Forum towarzyskie »

Mam talent

Kuwa Bednarek przegrał z młodą  🤔
Że niby Magda wygrała? Raaaany, akurat ona mi się strasznie nie podobała. Taka stara malutka. Ma talent, no, ale, nie, nie podoba mi się.  Zawiodłam się.
Bednarek miał wygrać  🤬
to mała powinna dostać nagrode pocieszenia ewentualnie..
wielka porażka :|:|
Pewnie wszyscy się wzruszyli tym, że chciała dom wybudować  :/
Dobrze, że chociaż Sabina te 100 tyś. wygrała, należało jej się.
To już bym wolała Bednarka z tej 2...  😵
Ja chyba żałobę będę teraz mieć przez jakiś czas...  :emot4:
Szkoda gadac 🤔
jaką Kuba ma minę  😂
a mi szkoda ,ze kase 100 tys.dostala Sabina , 2 miejsce powinno dostac a nie Jeszka sie urwala z choinki...
Ponia, dokładnie o tym samym pomyślałam  😵
Jasnowata, świetne określenie, stara maleńka.
Stara malutka...

Według mnie korzystniejszym wynikiem by było dla Lisieckiego 3 miejsce, dla Sabiny 2, dla Bednarka 1 a dla starej malutkiej ta nagroda pocieszenia.

A właściwie nie uważacie że stara malutka trochę skopiowała wizerunek od tej małej z 1 części mam talent?
Foremniak się jara, reszta chyba nie do końca :/
do dupy... 👿
ciesze sie ze Sabina dostała nagrodę, bo była świetna. Tylko dlaczego Kamil Bednarek za drugie miejsce dostał jedno wielkie NIC ?!
To 100tyś to chyba apart według własnego uznania przyznawał temu, którego uznawał za najlepszego  😉
No to mała domek wybuduje a mam nadzieje że pozostali wykorzystają te swoje 5 minut ale załamka 😵
Odpalam sobie kawałek, który śpiewał Bednarek w eliminacjach.
I idę się napić...
jedna wielka beznadzieja !
byłam za Lisieckim i duetem tanecznym . . .

ale ta mała to kompletne nieporozumienie, chociaz fakt głos fajny to nie zasługiwała na nagrode główną
troszke przesadzacie 😉 tak przezywacie jak to by was dotyczylo 🙂 ludzie to tylko mam talent i telewizja  😁
to zwycięstwo to porażka producentów MT...
tak

nie mam  kolan ..  😵 masakra
czy tylko mi się wydawało, że po słowach Kuby '' Marley to just Marley' Kamila coś tak troche przymuliło. i do końca programi był jakiś-taki. ?

Brak slow. Masakra.
Strajk.
Już nigdy do końca życia nie obejrzę tego szajsu.
Ja stawiałem na duet taneczny
czy tylko mi się wydawało, że po słowach Kuby '' Marley to just Marley' Kamila coś tak troche przymuliło. i do końca programi był jakiś-taki. ?

tak! i tak było do końca!
a jak mu powiedzieli, że jest w trójce, nie ucieszył się nic a nic!
dopiero jak młoda wygrała.
ON NIE CHCIAŁ WYGRAĆ!
Ładnie śpiewała ta dziewczynka, ale moim zdaniem powinien być jakiś próg wiekowy do tego programu. Ludzie widzą płaczące lub jeszcze gorzej ubogie dziecko i nie myślą... Co ta dziewczynka w tym wieku zrobi z tym talentem? A co rodzice z pieniędzmi ?
Mam mieszane uczucia, bo też było mi jej żal...
no właśnie ją kreowali że jest uboga a to tego niewidomego kuba powiedział że powinien wygrać uczciwie nie przez litość
to jest jakis zart. Ide plakac do poduszki. Sluchajac Bednarka.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się