cokolwiek innego, co nie składa się z nieco ponad metra kwadratowego materiału i gąbki (na marginesie, cena 1,45m2 materiału typu alcantara na allegro to 23 złote...). Jak za taką kwotę producent nie potrafi prostego padu poprawnie przepikować, to zwyczajnie ma w nosie swoich klientów. Mnie najbardziej rozbawiło, że w poprzednim, wiosennym katalogu na oficjalnym zdjęciu pady były pikowane poprawnie (co fakt, nie były też profilowane). Dla mnie to porażka na całej linii i nie kupię absolutnie żadnego padu, który jest tak koszmarnie spartaczony.
Wiem, że ciągnę off top, ale mi też rozpruł się pad Anky, przed praniem, po, może 5 jazdach. Pani w Pasi-koniku powiedziała, że nie przyjmują reklamiacjo padów kupionych w promocji. Więc widzę, że nie tylko ja mam problem.
Jako, że mam Anky od lat w różnych kolorach, to jak dostałam czarny nowy jakieś parę miesięcy temu, to się przeraziłam. Szmata, szmata, szmata... w związku z tym z tej ostatniej kolekcji pomimo tego, że podobały mi się okrutnie dwa kolory, no nie kupiłam. Z tej nowej też - kolorki boskie, ale jeżeli będzie to taki "wypas", jak ostatnio - to nie, dziękuję.
Forumowa Gagulec używa też padów firmy Zilco. Jak twierdzi grubością i jakością wykonania ANKY się do nich nie umywa. A cena o wiele bardziej przystępna.
Presja, zgadzam się że pady HH gonią Anki niesamowicie. A porównując ceny, biją je na głowę. Jestem strasznie zadowolona z jakości moich dwóch HH 🙂 I fakt, że Anki ze starszych kolekcji są duuużo fajniejsze. I mały PS - mam już w domku Cobalta, jest absolutnie boski 💘
Onlyright, postaram się dziś zrobić zbiorcze zdjęcia mojej padowo-czaprakowej kolekcji 😉 Wychodzi całe 12 sztuk - daleko mi do naczelnych szmatoholiczek 😉
Lutien nigdy nie odmówiliśmy przyjęcia reklamacji w okresie kiedy produkt jest objęty gwarancją, jeśli reklamujący posiadał paragon. Nie przyjmujemy zwrotów produktów kupionych w promocji tudzież na wyprzedaży. Może zaszło jakieś nieporozumienie. Obecnie, jak zostałam już uświadomiona, podstawą do złożenia reklamacji może być jakikolwiek dowód na to, że dany produkt został u nas kupiony.
Natomiast chciałam jeszcze podpytać użytkowników odnośnie wadliwości nowych padów. Z wypowiedzi można wnioskować, że bardzo dużo padów dosłownie rozpada się zaraz po paru jazdach. Czy chodzi tylko o pady z kolekcji czy również standardy? Sama używam "starej wersji" padu i muszę przyznać, że jest ona niezniszczalna.