A jak jest z rozmiarówką Anki ubrań, takie standardy, czy zawyżone/pomniejszone 🙂 sami wiecie, jak to z ubraniami różnych firm bywa, a podoba mi się bluza i jeszcze z wyprzedaży 🙄
A jak jest z rozmiarówką Anki ubrań, takie standardy, czy zawyżone/pomniejszone 🙂 sami wiecie, jak to z ubraniami różnych firm bywa, a podoba mi się bluza i jeszcze z wyprzedaży 🙄
ja mam kurtke anky w rozm. M i zdecydowanie to jest duze M 😉 (mysle, ze to jest spokojnie rozmiar 40)
Lider w Cobalt Lider w Bannana mam jeszcze pare ale w samych padach 🙂 a wczoraj dostalam sky zeby mi nie bylo smutno,ze nie jezdze i jak tylko wsiade po porodzie to go sobie pieknie ubiore 🙂
O rany ale mi milo :kwiatek: ja chcialam tylko pokazac jak na nim wygladaja a tu tyle milych slow 😀 Lider jest pewnie czerwony tak sie zawstydzil haha 🙂
te pady a zwłaszcza kolory są obłędne, mimo że nie mam konia muszę taki mieć 😍 w marcu mam urodziny więc trochę kasy nazbieram i sobie kupię (chyba sama będę go nosić :emoty327🙂 piękno w czystej postaci 😍 (rzecz jasna na koniu)