A mi się podoba Kamila - niby śpiewa a jest strasznie oryginalna.
BTW czy zauważyliście, że na ścieżce dźwiękowej w całym sezonie tego MT to jedna płyta? E.S. Posthumnus - Unreated (swoją drogą jedna z najlepszych płyt jakie słyszałam).
JARA, relacje: Ci trąbacze nawet się im podobali ale stwierdzili, że to może być numer na raz Lajla pokazała coś innego i została "zjechana" ponieważ zaintrygowało ich na kastingu to jak się gięła a dziś tego nie robiła Gościu na Harmonijce ich również zaskoczył i pozytywnie na jego temat mówili A Teraz Kamila była i również są na tak 😉
Mnie w ogóle nie interesują te cyrkowe popisy, tancerze, komicy itd, oglądam tylko śpiewających. Przytupując czekam na Bednarka - skurczybyki przewidująco umieścili go na końcu 👿
A mi szkoda tego iluzjonisty... Fakt, że pokaz miał trochę ni z gruchy, ni z pietruchy, ale sznurek był na castingu rewelacyjny 🙂 Chcialabym, żeby przeszedł. Za to dzieci nie toleruję, wycwiczone toto i nic poza tym...
a ma ktos linka do tekstu do tej kamilowej piosenki? bednarek to ten co teraz spiewa? kurcze latam po kanalach i sie gubie... jak tak to mhm bez szalu te tears in...
Kamil fajnie zaśpiewał, nie można powiedzieć, że ma kiepski głos, ale spodziewałam się czegoś innego. Występ trwał krótko, myślałam, że czymś zaskooczy, a tu nic.. Żeby się nie okazało, że wygra na ładną buzię.
musial obciac dredy bo poszedł do szkoły wojskowej z tego co mi wiadomo zreszta mowił na castingu. Mi się występ podobał mimo ze spodziewalam się czegos lepszego ale i tak jest niesamowity 😉 iluzionista dał słaby występ ale za to tancerze mi sie podobali 😉 jędrek tez bardziej mnie zachwycil na castingu teraz to takie jakieś było słabe chyba jestem inna bo nie zachwycają mnie takie dzieciaki 😉
Jara, czemu kiepski glos? sluchalaś płyty? albo chociaz kawalków na myspace? nigdy bym nie powiedziala że jest kiepski 👀
Zatem nie rozumiem, dlaczego się do mnie sprułaś. Nic o nim nie pisałam. 😉 W ogóle nie lubię dzieci w tym programie. Już sam fakt, że ma wiek taki a nie inny jest tendencyjny.