Forum konie »

produkty ANKY

Wie ktoś gdzie można dostac taki komplet (pad+owijki)w podobnej cenie jak tutaj http://www.okser.pl/sklep/anky-komplet-padowijki-lato-2008-p-1928.html kolor kiwi 😉
calathea sprzedawała niedawno i sądzę, że nie sprzedała, bo cena jak na komplet używany była dość wysoka IMO😉
[quote author=Dada link=topic=202.msg161041#msg161041 date=1233307469]
ładne, co? Tylko proszę nie mieć do mnie pretensji, że to znalazłam  🤣

wiesz, jesli to z nowej kolekcji, to skad pretensje 😉 tylko ostrzezenie, ze zakupoholicy i ankypadomaniacy musza juz zaczac odkladac kase na nowe zakupy  🤣
[/quote]

Hmm na tej stronie jest napisane że ta kolekcja jest gotowa i będzie startować w Australii i Nowej Zelandii w marcu 2009 ale na stronie anky.nl nic na ten temat nie mogę znaleźć...  🤔wirek:

Tak czy siak, nie moje kolory  😁 😁 😁

a propos Anky widzieliście  😁 😁 😁
http://www.anky.nl/index.asp?page=nieuws&item=18922&lang=en
Nasza Anky bedzie west 🤣 ❓
a cofam poprzednie - tutaj też cosik na ten temat 😉
http://www.anky.nl/index.asp?page=nieuws&item=18572&lang=en
Ja mam ten liliowy pad. On jest taki szaro-fioletowy:-)
Hm, takie sobie te kolory... Na przekompresowanych miniaturkach wyglądają na bardzo nasycone, ale już na normalnych zdjęciach mam zdecydowanie deja vu, widzę tu coś strasznie podobnego do kiwi, pink licac, china red, znowu niebieskich i szarawo-niebieskich jest pełno w aktualnej zimowej kolekcji...

Takie sobie, znaczy się, że będę mogła spokojnie i bez żalu zafundować sobie kolekcjowego sanda 🙂
Mi to wygląda na teraźniejszą kolekcje.
Tylko że na tej stronie jest napisane że to były zdjęcia do nowej kolekcji letniej 2009, ale widze że kolory się powtarzają, kiwi lub coś podonego chętnie  🤣
efka - bo ja kocham mojego konia w sand 😀 😉
Anaa za każdym razem jak wstawiasz Gero w tym padzie sand ja mam odruch: "Wyłóż dwie stówy i też sobie taki weź!!!" Jest cudny 🙂
efka - bo ja kocham mojego konia w sand 😀 😉

No... ja też kocham Twojego konia w sand  😜
Swojego kocham i bez sand, kocham w oxblood i larix i moja miłość byłaby o wieeele pełniejsza gdybym miała w pace sand  😁 😁 😁
Ponoć banana i kiwi mają wejść do kolekcji standardowej.
Ja słyszałam,że w nowej kolekcji ma być jakiś zielonkawy pad podobny do kiwi.Informacja z wiarygodnego źródła😉
D&A bardzo dobra informacja  💃
Lanka_Cathar ta informacja też mi się podoba  😀
Nie rusza mnie nowa kolekcja, ew. chciałabym zobaczyć na żywo odcień tego fioletu- a reszta starocie i byyyyło.
Dobrze, to znaczy że mam sezon na ciułanie na standardy  😁
Nie rusza mnie nowa kolekcja, ew. chciałabym zobaczyć na żywo odcień tego fioletu- a reszta starocie i byyyyło.
Dobrze, to znaczy że mam sezon na ciułanie na standardy  😁

Burza "MAM TAK SAMO JAK TYYYY...." 😉
też choruje na Sand  😍
Po prostu trzeba go buchnąć Aanie i losować, która bierze 👀  😉
Ja proponuję kisiel
Kupiłam ostatnio taki rozmyty niebieski od gwashowej, nie mam pojęcia, która to kolekcja. Muszę powstawiać zdjęcia, bo i banana dziewiczy, no i ten też nówka  🙄
mam nadzieję, że wśród staroci pojawi się banana.  🙇
Burza -  👿 🤬 nie dam!  🏇
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=202.msg161622#msg161622 date=1233344501]
Ponoć banana i kiwi mają wejść do kolekcji standardowej.
[/quote]

Ja wiem z wiarygodnego zźródła, że tak będzie  😎
A ta nowa kolekcja, to bez rewelacji jak dla mnie. Te same kolory, no może trochę jaśniejsze.
Chciałabym zobaczyć ten fioletowy na żywo.
A póki co czaję się na oxblood i ze standardów na czekoladę  😜
Swarovski i Altrosa, czyli po tylu latach trzymania się dzielnie zeszło mi się na różowe czapraki  🤦

Ciut przekłamany (za ciemny) kolorek:

Tu wygląda dokładnie tak, jak wygląda:

Kuc lansiarski:

I kończymy robotę:
Quanta super kolor dla niego  🙂 cukieraśny  😀
Quanta ja mam w pace ciągle dziewiczy czaprak z różową bizą i lamóweczką i ciągle nie mam odwagi  🤣

Ale jak patrzę na Was to chyba w końcu użyję  😁
quantanamera pieknie Wam w różu  😜
btw Synek coraz bardziej kary  😅  😁 😁 😁

męczymy na zmianę larixa i oxblood

pod koleżanką z wczoraj 🙂

Poprawiłam linka - fotosik.pl jest teraz potwornie przeciążony i zdjęcie nie otwiera się nawet bezpośrednio z tego serwera - Quanta
efka- nie widze foty  🙁
czy mozna gdzies jeszcze dostać ten róż?
piękny jest!
Quanta  jaki to kolor ? super kucowi , ale ładnemu we wszystkim ładnie :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się