Forum konie »

produkty ANKY

Ma ktoś może zdjęcie w "realu" padu anky w kolorze Pink Lilac?
edit :

No to jestem zgubiona... a może jeszcze można gdzieś dostać pasujące owijki? Nie koniecznie Anky, może da się dopasować jakąś inna firmę?
No to jestem zgubiona... a może jeszcze można gdzieś dostać pasujące owijki? Nie koniecznie Anky, może da się dopasować jakąś inna firmę?

Może JumpTec: http://www.okser.pl/sklep/540061-jumptec-owijki-polarowe-p-1534.html?osCsid=d1828218659e7e3aae35a342303fb4f9

a jeśli ANKY to też na okserze: http://okser-elite.pl/ANKY_Owijki_polarowe-384.html - chyba wrzosowy się kwalifikuje pod ten róż.
Czy mogę pięknie prosić o jeszcze jakieś zdjęcia burnt orange w tzw. naturalnym świetle?
🙇
Libella  ja próbowałam jakies dobrac bo nie chciałam Ankowych ale niestety odcień padu mnie zmusił do kupienia od kompletu  😉
to nie jest miejsce na ogłoszenia. /o.
Anka SKY xD
😅
Oj Ty niedobra 🤬

Tak mnie denerwować 🤬
😡 😡
przepraszam
dołączam się do Laguny! i to już drugi wątek z kolei!
Monny padzik jest sliczny ajc gdzie
A jak jest z rozmiarówką Anki ubrań, takie standardy, czy zawyżone/pomniejszone  🙂 sami wiecie, jak to z ubraniami różnych firm bywa, a podoba mi się bluza i jeszcze z wyprzedaży  🙄
pokemon, a kiedy foty banany na modelu?  🤬
Mąż świnia nie chciał mi ostatnio robić  🙂 postaram się wkrótce, najprędzej w niedzielę  🙂
A jak jest z rozmiarówką Anki ubrań, takie standardy, czy zawyżone/pomniejszone  🙂 sami wiecie, jak to z ubraniami różnych firm bywa, a podoba mi się bluza i jeszcze z wyprzedaży  🙄

ja mam kurtke anky w rozm. M i zdecydowanie to jest duze M 😉 (mysle, ze to jest spokojnie rozmiar 40)
Tiiaaa, a ja mam XS (większość) albo S 😀 Standardowo noszę jakieś 36.
Lider w Cobalt  Lider w Bannana mam jeszcze pare ale w samych padach 🙂 a wczoraj dostalam sky zeby mi nie bylo smutno,ze nie jezdze i jak tylko wsiade po porodzie to go sobie pieknie ubiore 🙂
KArola - do szmatkoholików! 😀
KarolaLiderowa ślicznie  😜
KarolaLiderowa,  😜 😜 😜
Dzieki  :kwiatek: ja juz wyslalam te zdjecia do szmatoholicy i potem jeszcze pare wysle 🙂
Karola mrau az miło popatrzec na piękną parę w ładnych szmatkach!
a to sie chyba Straw nazywalo ale mozecie mnie poprawic kolekcja jesien zima chyba 2007 ???
Karola zjem Ci tego konia  😜 🍴 :kwiatek:
Ty nie zjadaj Efka tylko wreszcie go odwiedz!!!!
hihi chętnie jak stanę na nogi bo miałam kłopoty ze zdrowiem.. ale w końcu muszę go zobaczyć na żywo  😜
Karola pierwszy koń który podoba mi się w Kobalcie!! Ale taki koń to by mi się chyba we wszystkim podobał 😜 Boski wprost
O rany ale mi milo  :kwiatek: ja chcialam tylko pokazac jak na nim wygladaja a tu tyle milych slow  😀 Lider jest pewnie czerwony tak sie zawstydzil haha 🙂
te pady a zwłaszcza kolory są obłędne, mimo że nie mam konia muszę taki mieć 😍 w marcu mam urodziny więc trochę kasy nazbieram i sobie kupię (chyba sama będę go nosić :emoty327🙂 piękno w czystej postaci 😍 (rzecz jasna na koniu)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się