O ja głupa.... 🤬 Grom też wygląda w Cobalcie pięknie 🙂 Z resztą Groma miałam przyjemność poznać osobiście i też mogę stwiedzić, że jemu we wszystkim ładnie (wręcz chyba w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach :hihi🙂
O ja głupa.... 🤬 Grom też wygląda w Cobalcie pięknie 🙂 Z resztą Groma miałam przyjemność poznać osobiście i też mogę stwiedzić, że jemu we wszystkim ładnie (wręcz chyba w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach :hihi🙂
dobra, dobra i tak wszyscy wiedzą ze najładniej w kobalcie jest killerowi 😁 a jak wiadamo nie to ładne co ładne a co sie komu podoba.
a tak na poważnie to mam nastepne z kolekcji super pytan czyli: czy kiwi jest tak samo "żywy" i wyrazisty jak inne kolory z tej kolekcji np. kobalt i banana? na każdym zdjeciu wygląda jakoś blado a nie miałam okazji widziec go na żywo .
doszedł do mnie coral 🤣 jest ładniejszy niż się spodziewałam - ciepły, niezbyt nasycony kolor, przywołuje mi w myślach lato 🙂 💃 nie wiem jednak czy doczekam się aż go będę mogła używać czy też wczesniej go nie sprzedam 😉
zdjęcie trochę przekłamuje kolor. jak wszystkie Anky w każdym świetle wygląda inaczej. na żywo kolor nieco bardziej wpada w blady pomarańcz. jest trochę landrynkowy, trochę przygaszony.
Pad zazwyczaj nie ma tych pasków (jak to się fachowo nazywało?) do popręgu i przystuł zapobiegających wysuwaniu się z pod siodła, jest grubszy, inaczej pikowany.
pady Anky to chyba tylko w Okserze we Wrocku, jakoś nie widziałam nigdzie indziej - więc jeśli jakiegoś nie ma tam, ale nie mogą sprowadzić to inny sklep tylko też na zamówienie...
Karutek nie denerwuj się 😉, fakt nie doczytałam. Może za jakiś czas będą. Trochę drogie 🙁 ale się tego spodziewałam (w końcu się uzbiera, chyba że coś mi się odwidzi i zachoruje na cos innego 🤔wirek🙂
Helcia nie denerwuje się,nie mam o co 😉 Banany juz raczej nie będzie,bo to stara kolekcja.Moze będziesz miała szczescie i trafisz gdzieś na allegro lub w ogłoszeniach 😉
A ma ktoś może fotkę cobalta na siwku (najlepiej hreczce)? :kwiatek: i jak myślicie - pasowałby do mojej?... jak nie cobalt, to jaki? (interesują mnie takie te oryginalniejsze kolory, a nie standardowe czekolady, czernie itepe).