Forum konie »

produkty ANKY

Libella foch! Grom Ci sie w Cobalcie nie podoba?!
O ja głupa....   🤬 Grom też wygląda w Cobalcie pięknie  🙂 Z resztą Groma miałam przyjemność poznać osobiście i też mogę stwiedzić, że jemu we wszystkim ładnie (wręcz chyba w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach :hihi🙂
O ja głupa....   🤬 Grom też wygląda w Cobalcie pięknie  🙂 Z resztą Groma miałam przyjemność poznać osobiście i też mogę stwiedzić, że jemu we wszystkim ładnie (wręcz chyba w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach :hihi🙂

heheheh Libella podlizuchu  😁 😁 😁
Karola pierwszy koń który podoba mi się w Kobalcie!!

Takie samo mam wrażenie. Tak jak kolor mi się nie podoba to na Liderze wygląda obłędnie
Efka a jaaaak  😁 staram się jak mogie  😉
Troche wazelinki nigdy nie zaszkodzi:P
Troche wazelinki nigdy nie zaszkodzi:P

masz rację!!! hihihihi  👍
dobra, dobra i tak wszyscy wiedzą ze najładniej w kobalcie jest killerowi  😁 a jak wiadamo nie to ładne co ładne a co sie komu podoba.

a tak na poważnie to mam nastepne z kolekcji super pytan czyli:
czy kiwi jest tak samo "żywy" i wyrazisty jak inne kolory z tej kolekcji np. kobalt i banana? na każdym zdjeciu wygląda jakoś blado a nie miałam okazji widziec go na żywo .
A mi się cobalt podoba na gniadoszach, karych, skarogniadych i tego typu podobnych  😅
Czy ta "nowa kolekcja" to rzeczywiście nowa kolekcja?

http://www.allegro.pl/item535048507_pad_anky_nowa_kolekcja.html
tak to larix 🙂 ja od nich kupowałam
Chodziło mi czy nowa w sensie nowsza od tej sky-larix-graphit? 😉

Bo na tym zdjęciu w ogóle mi na larix nie wygląda
A nie nie, to właśnie larix, wiem, bo pytałam dziś - myślałam że może to jakiś inny kolor, a wylicytowałam od nich już dwa w dobrej cenie 🙂
doszedł do mnie coral 🤣 jest ładniejszy niż się spodziewałam - ciepły, niezbyt nasycony kolor, przywołuje mi w myślach lato 🙂  💃
nie wiem jednak czy doczekam się aż go będę mogła używać czy też wczesniej go nie sprzedam 😉
Diakon'ka
cudowny!!!  😜 zdjęcie oddaje w pełni rzeczywisty kolor?
zdjęcie trochę przekłamuje kolor. jak wszystkie Anky w każdym świetle wygląda inaczej. na żywo kolor nieco bardziej wpada w blady pomarańcz. jest trochę landrynkowy, trochę przygaszony.
Dla spanikowanych mam wieści z frontu- grafit się nie spurchla 😉
Burza, oby tak było także z resztą kolorów z ostatniej kolekcji bo mam dwa 😉
Nie martwiłabym się  😉
a takie małe pytanko czym się różni pad od czapraka? chcę sobie kupić pad chyba bananowy 😜 ale tak z ciekawości chętnie poznam różnice
Pad zazwyczaj nie ma tych pasków (jak to się fachowo nazywało?) do popręgu i przystuł zapobiegających wysuwaniu się z pod siodła, jest grubszy, inaczej pikowany.

Gdzie znalazłaś banane? 🙂
http://www.okser.pl/sklep/anky-komplet-padowijki-lato-2008-p-1928.html?osCsid=304c7cb5f176761c0a9091af21def494
tu jest chyba banana ale ja chce sam pad bez owijek 🙂, pojadę i kupię a jak nie to do tundry, a jak nie tam to jeszcze jakiś koński sklep(jest jeszcze jakiś we wrocku?), a jeśli amen to sklepy internetowe zostają 🙄. A orientujecie się w cenach?
Helcia doczytaj dokładnie - banany w Okserze juz nie ma.W ogole jest jeszcze gdzieś? nie wydaje mi się.Cenowo ok 200 zł za sam pad
pady Anky to chyba tylko w Okserze we Wrocku, jakoś nie widziałam nigdzie indziej - więc jeśli jakiegoś nie ma tam, ale nie mogą sprowadzić to inny sklep tylko też na zamówienie...
Karutek nie denerwuj się 😉, fakt nie doczytałam. Może za jakiś czas będą. Trochę drogie 🙁 ale się tego spodziewałam (w końcu się uzbiera, chyba że coś mi się odwidzi i zachoruje na cos innego 🤔wirek🙂
Helcia nie denerwuje się,nie mam o co 😉 Banany juz raczej nie będzie,bo to stara kolekcja.Moze będziesz miała szczescie i trafisz gdzieś na allegro lub w ogłoszeniach 😉
najwyżej kupię inny o podobnym kolorze jak znajdę 🙄
(od lewej) kiwi (brak), banana(brak), pink, pebble, cobalt (brak)

Jak wół pod opisem produktu.
a ja banana od Sierry kupuje 😀 i ostatnio kupiłam sobie w pasikoniku komplet i zastanawiam sie jaki ten kolor ma nazwe... taki ładny czerwony 😀
A ma ktoś może fotkę cobalta na siwku (najlepiej hreczce)?  :kwiatek: i jak myślicie - pasowałby do mojej?... jak nie cobalt, to jaki? (interesują mnie takie te oryginalniejsze kolory, a nie standardowe czekolady, czernie itepe).
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się