Forum towarzyskie »

Mam talent

na youtubie był filmik jak Bednarek byl w DD TVN tydzien czy 2 tyg temu, więc moze na yt warto poszukac 😉
ale chodzi też o dzisiejsze, z SGM.
wtedy to było po czwartym półfinale MT.
no dobrze tylko pisze że jeśli tamten był na yt to też warto sprawdzić skoro tak bardzo chcecie obejrzeć powtórkę a nie ma na stronie 😉
Kuba był chyba okropnie rozżalony przegraną Kamila, bo dziś w Esce Rock puścili jego kawałek, już drugi raz.

Z powodu duzego obciazenia witryna jest chwilowo niedostepna.
Przepraszamy i zapraszamy do ponownych odwiedzin po polnocy.

eh 😀
Dzisiaj Bednarek u Wojewódzkiego. 😉
TVN, 22.30
nie moglam ździerżyć Edzi najpierw jak się nastawiała jak kobyla dla Wojewódzkiego, a pozniej dla Bednarka przy tym zachowując się jak 16stka co chwile go głaskając, przytulając... widać że chłopak byl zestresowany i jakos tak śmiesznie to wszystko wyszło  😁
nachalna baba i tyle  🙄
żenujące to bylo jak probowala za wszelki sposob zwrocic na siebie uwage  🙄
dziwna ona jest i tyle,a kolo nie wiedzial jak sie zachowac  🤣
Jeśli ktoś przegapił, lub tak jak ja nie ma w domu telewizora  😁

http://www.youtube.com/user/Wollland888
"Ten kanał jest niedostępny" 😉

Tu znalazlam jeszcze działąjące. Nie wiem jeszcze czy jest calość, w wyszukiwarce wyskoczyły mi 2 części z Bednarkiem. Ale Edzia już siedzi...
W sumie to Edzia nie dawała dojść Kamilowi do głosu, więc wyszło tak sobie. Szkoda, że on nie był pierwszym gościem.
Ahahah, link Dworciki 0:43.
Mi się tylko tak wydaje, czy Wojewódzki Bednarka po tyłku klepał?  😀

Edit:
2 część wywiadu od Dworciki.
jak Kamil wszedł to go Wojewodzki po tyłku poklepał  😂
emade, napisałam to samo post wyżej.. 🤣
To chyba nie jest wątek tylko o Polskim Mam Talent?

Fighting Gravity. Zabili mnie po prostu. Doszli do finałów (Amerykański Mam Talent), ale wygrał.. piosenkarz. Jak na moje- najlepszy ich występ.

geniusze.
nie moglam ździerżyć Edzi najpierw jak się nastawiała jak kobyla dla Wojewódzkiego, a pozniej dla Bednarka przy tym zachowując się jak 16stka co chwile go głaskając, przytulając... widać że chłopak byl zestresowany i jakos tak śmiesznie to wszystko wyszło  😁

to wyglądało na prawdę jakby miała problem ze sobą, jakiś kryzys wieku średniego czy co  🙄 nawet Kuba jej powiedział, żeby się opanowała, bo Kamil chodzi 2 klasy wyżej niż jej Alanek  😂 nie dziwię się, że brukowce bez przerwy o niej piszą skoro ona publicznie prawie za każdym razem robi z siebie idiotkę
agniecha, to bylo tylko potwierdzenie 😀
bo Kamil chodzi 2 klasy wyżej niż jej Alanek 

Chyba trochę więcej, bo Alanek ma 6 lat, a Kamil 19 😉
Zachowania p. Górniak nie skomentuję, bo nie przepadam za nią.
Ale powiem wam, że wczoraj u Wojewódzkiego widziałam (i słyszałam) Kamila pierwszy raz i na prawdę robi wrażenie.
Pauli wiem. Napisałam, że Kuba tak powiedział.
Powiedział do klasy dwa razy wyższej 😉
Ale nie czepiajmy się szczegółów 😎
A ja wlasnie wrocilam z koncertu Bednarka. Chlopak jest REWELACYJNY!!!!!!! na zywo!!!!
Swietnie spiewa, super kontakt z publicznoscia, rewelacja!!!
Tylko srednia wieku dosc mozno zawyzalismy ze znajomymi 😁
Polecam!!!
A ja mam pytanie. Oglądałam w sobotę z ciekawości dla nowego jurora. No i to jakaś porażka jest chyba... ?
pokemon,  chyba?
Obejrzałam drugi odcinek, bo było Sound and Grace z moją koleżanką. I jak kiedyś bym wchłonęła to w całości, tak tym razem ograniczyłam się do samego występu. Tego kolesia się słuchać nie da, mógłby tam równie dobrze siedzieć lukrowany pączek i tyle samo by wniósł. Także żadne chyba- on jest chodzącą porażką.
faktem jest, ze nowy juror jest dupiaty i irytujacy, robi dziubek i agnieszka musi ciagle ratowac sytuacje.
ale jakie ma oczy... 💘
no nie ma co się oszukiwać - cały program ciagnie Agnieszka 🙄
jak kiedyś Kuba...

No, z tym Robertem to nie trafili. Totalnie sztywny i nie ma wiele do powiedzenia.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się