Ja preferuję odcienie : pomarańczy, brązu, beżu i na takie kolory niecierpliwie czekam. Ciepłe odcienie mnie interesują. Bananka była dla mnie zbyt zimna. Jeśli nie będzie nic ciekawego to się pochlastam. 😉
HA - i jestem PIERWSZA na 100-nej stronie. 😀 To na pewno dobry znak, co do nowej kolekcji i moich oczekiwań.
ja też czekam na jakis fajny pomarańcz, ciemną zieleń (taki szmaragd 😎 ) Jak by były takie kolory w wiosennej kolekcji, to przepadłam 🤔 a narzeczony, to mnie chyba z domu wyrzuci 👀
Korsik w Ihaha, ale nie pamiętam za ile bo to było w ramach większych zakupów no i upomniałam się o jakiś mały rabat, więc za same owijki zapłaciłam około 90zł
Wiem, że sporo ale nie chciałam czekać na jakiejś wyprz, zwłaszcza, jak dotarło do mnie, że jak dobiorę innej firmy to z trudem a jak już coś pasowało (Moon Eskadrona, podobno Slate'y ES ale tylko podobno, bo nie widziałam) to i tak zapłacę z 80-90zł ale w przeciwieństwie do Anek, ES'ów i Eskadronów owijek zwyczajnie nie lubię. :/
a moja madeira wygląda dokładnie tak ja na moim zdjęciu. jak jagodowa. Nasturcja-Renata, ta z twojego zdjęcia wygląda jak różowa. a moja madeira jest naprawde dosyć ciemna. identyczna jak na stronie oksera. 😉
mam kolekcje owijek,znaczy kilka kompletów anky khaki. lubie je bo świetnie trzymają,fajnie. natomiast za padami nie przepadam,wole usg. pozdrawiam Was🙂
dobrze kojarzysz, straw= słoma i słomka do picia 🙂
jezeli chodzi o navy- na zywo nie widziałam tego fioletowego pobłysku, raczej typowy ciemny granat. może to kwestia światła, że tak wyszedł na zdjęciach?
No i stało się 😵 - wszystko przez was Babajagi jedne! Zachorowałam!!!... na BURNT ORANGE! Gdzie dostane jeszcze ten kolorek- padzik plus owijki- musi być!!! Jak nie znjade to, którejś z was ukredne 🏇
A ja Wam napiszę, że nie rusza mnie ani Burt Orange , ani Cobalt. Obydwa mnie odstraszają 😁 Zdecydowanie za mocno walą po gałach jak dla mnie. Ale co kto lubi, wiadomo o gustach się nie dyskutuje 🙂 Do nas niebawem dojdzie coś bardziej klasycznego , wymarzonego... ach. 💘 😜 A jeszcze pebble się nacieszyć nie mogę 😀
[quote author=misia_zz link=topic=202.msg433276#msg433276 date=1263040555] przy tych owijkach pisze: Ten produkt jest obecnie niedostępny. Będzie znowu dostępny: 28.11.2010
;PP [/quote]
nawet nie zwróciłam na to uwagi 😵
kotbury Burnt Orange to bardzo stara kolekcja i pozostaje Ci polować na nią na ebay'u
A moj mezczyzna zauroczyl sie hortensja po obejrzeniu szmatoholikow 😍 😂 Wiec teraz tylko musze troche nad nim popracowac 🏇 I tym sposobem powoli wpadam w Anky... 😵
Zima, mój, kiedy była poprzednia kolekcja, powiedział, że nic go nie powala, w ogóle to najlepiej byłoby nam wszystkim zablokować wątek "Końska rewia mody" i "Produkty ANKY", bo tracimy czas przed kompem, ale gdyby był jakiś fiolet, to kupiłby dla samego koloru. A później pojawiła się hortensja i wystarczyło się delikatnie acz stanowczo przypomnieć, że przecież to fiolet i prawda, że jaki ładny. I kupił. 😁 Sama tyle kasy na czaprak + owijki bym nie wydała. Wszystko przed Tobą. Popracuj, posmęć i gotowe.