Forum konie »

produkty ANKY

[quote author=Balajlama link=topic=202.msg678001#msg678001 date=1281967487]
A czy madeirę jeszcze gdzieś się dostanie? Wie ktoś coś? Bo szukałam  👀 być może nieudolnie) i nie znalazłam 🙁

http://www.ihaha.pl/product_info.php?cPath=31_81&products_id=606&osCsid=305092791dba6ee1e7e2fd242c0cfded  tutaj masz za 150 zł 😉
[/quote]

na początku lipca pojechałam  do ihaha by kupić właśnie madeire ale już nie mieli  😤 ,

napisałam wyżej co im zostało  😉 Pan  mi powiedział że nie będą już ściągać kolekcji tylko standardy
aa to przepraszam, nie doczytałam sie 😉
--tu był link, który przestał działać-- , ale to vs 🙁
Pisałam noen przecież że tylko VS... 🙂
aha 😀 hehe, niedoczytałam, zaspana jestem 🙂 A w koniku raczej jest bo oni od razu wywalają rzeczy których nie ma, przynajm niej mi sie tak wydaje, bo kupiłam turf eskadrona a na drugi dzien nie bylo na necie, tak samo orchid anky tez go nie bylo juz na stronie 🙂
czy anky cobalt jest równie kolekcjonerski co ALT ROSA ? :>
Obawiam się, ze tak, bo sama poluję 😉 i chyba będzie bara buch za posta pod postem...
Ktoś go tu wstawiał z 5 razy i sprzedać nie mógł z tego co pamiętam. Tzn w ogłoszeiach, więc chyba nie jest aż tak kolekcjonerski.
ale wtedy cena też była kosmiczna, pamiętam był taki szał na cobalta, komu zależało ten zdobył i właśnie potem ten byl wystawiony .
przepraszam za posta po postem, nie mogę tego chyba z edytować ?  :kwiatek:
Możesz zgłosić do moderatorów 🙂

A Cobalta nie było w ogłoszeniach co najmniej od kwietnia, bo od wtedy szukam 😉
Livia, był na allegro 😀
Monny, kiedy był? A ja nie widziałam...  👿
Livia, jakoś na przełomie kwietnia i maja.
Mam nawet kontakt do tej laski gdzieś na mejlu bo do niej pisałam, więc jak co to Ci wyśle na pw. Może jeszcze ma

edit: literówka
to jest dziewczyna z volty🙂 tu tez go oglaszala ale 240zł za sam pad uzywany 🙄

Cobalt nie jest tak kolekcjonerski na pewno nie! po pierwse ja bez wiekszych probleow mialam 2 komplety, do tego 1 komplet z owijkami nie kosztowal tyle co sam pad alt rosa 😉
to ile dałaś za alt rose?  😲
korsik, czy ty na pewno chcesz to wiedzieć? 😉 cieszę się, że ten chory szał minął 😉
pewnie dużo więcej niż normalnie kosztowała
eee tam, narzekacie, że używany  😉 jak ktoś jest bardzo ambitny to ja mam też cobalt nowy w folii i z metką  😎
Ja tez mam Cobalta nówkę nieśmiganą ale nie sprzedam jej więc ambitnym mówimy z gniadym nie  🏇
korsik, czy ty na pewno chcesz to wiedzieć? 😉 cieszę się, że ten chory szał minął 😉

nie, chyba jednak nie chcę  😁
Cytuję chudąpigi, mam nadzieję że się nie obrazi  😉

kolory anky z nowej kolekcji

co do kolorów kolekcji zimowych

kolory Anek na zimę 2010/2011

Emerald, Fog, Sangria, Hazel, Olympia Blue, Fog  🙂

edit. wygooglowałam sobie kolory  😜
Jak dla mnie póki co kolekcja bez szału, no ale nie znam jeszcze wszystkich kolorów 🙂 Ciekawi mnie ta Sangria 😉
Jestem ciekawa Sangrii  😜
Sangria to będzie coś w stylu oxblooda bo drink jest właśnie bordowy/bardzo ciemna czerwień
Zresztą, "Sang" to też chyba krew w którymś z języków 😉
Dokładnie to krew  a tu znalazłam fog - czyli stary kolorek
http://www.everyoneweb.com/ankycollecties/
Ten Fog wygląda jak Grey albo Anky Grey :P W sumie jest coraz mniej nowych odcieni... Szczerze to nawet nie wiem co wg mnie mogłoby się tam znaleźć  🙄
słuchajcie, a z której kolekcji (albo po za kolekcją) był taki ciemno grafitowy pad? Chodzi za mną ciągle, mam wrażenie że był - bardzo ciemny, ale nie czarny tylko właśnie taki grafit.
epk, nie masz czasem na myśli właśnie koloru Graphit?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się