Forum konie »

Kuce - wszystko o

a ja zamieszczam zdjęcia mojego kuca rasy DRP 🙂
Moje dziecko +/- 6 cm od września.
1 zdjęcie marcowe
2 czerwcowe
😜
Jest obłędny.
subaru, ale rośnie ci ten chłopak 😍
Rośnie, rośnie 😀

A Wasze kucyki też obłędne 😉 Kucyki mają w sobie to coś jednak 😀

A największą frajdę mam z tego zdjęcia, bo i kucyk zmusił mnie, żebym się zmieniła 😀 Póki o jestem w połowie drogi 😀
Zdj z dnia przyjazdu 😀
😁
Ja w ramach porzadkowania photobucketa powspominalam sobie kucowe czasy.
Ajj pieknie bylo szkoda ze juz nie mozna do tego powrocic  🙁

Moj drugi start w zyciu,klaczka Tama turbo konik polski  😉
rok 2004

Kolejny kucyk to kucka walijska Darling klaczka z zlotym sercem chyba najlepiej ja wspominam niestety zdjec nie moge znalesc.

Potem trafilam na ogiera felinskiego Gargamel GB ojj to dopiero byla cholera  😉

Przez chwile jezdzilam na klaczce z tej samej hodowli Andora GB

Moj ostatni skokowy start klacz Blyskawica DRP

Dunja Drp

I moj ulubieniec New Morning Drp jak na nim jezdzilam mial 20 lat

ostatnie zdjęcia cudo ten kucyk 20 letni jest Cudowny ... A znasz moze klacz Bombonierke pytam bo widze ze obeznana z kucykami
Spotkał się ktoś kiedyś z derką polarową  AWA riding club ? Dostałam od taty, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć w internecie ?Jak ta derka się sprawuje ?
Jaki rozmiar nauszników zamawiacie ? Mój poniak 120 cm i nie wiem jaki rozmiar mu zamówić shetty ?
A oto mój kuc bułana klaczka (po DRP-kn i kucu felińskim) --mam ją od urodzenia  --teraz ma ponad 3 lata

subaru2009 Twój kucyk to zdecydowanie mój ulubiony re-voltowy kucyk 🙂 Piękny jest 🙂
grzesiek.1993 dzieki 😉 ale franca z niego taka się zrobiła, że głowa mała  😵 w sumie mu się nie dziwię, ale damy radę..

a co z tym zaginionym kucykiem ? 🙁
edit..
melduję że moje maleństwo rośnie i jest bardzo chętne do pracy 😎

3 razy odwiedził nas na maneżu, raz poleciał zwiedzać okolicę. duża ciotka bardzo go interesuję. skubany mieści się pod płotem 😜
To teraz my nieśmiało. 🙂

niemiłek, Jej, ten Twój kuc jest przesłodki. Nie mogłabym mieć takiego konia, bo bym to chyba zaglaskała na śmierć. 😁

dzjt, a cóż to? :>
niemiłek na pozątku myślałam że chodzi o to duże, a myślałam, że to małe to pies  🤔 dopiero jak konkretnie sie przyjrzałam  toż to kucyk ! uroczy 😀

dzjt podbijam pytanie

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=254786127872243&set=o.185491146093&type=1&theater i w ogóle proszę o polubienie na FB Stefana 😀 KTo ma i może to proszę :> kucyk podbija FB :P

A my jutro o 14 robimy RTG .. aż boję się co to będzie ...
kucyk usmolony, wyskakujący z każdego możliwego miejsca:

już piszę 😉
wałach Denim,kuc D grupy
po Waron od Delicja  😀
emptyline A masz może z bliska całego ? 😀 Wygląda bardzo fajnie 😀
będzie więcej jutro - no chyba, że znowu lunie. mam jednak nadzieję, że nie, bo chcę w końcu na to bydle wsiąść i podreptać trochę, plus przede wszystkim - umyć go 🙂
😅 😅 😅 😅 Kucyk zdrowy ! Na pamiątkę ubytku kości zostanie nam nakostaniak  😜 to niiiiccc ... bo nie jest na ścięgnach itp. Więc po 2 miesięcznym L4 kucyk wraca do roboty !  🏇 od jutra 10 min stępa i wydłużamy stopniowo czas , za miesiąc zaczynamy kłusować, a we wrześniu wsiadam !  🏇
No to super subaru!!! My także zdrowi, po miesiącu odpoczynku z powodu krwiaka na nodze wracamy do pracy, już pierwszy tydzień za nami, ale i tak się boję jak zacznie brykać, jak w końcu odważę się go puścić na łąkę do stada 🙂 Mam nadzieję, ze jeszcze jakies zawody zaliczymy w tym sezonie, bo to mial byc nasz pierwszy niepodwórkowy...
Mój z kolei jest skazany na stanie samemu 🙁 z Rudym nie mogę już go puścić, bo znowu zaczną się tłuc i chłopak znowu może nabawić się kontuzji w tej nodze 🙁
będę musiała wykombinować mu jakiegoś spokojnego wałacha, który będzie zlewał zaczepki małego ; /
subaru, super wieści! Cieszymy się razem z kucem. Ile twój złoty ma w kłębie?

A tu dzisiejszy Całek, są jakieś zdjęcia w miarę z boku, może któreś Ci podpasuje. Ogółem ma wielki kloc zamiast łba, krótką szyjkę, ale bardzo ładnie się rusza chłopak i skoczny, że ło la boga. To ogrodzenie, do którego jest przywiązany pokonał dziś konkursowo, uciekając przed Lampasem. Inne skakał tak od po prostu. 🙂
Dumna z niego jestem, bo to było pierwsze mycie w życiu i stał grzecznie, nie stresował się w ogóle. No i w końcu dokopałam się też do maści mojego konia. Nie wiedziałam, że jest aż tak śmieszny.

świetny jest 🙂
Sankaritarina zwłaszcza że misiek z niego straszny, tylko by się przytulał!

subaru2009 oj tam oj tam, taki mały test na spostrzegawczość 😁 super wieści!
Wczoraj rozczyściłam wreszcie po jakiś 5 miesiącach kucyka  😵 wcześniej się nie dało przez bolącą nogę .. koń dzisiaj znaczy ..  😵 ale mam nadzieję , że to właśnie przez rozczyszczenie ... nic, na razie obserwuję  😤
Moja kucka Medea z niedzieli 🙂

Uploaded with ImageShack.us

Floresta (8 lat, gniada ) i Finezja (prawie rok - 31.07.)
Mama z córką ;p

Gniada kobyła super 😀

a u Floresty szkoda, że kobyły ni widać ;p
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się